Kisiksen perhelomat

Syksyllä on mukava puuhailla perheen parissa kaikkea kivaa. Kisakeskuksen harrastemahdollisuudet ovat lähes rajattomat, niin sisällä kuin ulkona. Ympäröivä luonto tarjoaa roppa kaupalla tekemistä. Kokeilkaa vaikka samoilua luontopolulla ja erilaisia ulkopelejä kirpakkaassa syys säässä. Nyt on mahtava tilaisuus kokeilla vaikka frisbeegolfia tai geokätköilyä! Kisiksessä voi myös tehdä UKK-kävelytestin.

Sisätiloissa löytyy tietenkin myös paljon erilaista tekemistä…

Tarjolla on mm. Kisis-Jumppaa, kuntosaliharjoittelua, Medicine ball -treeniä tai kahvakuulaharjoittelua. Lopuksi tietenkin tehdään rentoutumisharjoituksia ja venytellään hyvin.

Aktiviteettien lomassa syödään maittavaa ruokaa, saunotaan ja rohkeimmat käyvät järvessä pulahtamassa. Yhdessä on hauskaa tehdä juttuja, mitä ei arkena yleensä ehdi tai voi tehdä, Kisiksessä se onnistuu!

Seuraavat perhelomat järjestetään 15.-20.10.2017, hinta vain 49 € / aikuinen / vrk täysihoidolla, lapset vielä edullisemmin!

Hinnat:

5 vrk 245 €/ aikuinen; 123 €/ lapsi (5-16v.)
4 vrk 196 €/ aikuinen; 98 €/ lapsi (5-16v.)
3 vrk 147 €/ aikuinen; 74 €/ lapsi (5-16v.)
2 vrk 98 €/ aikuinen; 49 €/ lapsi (5-16v.)

Alle 5v. maksutta mukaan. Hinnat sisältävät majoituksen ja täysihoidon (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä ohjelman. Tutustu Kisiksen perhelomaohjelmaan TÄSTÄ ESITTEESTÄ, aikataulu ja sisältö on suuntaa antava, oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu mukaan koko perheen kesälomalle:

Ilmoittaudu perhelomalle tällä LOMAKKEELLA