Leirikoululle lomps!

Hei ope ja koululaisten vanhemmat! Arvatkaapa mitä nämä ovat: Jousiammunta, seinäkiipeily, kinball, sisäkurling, lumikenkäily, ryhmätoimintatehtävät, yläköysistö, leiriolympialaiset, minitennis, kuntonyrkkeily?

…No, ne ovat Kisiksen TOP10 -lajit!

Kisakeskuksessa voit nimittäin järjestää ikimuistoisen leirikoulun. Innostava, joustava ja monipuolinen ohjelma tarjoaa elämyksiä jokaiselle ja Kisiksessä on muuten aivan mahtava luonto, metsineen ja järvineen. Kävijäkokemuksia voit lueskella blogista lisää.

Erilaisia majoitusvaihtoehtoja on paljon, niitä löydät tästä linkistä ja voit viakka tilata vaikka maksuttoman leirikoulun suunnitteluoppaan käyttöösi!

Autamme mielellämme löytämään juuri teidän ryhmällenne sopivimman vaihtoehdon, ota yhteyttä Kisiksen myyntipalveluun!

  • info@kisakeskus.fi
  • P. 019 223 0300