Tapahtumat

Joogafestarit Kisiksessä!

Nyt on unohtumaton viikonloppu tulossa Kisikseen! Joogasta, hyvinvoinnista, rentotuksesta, energioista, itsensä kehittämisestä, tanssiliikunnasta ja mediataatiosta kiinnostuneet valtaavat Kisakeskuksen joogasalit, saunan lauteet ja nauttivat täysin siemauksin luonnon energisoivasta läheisyydestä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan, olipa jooga sinulle tuttua tai ei, kaikille löytyy uutta opittavaa ja piristystä tuovaa energiaa Kisiksen jooga-festareilta! Voit valita haluatko osallistua… ”Saunajoogaa ja kiireen… Lue lisää »

Saunajoogaa ja Kiireenkesytystä 18.-19.3.2017

Kisis tarjoaa lempeää liikuntaa ja miniloman mielelle 18.-19.3.2017. Kurssilla opit tunnistamaan itsesi kiirehtijänä sekä omassa työssäsi että tiimissä. Hauska ja mukaansatempaava ohjelma tarjoaa erilaisia avaimia ja uusia näkymiä arjen haasteisiin. Kehoa puolestaan hellitään lempein liikkein sekä saunan lämmössä että kevättalven raikkaassa luonnossa. Saunajooga rentouttaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä ja opettaa vähentämään suorittamista. Sen rentouttava vaikutus syntyy saunan miedosta… Lue lisää »

Koulutusviikonloppu 18.-19.3.2017

Koulutuspäivät on tarkoitettu liikuntaa ohjaaville ja liikunta-alalla työskenteleville sekä kaikille, jotka haluavat tutustua Seasonal Grace – harjoitusohjelmaan. Kouluttajana toimii Seasonal Grace – harjoitusohjelman kehittäjä Tina Hedrén (Ruotsi) ja Mirja Papunen (Nia ja muu ohjelma). Koulutuspäivien kielinä on englanti, ruotsi ja suomi. Seasonal Grace – harjoitusohjelma koostuu 11 teemasta, joita on inspiroinut planeettojen kiertokulku. Musiikillinen ja tanssiliikuntaan… Lue lisää »

Sulkisleiri aktiiviharrastajille 11.-12.3.

Vietä vauhdikas viikonloppu sulkapallon parissa.  Kisiksen suosittu sulkiskurssi painottuu nelinpeliin ja se on suunnattu kaikille aktiiviharrastajille ja kuntopelaajille, myös aloitteleville. Lauantaina 11.3. huippuvalmentaja Pekka Sarasjärvi vetää ryhmän toiveiden ja tason mukaisen valmennussetin, josta saat vinkkejä lämmittelyyn, lihashuoltoon, lyönteihin ja liikkumiseen. Sarasjärven lisäksi valmentajana toimii Sasu Lehto, joka on paikalla lauantain lisäksi myös sunnuntain lajiharjoitteissa! Hinta 135… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, tule mukaan!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa TETY IV KEVÄT -Terveenä takaisin työelämään -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Tutustu ”Terveenä takaisin työelämään” -esitteeseen tästä. Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on vielä tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 30.1…. Lue lisää »

Liikunnan ammattitutkinto, hae mukaan!

LAT – liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän, ja muun käytännön elämän kautta hankittu ammattitaito osoitetaan näytöin. Koulutus koostuu neljästä tutkinnon osasta, joista kaksi on ennalta määritelty: – Liikunnan ammattilaisena toimiminen – Liikkumaan ohjaaminen Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi, ovat: – Yksilöllinen liikunnanohjaus – Liikunnan tuotteistaminen – Liikuntayrittäjänä toimiminen Opinnot… Lue lisää »