Kisakeskus

Kisakeskuksen pääsiäinen 2017

Kisakeskuksen pääsiäisessä on menoa ja meininkiä koko perheelle. Hinnat: 5 vrk 380 €/ aikuinen; 190 €/ lapsi (5-16v.) 4 vrk 304 €/ aikuinen; 152 €/ lapsi (5-16v.) 3 vrk 228 €/ aikuinen; 114 €/ lapsi (5-16v.) 2 vrk 152 €/ aikuinen; 76 €/ lapsi (5-16v.) Ilmoittaudu TÄSTÄ Torstai 14.00-15.00 Majoittuminen 15.00-16.30 Tervetuloinfo ja alueeseen tutustuminen 16.30-18.00… Lue lisää »

Ensimmäinen askel hyvinvointiin

Aikuisten 1.askel-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Nyt on aika irrottautua miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan. Lue lisää alempaa… 1.askel- hyvinvointijakson tavoitteena on edistää osallistujan terveyttä ja hyvinvointia. Hyvinvointijakso koostuu kahdesta osasta: pääjakso ja seurantajakso, joka järjestetään samassa paikassa. Hyvinvointijaksoon kuuluu… Lue lisää »

Joogafestarit Kisiksessä!

Nyt on unohtumaton viikonloppu tulossa Kisikseen! Joogasta, hyvinvoinnista, rentotuksesta, energioista, itsensä kehittämisestä, tanssiliikunnasta ja mediataatiosta kiinnostuneet valtaavat Kisakeskuksen joogasalit, saunan lauteet ja nauttivat täysin siemauksin luonnon energisoivasta läheisyydestä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan, olipa jooga sinulle tuttua tai ei, kaikille löytyy uutta opittavaa ja piristystä tuovaa energiaa Kisiksen jooga-festareilta! Voit valita haluatko osallistua… ”Saunajoogaa ja kiireen… Lue lisää »

Sulkisleiri aktiiviharrastajille 11.-12.3.2017

Vietä vauhdikas viikonloppu sulkapallon parissa.  Leiri painottuu nelinpeliin ja se on suunnattu kaikille aktiiviharrastajille ja kuntopelaajille, myös aloitteleville. Lauantaina 11.3. huippuvalmentaja Pekka Sarasjärvi vetää ryhmän toiveiden ja tason mukaisen valmennussetin, josta saat vinkkejä lämmittelyyn, lihashuoltoon, lyönteihin ja liikkumiseen. Sarasjärven lisäksi valmentajana toimii Sasu Lehto, joka on paikalla lauantain lisäksi myös sunnuntain lajiharjoitteissa! Hinta 135 €… Lue lisää »

LAT – liikunnan ammattitutkinto

LAT – liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän, ja muun käytännön elämän kautta hankittu ammattitaito osoitetaan näytöin. Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus koostuu neljästä tutkinnon osasta, joista kaksi on ennalta määritelty: – Liikunnan ammattilaisena toimiminen – Liikkumaan ohjaaminen Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi, ovat: – Yksilöllinen liikunnanohjaus – Liikunnan tuotteistaminen… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, tule mukaan!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa TETY IV KEVÄT -Terveenä takaisin työelämään -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Tutustu ”Terveenä takaisin työelämään” -esitteeseen tästä. Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on vielä tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 30.1…. Lue lisää »