Kisakeskus

Frisbeegolf -starttikurssi 17.-18.6.2017

Frisbeegolfin perusperiaate on sama kuin perinteisessä golfissa: ”Tavoitteena on päästä radan alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin ja pienimmän tuloksen saanut voittaa.” Nyt on loistava mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin ja harjoittelemaan fresbeegolfin perusteita Urheiluopisto Kisakeskuksen hulppeissa maisemissa upealla 18 -väyläisellä radalla. Lataa FRISBEEGOLF -starttikurssin esite tästä. Ota suosikkilaji haltuun Kisiksen Frisbeegolf -starttikurssilla 17.-18.6.2017 Kilpapelaaja Nils Iso-Markku… Lue lisää »

GOLF -viikonloppukurssi 27.- 28.5.

Kevät ja golf, mikä oivallinen yhdistelmä!   Tervetuloa aistimaan kevään tulo ja treenaamaan swingi kuntoon Pohjankurun upeissa maisemissa. Ruukkigolf ja Kisakeskus järjestävät yhteistyössä GOLF -viikonloppukurssin 27.-28.5. Viikonloppukurssin opettajana toimii Season Golf Academyn valmentaja ja PGA Professional Jouni Simanainen Kurssilaiset saavat ammentaa uutta osaamista ammattitaitoisen pron vinkkien avulla niin harjoitusalueilla kuin kentälläkin. Viikonlopun aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki golfpelin osa-alueet. Jokainen pelaaja… Lue lisää »

Kisakeskuksen pääsiäinen, tutustu ohjelmaan…

Kisakeskuksen pääsiäisessä on menoa ja meininkiä koko perheelle. Hinnat: 5 vrk 380 €/ aikuinen; 190 €/ lapsi (5-16v.) 4 vrk 304 €/ aikuinen; 152 €/ lapsi (5-16v.) 3 vrk 228 €/ aikuinen; 114 €/ lapsi (5-16v.) 2 vrk 152 €/ aikuinen; 76 €/ lapsi (5-16v.) Ilmoittaudu TÄSTÄ Torstai 14.00-15.00 Majoittuminen 15.00-16.30 Tervetuloinfo ja alueeseen tutustuminen 16.30-18.00… Lue lisää »

LAT – liikunnan ammattitutkinto

LAT – liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän, ja muun käytännön elämän kautta hankittu ammattitaito osoitetaan näytöin. Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus koostuu neljästä tutkinnon osasta, joista kaksi on ennalta määritelty: – Liikunnan ammattilaisena toimiminen – Liikkumaan ohjaaminen Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi, ovat: – Yksilöllinen liikunnanohjaus – Liikunnan tuotteistaminen… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, tule mukaan!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa TETY IV KEVÄT -Terveenä takaisin työelämään -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Tutustu ”Terveenä takaisin työelämään” -esitteeseen tästä. Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on vielä tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 30.1…. Lue lisää »