Kisakeskus

Kisiksen perhelomat

Kisiksessä järjestetään yhdessä kesän ikimuistoisimmat perhelomat Kesällä on mukava puuhailla perheen parissa kaikkea kivaa ja Kisakeskuksen harrastemahdollisuudet ovat lähes rajattomat, niin sisällä kuin ulkonakin. Vai miltäs kuulostaa melonta, jousiammunta, frisbeegolf, geokätköily, ulkopelailut, luontopolku…? Entäs Kisis-Jumppa, kuntosaliharjoittelu, Medicine ball -treeni tai kahvakuulajumppa. Niin ja tietenkin kokeillaan rentoutumisharjoituksia, venytellään ja tehdään UKK-kävelytesti. Väillä tietenkin käydään saunomassa, uimassa ja… Lue lisää »

Varaa mökkiloma

Kisakeskuksen mukavat mökit odottavat teitä! Kaikissa majoitustiloissamme on valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Joihinkin majoitustiloihin voi ottaa mukaan myös lemmikkieläimen. Hinnat alkaen 95 € Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja varaa omasi! Kullaanhonka Pyöröhirsinen honkahuvila sijaitsee rauhallisella paikalla savusaunan ja rannan läheisyydessä. Mökissä on majoitustilat 4-6 hengelle, alakerrassa yksi makuuhuone ja parvella 4 sänkyä. Lisäksi hyvin varustettu tupakeittiö, olohuone,… Lue lisää »

”Bed&Play” -pakettitarjous golfareille

Korkkaa viheriö tyylillä, Pohjankurun kevääseen heräävän luonnon keskellä! Tervetuloa avaamaan golfkausi Raaseporiin! Hyödynnä Kisakeskuksen mahtava ”Bed&Play” -majoitustarjous golfareille ja buukkaa samoin tein vaikka oma hirsimökki koko golfporukalle. Pelipaikkana toimii Ruukkigolfin -kenttä. Hinnat: ”Bed&Play” golfareille: Yöpyminen Kisakeskuksen huoneessa & greenfee  ”Bed&Play” –huonepaketti  vain 68 €/hlö sis. aamiaisen. Yöpyminen mökissä & greenfee  ”Bed&Play” –mökkipaketti yhdelle 120 €  ja  ”Bed &… Lue lisää »

Alakoululaisten päiväleiri kesä- ja elokuussa

Kisiksen alakouluikäisille suunnatulla leirillä puuhataan monenmoista kivaa. Leirillä pelataan mailapelejä, melotaan järvellä, kokeillaan frisbeegolfia, geokätköillään, uidaan ja leikitään kaikki yhdessä. Aikaisempaa kokemusta leirillä kokeiltavista lajeista ei tarvita sillä leirin innostavat ohjaajat tutustuttavat kädestä pitäen lajien saloihin. Tutustu ”Alakoululaisten leri” -esitteeseen ja tulosta vaikka koulun ilmoitustaululle… Tulkaa koko viikoksi tai valitkaa haluamanne päivät! Päiväleiri alakoululaisille järjestetään: Elokuussa: 7.-11.8.2017,… Lue lisää »