Tapahtumat

”Unelma paremmasta” -seminaari 8.-9.9.2017

Lähtökiihdytys TUL:n 100-vuotisjuhliin: ”Unelma paremmasta” seminaari ja muistelot Matkalla kohti tulevaisuuden Suomea – Miltä näyttää 2020-luvun urheiluseura? Kuinka se rakentaa yhteisöllisyyttä ruumiinkulttuuria unohtamatta? Kuinka kohta 100-vuotias Suomen Työväen Urheiluliitto uudistuu ja rakentaa hyvinvointiyhteiskuntaa? Millaiseksi muodostuu tulevaisuuden liikuntakasvatus, -kulttuuri ja urheilutoiminta? Miten mahdollistamme jokaiselle lapselle ja nuorelle liikunnan harrastamisen ilon? Monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja matalan kynnyksen harrastaminen – yhteistyötä yli rajojen.   Kerro meille… Lue lisää »

Chi Kung -kurssi 14.-16.7.2017

Chi Kung -kurssi 14.-16.7.2017 Kisakeskuksessa järjestetään Chi Kung uuden energian hengessä -kurssi  14.-16.7.2017. Chi Kung (QiGong) on perinteiseen kiinalaiseen energialääketieteeseen ja filosofiaan perustuva harjoitusohjelma kehon ja mielen hyvinvointiin. Se sisältää pehmeitä, kehoa kuuntelevia liikkeitä, hengitystä, akupainelua ja muuta itsehoitoa sekä hiljentymistä. Soveltuvin osin harjoituksiin lisätään uuden energian näkökulma ja mukaan otetaan myös muita kehotekniikoita. Elämme suurten muutosten aikaa… Lue lisää »

Kansainvälinen joogatapahtuma Elokuussa

One with Nature – Integral Yoga European Reunion 9.-13.8.2017 Ainutlaatuisessa joogatapahtumassa on joukko kansainvälisiä joogaopettajia kuten: Swami Ramananda & Swami Karunananda, USA:sta, sekä paljon opettajia Euroopasta. Tutustu ”One with Nature” -tapahtumaesitteeseen TÄSTÄ. ”One with Nature” -joogatapahtuman ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin, luvassa joogatuntien lisäksi mm. luentoja, kirtaneita, meditaatiota, hiljaisuutta, luonnonrauhaa, saunaa ja satsangeja. Nyt on todellakin upea mahdollisuus viettää pitkä viikonloppu mahtavien… Lue lisää »

Alakoululaisten päiväleiri kesä- ja elokuussa

Kisiksen alakouluikäisille suunnatulla leirillä puuhataan monenmoista kivaa. Leirillä pelataan mailapelejä, melotaan järvellä, kokeillaan frisbeegolfia, geokätköillään, uidaan ja leikitään kaikki yhdessä. Aikaisempaa kokemusta leirillä kokeiltavista lajeista ei tarvita sillä leirin innostavat ohjaajat tutustuttavat kädestä pitäen lajien saloihin. Tutustu ”Alakoululaisten leri” -esitteeseen ja tulosta vaikka koulun ilmoitustaululle… Tulkaa koko viikoksi tai valitkaa haluamanne päivät! Päiväleiri alakoululaisille järjestetään: Elokuussa: 7.-11.8.2017,… Lue lisää »

Ensimmäinen askel hyvinvointiin

Aikuisten 1.askel-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Nyt on aika irrottautua miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan. Lue lisää alempaa… 1.askel- hyvinvointijakson tavoitteena on edistää osallistujan terveyttä ja hyvinvointia. Hyvinvointijakso koostuu kahdesta osasta: pääjakso ja seurantajakso, joka järjestetään samassa paikassa. Hyvinvointijaksoon kuuluu… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, tule mukaan!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa TETY IV KEVÄT -Terveenä takaisin työelämään -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Tutustu ”Terveenä takaisin työelämään” -esitteeseen tästä. Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on vielä tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 30.1…. Lue lisää »