Ajankohtaista

Tanssia ja muuta kivaa kesäkuussa Kisiksessä

Tanssileiri 10-16 -vuotiaille Leirin ohjelmassa 4.-7.6.2018 on monipuolisen tanssiharjoittelun lisäksi myös muuta mielenkiintoista oheisliikuntaa. Leiri huipentuu tuttuun tapaan viimeisenä leiripäivänä vanhemmille esitettäviin näytöksiin. Lataa esite. Ohjelmassa kaikenlaista hauskaa Tanssi- ja akrobatiaharjoitusten lomassa järjestetään monenmoista aktiviteettia. Leirin aikana voi kokeilla mm. jousiammuntaa, frisbeegolfia ja geokätköilyä. Iltaisin ennen iltapalaa venytellään ja, huolletaan kehoa ja tehdään rentoutusharjoituksia. Uimaankin pääsee ja viimeisen illan kruunaa ohjelmallinen nuotioilta. Opettajat… Lue lisää »

Edupoli ja Urheiluopisto Kisakeskus yhteistyöhön

Edupoli, monialainen ja osaava ammatillinen oppilaitos ja Kisakeskus, useita palveluita tarjoava liikunta-alan opisto ovat sopineet yhteystyöstä. Kisakeskuksessa järjestetään liikuntapalveluiden lisäksi liikunnan ammattitutkintoa, sekä muuta kurssi- ja täydennyskoulutusta. Yhteistyömme avulla on mahdollista treenata todellinen huippukunto. ” ”Kisakeskuksessa voidaan vahvistaa henkilöiden fyysistä ja psyykkistä kuntoa ja Edupolin monipuolisen koulutustarjonnan avulla voidaan saavuttaa tämän päivän työelämässä tarvittava huippuosaaminen”,… Lue lisää »

”1.askel hyvinvointiin” tuetut aktiivilomat perheille *Hakuaika on alkanut*

Perheille suunnitellut liikunnalliset 1.askel-hyvinvointijaksot Kisakeskuksessa tarjoavat kivaa yhteistä tekemistä ja mainion paikan myös lepoon ja virkistykseen. Päivien aikana koetaan elämyksiä, tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin koko perheen voimin ja saadaan vinkkejä uusista, koko perheen yhteisistä harrastuksista. 1.askel-hyvinvointijaksot ovat perheille, jotka osallistuvat yhdessä yhden tai useamman alle 17-vuotiaan perheeseen luuluvan lapsen kanssa. Hyvinvointijaksoista suurimman hyödyn saavat erityisesti perheet,… Lue lisää »

”MyHostel Weekend” -tapahtuma 18.-20.5.2018

MyHostel Weekend – Hostellimatkaajan oma tapahtuma Paikka: Urheiluopisto Kisakeskus, Kullaanniemi 220, Pohjankuru (Raasepori) Aika:     18.-20.5.2018 Tule viettämään toukokuista aktiiviviikonloppua Raaseporin Kisikseen! Pääset kokeilemaan mm. jousiammuntaa, frisbeegolfia ja kahvakuulajumppaa. Ohjelma sopii niin sinkuille, pariskunnille, perheille kuin kaveriporukoillekin. Kullaanjärven kauniissa maisemassa on mukava viettää alkukesän liikunnallista viikonloppua. Majoitumme mökeissä, joissa on kussakin kaksi kahden hengen makuuhuonetta, tv, tupakeittiö, sauna ja kuivauskaappi… Lue lisää »

Karista kankeus Kisiksen kuntosalilla

Monipuolisella koko kehoa kuormittavalla lihaskuntoharjoittelulla on lukematon määrä postitiivisia vaikutuksia, ei pelkästään kehoon vaan myös mieleen. Kisiksestä löytyy toimiva kuntosali, missä voit aloittaa lihaskuntoharjoittelun vaikka heti. Konkarit tietenkin ovat myös tervetulleita treenaamaan! Kuntosalilla on toisinaan myös ryhmävarauksia, joten aukioloajat kannattaa varmistaa erikseen vastaanotosta p. (019) 223 0300. Kuntosalikäynnin hinta on 4,50€/kerta ja 10-kerran kortti kustantaa… Lue lisää »

Kisiksen talviuintikausi jatkuu 7.1.2018

Kisiksen talviuinnit alkavat taas 7.1. ja kausi jatkuu 22.4.2018 saakka Arkisin uimaan pääsea maksutta ja sauna lämpiää sunnuntaisin klo 11-13, tällöin maksu on 8 €/ kerta. Kisakeskuksessa maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja SporttiPassi. Maksu suoritetaan Kisiksen vastaanottoon. Voit ostaa kausilipun myös etukäteen. Kevätkauden hinta on 112 €. Lataa Kisiksen talviuintiesite ja kiinnitä vaikka ilmoitustaululle. Kokeneet… Lue lisää »

Raaseporin oma poika kohti maailman huippua

Raaseporista kotoisin olevan keihäslupaus Oliver Helanderin saattaa bongata Kisakeskuksen tanhuvilla viskomassa keihästä, sillä viime syksynä Helander jätti käsipallon ja alkoi keskittyä pelkästään keihäänheittoon. Meillä Kisiksessä on ilo olla lähietäisyydellä mukana seuraamassa, miten Oliverin keihäskaari kehittyy, sillä hän käy muutaman kerran kuukaudessa harjoittelemassa Kisiksessä. Helanderia voi todellakin nimittää jo keihäänheittäjäksi, sillä keihäskaari on yltänyt jo yli 80… Lue lisää »

Liikunnanohjaajakoulutusta maahanmuuttajille – Hakuaika päättyy 10.1.2018

Liikunnanohjauksen perustaitoja – koulutus maahanmuuttajille Liikunnanohjauksen perustaitoja ja liikunta-alan suomenkielistä sanastoa syventävä koulutus Koulutus aika 22.1.2018 – 23.5.2018. Koulutus tapahtuu lähi- ja etäopiskeluna. LÄHIJAKSO 22.-24.1.2018 26.-28.2.2018 26.-28.3.2018 23.-25.4.2018 21.-23.5.2018 KENELLE Koulutus sopii alan opintoihin ja työtehtäviin suuntaaville tai jo liikunta-alalla toimineille, ohjaajille, liikunta-alan vertaisohjaajille tai niille joilla on monen vuoden kokemus liikunta tai urheiluharrastuksen kautta. KOULUTUS… Lue lisää »

Pyöräretkeilijän paratiisi

Oleko suunnittelemassa kesäloman ohjelmaa? Kiinnostaako kuntoilu myös lomalla? Pyöräily on maan mainion tapa viettää lomaa! Polkea pikku hiljaa menemään, katsella maisemia ja nauttia ohitse lipuvista maisemista. Välillä pitää tietenkin levät ja tankata akut niin fyysisesti kuin henkisestikin. Pyöräilijän ohittamaton taukopaikka löytyy Raaseporista, läntisen kunkaantien reitin hujakoilta. Kisiksen mainiot puitteet tarjoavat lepoa fillaroitsijoille kovan uurastuksen jälkeen,… Lue lisää »

Kurssi senioreille, hyvää oloa ja puhtia päivään!

Hyvä Olo -kurssilla on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin, rentoutua ja viettää liikunnallisia yhdessäolon hetkiä talvisen luonnon helmassa Raaseporissa. Liikunnallisella kurssilla vahvistetaan hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää lihaskuntoa, kehitetään tasapainoa ja tietenkin viihdytään ja nautiskellaan mukavassa seurassa. Hyvä Syke -kuntoliikuntakurssilla saadaan hiki pintaan ja hyvä mieli. Kisakeskus tarjoaa reipasta liikuntaa sopivalla sykkeellä sisällä ja ulkona. Tutustu uusiin liikuntalajeihin, rentoudu… Lue lisää »