Ajankohtaista

”Unelma paremmasta” -seminaari 8.-9.9.2017

Lähtökiihdytys TUL:n 100-vuotisjuhliin: ”Unelma paremmasta” seminaari ja muistelot Matkalla kohti tulevaisuuden Suomea – Miltä näyttää 2020-luvun urheiluseura? Kuinka se rakentaa yhteisöllisyyttä ruumiinkulttuuria unohtamatta? Kuinka kohta 100-vuotias Suomen Työväen Urheiluliitto uudistuu ja rakentaa hyvinvointiyhteiskuntaa? Millaiseksi muodostuu tulevaisuuden liikuntakasvatus, -kulttuuri ja urheilutoiminta? Miten mahdollistamme jokaiselle lapselle ja nuorelle liikunnan harrastamisen ilon? Monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja matalan kynnyksen harrastaminen – yhteistyötä yli rajojen.   Kerro meille… Lue lisää »

Liikunnanohjaajakoulutusta maahanmuuttajille – Hakuaika päättyy 10.1.2018

Liikunnanohjauksen perustaitoja – koulutus maahanmuuttajille Liikunnanohjauksen perustaitoja ja liikunta-alan suomenkielistä sanastoa syventävä koulutus Koulutus aika 22.1.2018 – 23.5.2018. Koulutus tapahtuu lähi- ja etäopiskeluna. LÄHIJAKSO 22.-24.1.2018 26.-28.2.2018 26.-28.3.2018 23.-25.4.2018 21.-23.5.2018 KENELLE Koulutus sopii alan opintoihin ja työtehtäviin suuntaaville tai jo liikunta-alalla toimineille, ohjaajille, liikunta-alan vertaisohjaajille tai niille joilla on monen vuoden kokemus liikunta tai urheiluharrastuksen kautta. KOULUTUS… Lue lisää »

Chi Kung -kurssi 14.-16.7.2017

Chi Kung -kurssi 14.-16.7.2017 Kisakeskuksessa järjestetään Chi Kung uuden energian hengessä -kurssi  14.-16.7.2017. Chi Kung (QiGong) on perinteiseen kiinalaiseen energialääketieteeseen ja filosofiaan perustuva harjoitusohjelma kehon ja mielen hyvinvointiin. Se sisältää pehmeitä, kehoa kuuntelevia liikkeitä, hengitystä, akupainelua ja muuta itsehoitoa sekä hiljentymistä. Soveltuvin osin harjoituksiin lisätään uuden energian näkökulma ja mukaan otetaan myös muita kehotekniikoita. Elämme suurten muutosten aikaa… Lue lisää »

”Bed&Play” -pakettitarjous golfareille

Korkkaa viheriö tyylillä, Pohjankurun kevääseen heräävän luonnon keskellä! Tervetuloa avaamaan golfkausi Raaseporiin! Hyödynnä Kisakeskuksen mahtava ”Bed&Play” -majoitustarjous golfareille ja buukkaa samoin tein vaikka oma hirsimökki koko golfporukalle. Pelipaikkana toimii Ruukkigolfin -kenttä. Hinnat: ”Bed&Play” golfareille: Yöpyminen Kisakeskuksen huoneessa & greenfee  ”Bed&Play” –huonepaketti  vain 68 €/hlö sis. aamiaisen. Yöpyminen mökissä & greenfee  ”Bed&Play” –mökkipaketti yhdelle 120 €  ja  ”Bed &… Lue lisää »

Kansainvälinen joogatapahtuma Elokuussa

One with Nature – Integral Yoga European Reunion 9.-13.8.2017 Ainutlaatuisessa joogatapahtumassa on joukko kansainvälisiä joogaopettajia kuten: Swami Ramananda & Swami Karunananda, USA:sta, sekä paljon opettajia Euroopasta. Tutustu ”One with Nature” -tapahtumaesitteeseen TÄSTÄ. ”One with Nature” -joogatapahtuman ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin, luvassa joogatuntien lisäksi mm. luentoja, kirtaneita, meditaatiota, hiljaisuutta, luonnonrauhaa, saunaa ja satsangeja. Nyt on todellakin upea mahdollisuus viettää pitkä viikonloppu mahtavien… Lue lisää »

Pyöräretkeilijän paratiisi

Oleko suunnittelemassa kesäloman ohjelmaa? Kiinnostaako kuntoilu myös lomalla? Pyöräily on maan mainion tapa viettää lomaa! Polkea pikku hiljaa menemään, katsella maisemia ja nauttia ohitse lipuvista maisemista. Välillä pitää tietenkin levät ja tankata akut niin fyysisesti kuin henkisestikin. Pyöräilijän ohittamaton taukopaikka löytyy Raaseporista, läntisen kunkaantien reitin hujakoilta. Kisiksen mainiot puitteet tarjoavat lepoa fillaroitsijoille kovan uurastuksen jälkeen,… Lue lisää »

Kurssit senioreille

Hyvä Olo -kurssilla on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin, rentoutua ja viettää liikunnallisia yhdessäolon hetkiä talvisen luonnon helmassa Raaseporissa. Liikunnallisella kurssilla vahvistetaan hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää lihaskuntoa, kehitetään tasapainoa ja tietenkin viihdytään ja nautiskellaan mukavassa seurassa. Hyvä Syke -kuntoliikuntakurssilla saadaan hiki pintaan ja hyvä mieli. Kisakeskus tarjoaa reipasta liikuntaa sopivalla sykkeellä sisällä ja ulkona. Tutustu uusiin liikuntalajeihin, rentoudu… Lue lisää »