Joogafestarit Kisiksessä!

Nyt on unohtumaton viikonloppu tulossa Kisikseen! Joogasta, hyvinvoinnista, rentotuksesta, energioista, itsensä kehittämisestä, tanssiliikunnasta ja mediataatiosta kiinnostuneet valtaavat Kisakeskuksen joogasalit, saunan lauteet ja nauttivat täysin siemauksin luonnon energisoivasta läheisyydestä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan, olipa jooga sinulle tuttua tai ei, kaikille löytyy uutta opittavaa ja piristystä tuovaa energiaa Kisiksen jooga-festareilta!

Voit valita haluatko osallistua…

”Saunajoogaa ja kiireen keytystä” -viikonloppuun

Viikonloppu koostu kehoa hellivästä saunajoogailusta, avataan aisteja luontokäveäyllä ja monipuolisella BodyBalance tunnilla vetreytetään jäseniä. Kiireenkesyttäjä -luennolla opitaan tunnistamaan ”omis kiirehtijä-minä” ja pohditaan keinoja kiireen kesyttämiseen. Hauska ja mukaansatempaava ohjelma tarjoaa erilaisia avaimia ja uusia näkymiä arjen haasteisiin. Lue lisää ja varaa ”Saunajoogaa ja kiireenkesytystä” -joogafestarilomasi tästä.

tai

”Seasonal Grace ja Chi –energiakoulutus” -viikonloppu

Koulutuspäivät on tarkoitettu liikuntaa ohjaaville ja liikunta-alalla työskenteleville sekä kaikille, jotka haluavat tutustua Seasonal Grace – harjoitusohjelmaan. Seasonal Grace – harjoitusohjelma koostuu 11 teemasta, joita on inspiroinut planeettojen kiertokulku. Musiikillinen ja tanssiliikuntaan pohjautuva ohjelma yhdistää luontevasti uutta ja vanhaa, nopeaa ja hidasta, joista voit muokata tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Lue lisää ja varaa ”Seasonal Grace ja Chi –energia” -joogafestarilomasi tästä.