Vuokraa mökki ja nauti omatoimilomasta!

 

Nauti talven iloista Kisiksessä. Vuokraa mökki ja vietä  aktiivinen liikuntaloma ystävien, harrastusporukan tai ihan vaan perheen kesken. Omatoimilomaan on helppo yhdistää mieluisaa aktiviteettia, viihdytpä sitten parhaiten  palloiluhallissa, kuntosalilla tai ulkona luonnossa. Kisiksen liikuntapaikat ovat käytössänne muun varaustilanteen mukaan.

Kisiksessä mökit ovat perinteisiä hirsimökkejä, joissa voit nauttia ympäröivän luonnon rauhasta ja kauniin Kullaanjärven läheisyydestä.

Lomanvietto mökeissä on mukavaa ja mutkatonta. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja mökin siivous kuuluu vuokrahintaan. Mökeissä voi valmistaa ruokaa itse tai hyödyntää ravintolan palveluita, sen aukioloaikojen puitteissa. Osaan mökeistä voi tuoda myös lemmikkieläimiä. Kysy lisää  myyntipalvelustamme. Tutustu tästä majoitusvaihtoehtoihimme tarkemmin.

 

Vuokrattavat liikuntavälineet

Omatoimiliikkuja voi Kisiksen vastaanotosta vuokrata nimelliseen hintaan mm. veneen, kickbiken, kävelysauvat, pöytätennis-, sulkapallo-, pickleball- sekä salibandymailat ja pallot, frisbee-kiekkoja sekä pallot jalkapalloon, lentopalloon ja koripalloon. Tarkemmat tiedot vastaanotosta. 019 223 0300 tai info@kisakeskus.fi

Varaa ajankohta tällä lomakkeella tai  info@kisakeskus.fi

Haluan lisätietoja

Aihe

Viesti

Sukunimi (pakollinen)

Etunimi (pakollinen)

Puhelin

Sähköposti

Haluan yhteydenoton
 sähköpostitse puhelimitse