Ajankohtaista

Kepelin kyläjuhlat 26.9.2018, Metropolian juhlasalissa Helsingissä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan!

Kolmevuotinen kehittämistyömme on tulossa päätökseen, joten on aika katsoa, mitä saimme aikaan ja kuinka toiminnallisia työtapoja voidaan käyttää heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien kotoutumisen tukemisessa.   Syyskuussa Kepeli-hankkeen satoa jaetaan ja siitä nautitaan mukana olleiden kera. Tervetuloa myös muut mukaan inspiroitumaan ja innostumaan! Aika:             12.30-16.00 Paikka:          Metropolian juhlasali, Bulevardi 31, Helsinki Saman päivän aamupäivällä… Lue lisää »

Frisbeegolfpäivä 30.6. Kisiksessä!

Ilmoittautu mukaan kisaan tai tule muuten vaan nauttimaan tunnelmasta! Tervetuloa viettämään koko perheen frisbeegolfpäivää! Urheiluopisto Kisakeskus ja Raaseporin Kori tuottaa koko perheen frisbeegolfpäivän 30.6. klo 12:00-21:00. Tapahtuman aikana pääset testaamaan taitojasi leikkimielisissä kilpailuissa, harjoittelemaan heittotekniikkaa frisbeegolf –opettajien johdolla sekä nauttimaan ruoasta ja virvokkeista. Voit hankkia samalla myös omat heittovälineet, sillä tapahtumassa on mahtavia tarjouksia frisbeegolfkiekoista! Lataa frisbeegolfpäivän tapahtuma-esite Lounas… Lue lisää »

Perhelomat, kesä 2018

Perhelomalla nautitaan kesästä, liikunnasta ja täysihoidosta Ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Kisiksessä on tarjolla paljon erilaisia lajeja kokeiltavaksi, mahtava luonto ympärillä ja herkullisen noutopöydän antimet sopivasti tarjolla nälän yllättäessä. Kesän perhelomat 17.-21.6.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 1.6.) 9.-13.7.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 25.6.) Hinnat Aikuiset 74e/hlö/vrk Lapset 6-16v. 36e/hlö/vrk Alle 6v veloituksetta Tule koko leirin ajaksi tai… Lue lisää »

Joogaohjauksen peruskurssi 22.-23.9.2018

Kiinnostaisiko sinua opiskella hathajoogan ja jooganohjauksen perusteita? Haluaisitko lisää työkaluja työhösi tai kenties valmiuksia vetää perustason joogatunteja? Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikunta- ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Hathajoogaan kuuluvat lempeät, kaikille soveltuvat liikkeet ja asennot. Lataa joogaohjauksen peruskurssi-esite. Koulutuksen sisältö Viikonloppu muodostuu neljästä tiiviistä moduulista, joissa käydään läpi joogan ja joogafilosofian taustaa sekä tutustutaan joogaan liike-, hengitys- ja… Lue lisää »

Swingiremontti – Paremman golf-tekniikan intensiivikurssit heinäkuussa

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessamme, muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin, tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym. ”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin… Lue lisää »

Golfia ja kehonhallintaa 28.-29.7.2018

Kurssin ohjelmassa on kehonhallintatehtäviä, tasapainoa ja jalkojen lihasvoimaa edistäviä harjoituksia, sekä koordinaatio- ja liikkuvuusharjoituksia. Golfin harjoitus- ja kehittelyliikkeet ovat yksinkertaisia, selkeitä sekä ymmärrettäviä. Harjoitteiden, liikkeiden ja liikesarjojen kanssa edetään siten, että ne opetellaan ensin pääosin ilman palloa ja edetään vasta sitten rauhallisesti ja keskittyneesti kohti varsinaista suoritusta. Tämä siirtovaikutukseen, kehittelyihin – ja yhdistelyyn perustuva metodi… Lue lisää »

Extreme Foosball MM-kilpailut 24.-26.8.2018

Mitä on Extreme Foosball? Pöytäfutista ihmiskoossa ”Sounds like FUN”! Peliä pelataan laidoilla rajatulla kentällä. Kaikki pelaajat on kiinnitetty köyteen ja liikkuvat kentällä ainoastaan sivuttaissuunnassa. Maalivahdilla, puolustajilla ja hyökkääjillä on omat köytensä. Extreme Foosball MM –kilpailut järjestetään 24.8.-26.8. Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Tässä pieni inspiraatiovideo   Extreme Foosball joukkue-info Joukkueessa on samaan aikaan kentällä seitsemän pelaajaa (6 + maalivahti) Joukkueessa voi… Lue lisää »

Yksinyrittäjä! Ota voimapäivä

Investoi itseesi yksinyrittäjä. Ota voimapäivä! 10.6. Hyvinvointi-Sunnuntaina hengitetään, venytellään ja kevyt-joogataan laiturilla. Tutustutaan ja pelataan yhdessä – mukana Urban-Golf taituri Pekka Roilas. Yksinyrittäjän Voimapäivä: 27€ per päivä. Ai että mitä on urban-golf?: Pekka näyttää Jää yöksi Kisikseen: saunomaan ja rentoutumaan 38€ saunailta & yöpyminen 11.6. Digi-Maanantaina opitaan työpajoissa erilaisia ilmaisia digitaalisia välineitä ja kokeillaan niitä yhdessä,… Lue lisää »

Lasten oma päivä – Barnens egen dag 7.6.2018 Tammisaaren keskuskentällä

Kisiksen tiimi on mukana Tammisaaressa, keskuskentällä järjestettävässä S-Market Sporttipäivässä to 7.6 klo 17-20. Ekenäs centrumplan 7.6 kl. 17-20 S-Market hinderbana, Västra Nyland Gladiators, Aktia Rodeo, N3M Jungle Run,OP sumobrottning, Team Sportia frisbeegolf, Sport Mixer trekamp, Holmström Group turbospjut etc. Runsaasti seuroja paikalla! – Många föreningar på plats! Vanhemmille: Tammisaaren Autokeskuksen autojen koeajo För föräldrar: provkörning av bilar… Lue lisää »

Blogi: Kisakeskuslaiset ovat mukana tuotemuotoilun erikoisammattitutkinnon koulutuksessa

Ensimmäinen lähiopiskelupäivä oli 9.4.2018 ja opinnot jatkuvat vuoden 2019 loppuun. Opintojen etenemistä pääsee seuraamaan ”Kisis & News” digijulkaisusta. Alussa lämmiteltiin ja tutustuttiin pohtimalla ryhmissä, miten digitaalisuus on muuttanut elämäämme viimeisen 5 vuoden aikana. Pohdintojen tulokset koottiin valokuviksi ja videoiksi. Ensimmäinen päivä täyttyi lennokkaasta ideoinnista. Muutaman tunnin makustelun jälkeen aluksi utopistisilta tuntuneet ideat alkoivat tuntua ihan mahdollisilta. ”Lopulta käytännössä kokeiltavien… Lue lisää »