Kisakeskus

Iloinen koko perheen joulu!

Yhdistä joulun lämpöinen tunnelma, hyvä ruoka, iloinen mieli ja sopivasti reipasta liikuntaa täydelliseksi jouluelämykseksi. Kisiksen joulu tarjoaa innostavaa ohjelmaa koko perheelle. Tule nauttimaan, liikkumaan ja viettämään kiireetöntä joulunaikaa perheen tai ystävien parissa luonnon helmaan. Kisakeskus  tarjoaa parhaita joulun perinteitä ja reipasta liikuntaa kaiken ikäisille. Ohjelmaa on koko perheelle yhdessä sekä aikuisille ja lapsille erikseen. Voitte… Lue lisää »

Työelämäfoorumi 2.11.2017

Raaseporin alueen Työelämäfoorumi vahvistaa oppilaitosten ja työelämän välistä alueellista yhteistyötä. Foorumissa käydään vuoropuhelua työyhteisöjen ja oppilaitosten kanssa mm. siitä, miten ammatillisen koulutuksen uudistus tulee muuttamaan koulutuksen painopistettä enemmän työelämässä oppimiseen. Miten me pystymme tähän hallituksen kärkihankkeen haasteeseen Raaseporin alueella vastaamaan? Miten laadukas koulutus ja opiskelijan polku turvataan alueellamme? Millaisia kokemuksia yrittäjillä ja oppilaitoksilla on jo… Lue lisää »

Leirikoululle lomps!

Hei ope ja koululaisten vanhemmat! Arvatkaapa mitä nämä ovat: Jousiammunta, seinäkiipeily, kinball, sisäkurling, lumikenkäily, ryhmätoimintatehtävät, yläköysistö, leiriolympialaiset, minitennis, kuntonyrkkeily? …No, ne ovat Kisiksen TOP10 -lajit! Kisakeskuksessa voit nimittäin järjestää ikimuistoisen leirikoulun. Innostava, joustava ja monipuolinen ohjelma tarjoaa elämyksiä jokaiselle ja Kisiksessä on muuten aivan mahtava luonto, metsineen ja järvineen. Kävijäkokemuksia voit lueskella blogista lisää. Erilaisia majoitusvaihtoehtoja… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, tule mukaan!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa Terveenä takaisin työelämään TETY V -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Tutustu ”Terveenä takaisin työelämään” -esitteeseen tästä. Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 23.–25.10.2017 20.–22.11.2017 22.–24.01.2018… Lue lisää »

Varaa mökkiloma

Kisakeskuksen mukavat mökit odottavat teitä! Kaikissa majoitustiloissamme on valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Joihinkin majoitustiloihin voi ottaa mukaan myös lemmikkieläimen. Hinnat alkaen 95 € Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja varaa omasi! Kullaanhonka Pyöröhirsinen honkahuvila sijaitsee rauhallisella paikalla savusaunan ja rannan läheisyydessä. Mökissä on majoitustilat 4-6 hengelle, alakerrassa yksi makuuhuone ja parvella 4 sänkyä. Lisäksi hyvin varustettu tupakeittiö, olohuone,… Lue lisää »