Ajankohtaista

Blogi: Kisis on myös Hyvinvoinnin Kisakeskus

”Upeasta historiastaan huolimatta Kisiksessäkin on vahvuuksia, joita voi tarkastella uusin silmin ja tuoda esiin.” Tällä johtoajatuksella tulimme Kisikseen tekemään MuutosMuotoilua noin 30 hengen voimin maaliskuun lopulla. Urheiluopisto tunnetaan paitsi liikuntapaikoistaan, mutta myös luonnosta, ulkoilumahdollisuuksista ja rentoutumisesta. Tehtävänantonamme oli muutosmuotoilla Kisiksen rentoutustila uudelleen, mutta otimme tehtävän myös mahdollisuutena tuoda esiin hyvinvointiin liittyviä mahdollisuuksia. Kisiksen aikaisempi rentoutustila… Lue lisää »

Frisbee Rules! Tervetuloa avaamaan frisbeegolfin kevätkausi Kisikseen

Kevät tuli, lumi suli ja Kisakeskuksen ammattilaistason 18-väyläinen frisbeegolfrata on taas käytössänne! Nyt kannattaa tehdä nopeita päätöksiä, sillä mahtava mökkilomatarjous frisbeegolffareille on voimassa vain toukokuun loppuun. Mökkimajoitus 95e/yö, 150e/2 yötä per mökki ja hintaan sisältyy vapaa frisbeegolfradan käyttöoikeus. Kovan pelipäivän jälkeen voitte halutessanne rentoutua rantasaunalla. Iso sauna ja takkahuone yksityiskäytössänne 150€/kerta ja mahtava järvimaisema tulee… Lue lisää »

Kokouspaketit

Kokoustilat Kisakeskuksen monipuoliset kokoustilat muuntuvat erilaisiin tarpeisiin, pieniin ja suuriin tilaisuuksiin.  Nauti kokouksen lomassa taukoliikunnasta tai yhdistä ohjelmaan ohjattua toimintaa. Eväsretki kodalle ja ilta rantasaunalla rentouttaa väsyneenkin porukan. Kisis kokouspaketti -esite Kisis meeting packages -brochure Pyydä tarjous Kokous- ja näyttelytilakapasiteetti: – Päärakennus (yhteensä 150 henkilöä): luentosali (120) ja 3x ryhmätyötilaa (3x 10) – Ylätalon alakerta… Lue lisää »

Blogi: Team Betoni muotoili Alppitalon Kisiksen 60v juhlavuoden kunniaksi

Vaikuttavaa muutosmuotoilua juhlavuoden kunniaksi – Urheiluopisto Kisakeskus 60 vuotta 60-vuotiaan Kisiksen juhlavuoden kunniaksi urheiluopistolle saapui 28 muutosmuotoilijaa, joilla oli 24 tuntia aikaa muotoilla 11 erilaista tilaa uusiksi olemassa olevilla resursseilla sosiaalisen, digitaalisen ja fyysisen vuorovaikutuskentän näkökulmista. Muutosmuotoilutapahtuma 27.-28.3. oli osa laajempaa strategiseen muotoiluun, jolla Kisis siirtyy uudenlaiseen työnteon kulttuuriin. ”Muutosmuotoilijat muotoilevat aina saman aikaisesti kolmea… Lue lisää »

Päiväleirit lapsille, ilmoittaudu viimeistään 21.5.2018

Kisiksen alakouluikäisille suunnatulla leirillä puuhataan monenmoista kivaa. Leirillä pelataan mailapelejä, melotaan järvellä, kokeillaan frisbeegolfia, geokätköillään, uidaan ja leikitään kaikki yhdessä. Aikaisempaa kokemusta leirillä kokeiltavista lajeista ei tarvita sillä leirin innostavat ohjaajat tutustuttavat kädestä pitäen lajien saloihin. Tutustu ”Päiväleiri lapsille” -esitteeseenja tulosta vaikka koulun ilmoitustaululle! Päiväleiri alakoululaisille 4.-8.6.2018, ilmoittautumiset viimeistään 21.5. Hinta: 24€/1 päivä, 100€/5 päivää Hintaan… Lue lisää »

Vaikuttavaa muutosmuotoilua juhlavuoden kunniaksi – Urheiluopisto Kisakeskus 60 vuotta

Tiistaina tapahtuu – Kisakeskus uudistuu muutosmuotoilun voimalla Kisakeskuksessa on alkamassa maailman mittakaavassa merkittävä muutosmuotoiluhaaste. Seitsemän kuukauden aikana hieno, luonnonläheinen paikka muotoillaan tämän päivän ja tulevaisuuden asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.  Tiistaina 27.3. Kisakeskukseen vyöryy 28 muutosmuotoilijan ryhmä He muotoilevat Kisakeskuksen 24t aikana. Tuloksena syntyy kokeellisia, niukalla budjetilla toteutettuja innovatiivisia ratkaisuja, joihin asiakkaat pääsevät tutustumaan ja testaamaan niitä. ”Uudenlaisilla… Lue lisää »

Naiset liikkeelle!

Tämän kevään Naiset liikkeelle! -ryhmä on nyt täynnä Koulutus on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville maahanmuuttajataustaisille naisille. Opiskelu antaa valmiudet toimia liikunnan vertaisohjaajana esimerkiksi omassa yhteisössä tai erilaisissa seuroissa ja yhdistyksissä. Koulutus tapahtuu lähi- ja etäopiskeluna sisältäen neljä lähijaksoa, jotka ovat viikonloppuisin. Lataa esite. Etäjaksoille suunnitellaan jokaiselle omaan elämäntilanteeseen soveltuvat etätehtävät. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opetuskielenä on selkosuomi. Koulutuksessa opitaan pienryhmän ohjaustaitoja ja tutustutaan… Lue lisää »

Tanssia ja muuta kivaa kesäkuussa Kisiksessä

Tanssileiri 10-16 -vuotiaille Leirin ohjelmassa 4.-7.6.2018 on monipuolisen tanssiharjoittelun lisäksi myös muuta mielenkiintoista oheisliikuntaa. Leiri huipentuu tuttuun tapaan viimeisenä leiripäivänä vanhemmille esitettäviin näytöksiin. Lataa esite. Ohjelmassa kaikenlaista hauskaa Tanssi- ja akrobatiaharjoitusten lomassa järjestetään monenmoista aktiviteettia. Leirin aikana voi kokeilla mm. jousiammuntaa, frisbeegolfia ja geokätköilyä. Iltaisin ennen iltapalaa venytellään ja, huolletaan kehoa ja tehdään rentoutusharjoituksia. Uimaankin pääsee ja viimeisen illan kruunaa ohjelmallinen nuotioilta. Opettajat… Lue lisää »

Edupoli ja Urheiluopisto Kisakeskus yhteistyöhön

Edupoli, monialainen ja osaava ammatillinen oppilaitos ja Kisakeskus, useita palveluita tarjoava liikunta-alan opisto ovat sopineet yhteystyöstä. Kisakeskuksessa järjestetään liikuntapalveluiden lisäksi liikunnan ammattitutkintoa, sekä muuta kurssi- ja täydennyskoulutusta. Yhteistyömme avulla on mahdollista treenata todellinen huippukunto. ” ”Kisakeskuksessa voidaan vahvistaa henkilöiden fyysistä ja psyykkistä kuntoa ja Edupolin monipuolisen koulutustarjonnan avulla voidaan saavuttaa tämän päivän työelämässä tarvittava huippuosaaminen”,… Lue lisää »

”1.askel hyvinvointiin” tuetut aktiivilomat perheille *Hakuaika on alkanut*

Perheille suunnitellut liikunnalliset 1.askel-hyvinvointijaksot Kisakeskuksessa tarjoavat kivaa yhteistä tekemistä ja mainion paikan myös lepoon ja virkistykseen. Päivien aikana koetaan elämyksiä, tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin koko perheen voimin ja saadaan vinkkejä uusista, koko perheen yhteisistä harrastuksista. 1.askel-hyvinvointijaksot ovat perheille, jotka osallistuvat yhdessä yhden tai useamman alle 17-vuotiaan perheeseen luuluvan lapsen kanssa. Hyvinvointijaksoista suurimman hyödyn saavat erityisesti perheet,… Lue lisää »