Tapahtumat

Frisbeegolf -starttikurssi 17.-18.6.2017

Frisbeegolfin perusperiaate on sama kuin perinteisessä golfissa: ”Tavoitteena on päästä radan alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin ja pienimmän tuloksen saanut voittaa.” Nyt on loistava mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin ja harjoittelemaan fresbeegolfin perusteita Urheiluopisto Kisakeskuksen hulppeissa maisemissa upealla 18 -väyläisellä radalla. Lataa FRISBEEGOLF -starttikurssin esite tästä. Ota suosikkilaji haltuun Kisiksen Frisbeegolf -starttikurssilla 17.-18.6.2017 Kilpapelaaja Nils Iso-Markku… Lue lisää »

GOLF -viikonloppukurssi 27.- 28.5.

Kevät ja golf, mikä oivallinen yhdistelmä!   Tervetuloa aistimaan kevään tulo ja treenaamaan swingi kuntoon Pohjankurun upeissa maisemissa. Ruukkigolf ja Kisakeskus järjestävät yhteistyössä GOLF -viikonloppukurssin 27.-28.5. Viikonloppukurssin opettajana toimii Season Golf Academyn valmentaja ja PGA Professional Jouni Simanainen Kurssilaiset saavat ammentaa uutta osaamista ammattitaitoisen pron vinkkien avulla niin harjoitusalueilla kuin kentälläkin. Viikonlopun aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki golfpelin osa-alueet. Jokainen pelaaja… Lue lisää »

Alakoululaisten päiväleiri kesä- ja elokuussa

Kisiksen alakouluikäisille suunnatulla leirillä puuhataan monenmoista kivaa. Leirillä pelataan mailapelejä, melotaan järvellä, kokeillaan frisbeegolfia, geokätköillään, uidaan ja leikitään kaikki yhdessä. Aikaisempaa kokemusta leirillä kokeiltavista lajeista ei tarvita sillä leirin innostavat ohjaajat tutustuttavat kädestä pitäen lajien saloihin. Tutustu ”Alakoululaisten leri” -esitteeseen ja tulosta vaikka koulun ilmoitustaululle… Tulkaa koko viikoksi tai valitkaa haluamanne päivät! Päiväleiri alakoululaisille järjestetään: Kesäkuussa: 5.-9.6.2017,… Lue lisää »

Pääsiäisloma alkaa pian

Kokeile uusia liikuntalajeja, syö hyvin, viihdy  ja rentoudu keväisessä Raaseporissa. Kisakeskuksen perheloma 13.-18.4. tarjoaa monipuolista liikunnallista ohjelmaa kaikenikäisille, pääsiäisteemaa unohtamatta. Hinnat: 5 vrk 380 €/ aikuinen; 190 €/ lapsi (5-16v.) 4 vrk 304 €/ aikuinen; 152 €/ lapsi (5-16v.) 3 vrk 228 €/ aikuinen; 114 €/ lapsi (5-16v.) 2 vrk 152 €/ aikuinen; 76 €/ lapsi (5-16v.)… Lue lisää »

Kisakeskuksen pääsiäinen, tutustu ohjelmaan…

Kisakeskuksen pääsiäisessä on menoa ja meininkiä koko perheelle. Hinnat: 5 vrk 380 €/ aikuinen; 190 €/ lapsi (5-16v.) 4 vrk 304 €/ aikuinen; 152 €/ lapsi (5-16v.) 3 vrk 228 €/ aikuinen; 114 €/ lapsi (5-16v.) 2 vrk 152 €/ aikuinen; 76 €/ lapsi (5-16v.) Ilmoittaudu TÄSTÄ Torstai 14.00-15.00 Majoittuminen 15.00-16.30 Tervetuloinfo ja alueeseen tutustuminen 16.30-18.00… Lue lisää »

Ensimmäinen askel hyvinvointiin

Aikuisten 1.askel-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Nyt on aika irrottautua miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan. Lue lisää alempaa… 1.askel- hyvinvointijakson tavoitteena on edistää osallistujan terveyttä ja hyvinvointia. Hyvinvointijakso koostuu kahdesta osasta: pääjakso ja seurantajakso, joka järjestetään samassa paikassa. Hyvinvointijaksoon kuuluu… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, tule mukaan!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa TETY IV KEVÄT -Terveenä takaisin työelämään -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Tutustu ”Terveenä takaisin työelämään” -esitteeseen tästä. Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on vielä tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 30.1…. Lue lisää »