Ensimmäinen askel hyvinvointiin

Aikuisten 1.askel-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Nyt on aika irrottautua miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan. Lue lisää alempaa…

1.askel- hyvinvointijakson tavoitteena on edistää osallistujan terveyttä ja hyvinvointia.

Hyvinvointijakso koostuu kahdesta osasta: pääjakso ja seurantajakso, joka järjestetään samassa paikassa. Hyvinvointijaksoon kuuluu ohjelma, täysihoito ja majoitus 1-hengen huoneissa. Seurantajaksolle ei tarvitse erikseen hakea vaan kutsu tulee pääjaksolle osallistuneille automaattisesti. Jakso on tarkoitettu työikäiseille, työsuhteen ulkopuolisille, kuten ammatinharjoittaja, pienyrittäjä, työtön työnhakija, lomautettu, freelancer tai opiskelija. Kurssi totetutetaan 12-20 henkilön ryhmissä. Lue lisää palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n sivuilta.

Hyvinvointijaksojen ajankohdat:

Hinnat:

100 €/hlö/ 4 vrk:n pääjakso
(75€/hlö/3 vrk:n pääjakso)

50 €/hlö/2 vrk:n seurantajakso
(75€/hlö/3 vrk:n seurantajakso)

Työtön/lomautettu:
50 € / 4 vrk:n pääjakso
(37,50 €/ 3vrk:n pääjakso)

Työtön/lomautettu:
25 € / 2 vrk:n seurantajakso
(37,50 €/ 3 vrk:n seurantajakso)
Hinnat sisältävät ohjelman sekä majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla.

Ohjelmasisältö:

Keho käyntiin heti aamusta: Aamulla herätetään kehoa toimintaan ja käynnistetään liikunta osaksi päivää.
Voimavarapaja: Terveyteen vaikuttavista aihealueista koostettuja sisältökokonaisuuksia, jotka toteutetaan erilaisisina luento- ja ryhmätyöpajoina sekä mahdollisuuksien mukaan luonnossa.
Luontoliikunta ja lajitutustuminen: Erilaisiin liikuntalajeihin tutustumista. Lajit valitaan vuodenajan mukaan, sekä kohderyhmälle sopivaksi.
Kehonhuolto: Keinoja ja vinkkejä oman kehon fyysiseen ja henkiseen huoltamiseen. Käydään läpi liikunnanharjoitteita käytännössä tietopainoitteiseti jolloin kurssilaisille muodostuu parempi omakuva toimijana.
Henkilökohtaiset keskustelut (HK): Käydään läpi jokaisen yksilölliset tavoitteet ja niiden saavuttamiseen tarvittavat tehtävät tsemppijaksolla. Suoritetaan kyseisten ryhmäohjausten aikana, sekä osana muuta kokonaisuutta.