Tapahtumat

Frisbeegolfpäivä 30.6. Kisiksessä!

Ilmoittautu mukaan kisaan tai tule muuten vaan nauttimaan tunnelmasta! Tervetuloa viettämään koko perheen frisbeegolfpäivää! Urheiluopisto Kisakeskus ja Raaseporin Kori tuottaa koko perheen frisbeegolfpäivän 30.6. klo 12:00-21:00. Tapahtuman aikana pääset testaamaan taitojasi leikkimielisissä kilpailuissa, harjoittelemaan heittotekniikkaa frisbeegolf –opettajien johdolla sekä nauttimaan ruoasta ja virvokkeista. Voit hankkia samalla myös omat heittovälineet, sillä tapahtumassa on mahtavia tarjouksia frisbeegolfkiekoista! Lataa frisbeegolfpäivän tapahtuma-esite Lounas… Lue lisää »

Perhelomat, kesä 2018

Perhelomalla nautitaan kesästä, liikunnasta ja täysihoidosta Ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Kisiksessä on tarjolla paljon erilaisia lajeja kokeiltavaksi, mahtava luonto ympärillä ja herkullisen noutopöydän antimet sopivasti tarjolla nälän yllättäessä. Kesän perhelomat 17.-21.6.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 1.6.) 9.-13.7.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 25.6.) Hinnat Aikuiset 74e/hlö/vrk Lapset 6-16v. 36e/hlö/vrk Alle 6v veloituksetta Tule koko leirin ajaksi tai… Lue lisää »

Joogaohjauksen peruskurssi 22.-23.9.2018

Kiinnostaisiko sinua opiskella hathajoogan ja jooganohjauksen perusteita? Haluaisitko lisää työkaluja työhösi tai kenties valmiuksia vetää perustason joogatunteja? Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikunta- ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Hathajoogaan kuuluvat lempeät, kaikille soveltuvat liikkeet ja asennot. Lataa joogaohjauksen peruskurssi-esite. Koulutuksen sisältö Viikonloppu muodostuu neljästä tiiviistä moduulista, joissa käydään läpi joogan ja joogafilosofian taustaa sekä tutustutaan joogaan liike-, hengitys- ja… Lue lisää »

Swingiremontti – Paremman golf-tekniikan intensiivikurssit heinäkuussa

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessamme, muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin, tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym. ”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin… Lue lisää »

Golfia ja kehonhallintaa 28.-29.7.2018

Kurssin ohjelmassa on kehonhallintatehtäviä, tasapainoa ja jalkojen lihasvoimaa edistäviä harjoituksia, sekä koordinaatio- ja liikkuvuusharjoituksia. Golfin harjoitus- ja kehittelyliikkeet ovat yksinkertaisia, selkeitä sekä ymmärrettäviä. Harjoitteiden, liikkeiden ja liikesarjojen kanssa edetään siten, että ne opetellaan ensin pääosin ilman palloa ja edetään vasta sitten rauhallisesti ja keskittyneesti kohti varsinaista suoritusta. Tämä siirtovaikutukseen, kehittelyihin – ja yhdistelyyn perustuva metodi… Lue lisää »

Yksinyrittäjä! Ota voimapäivä

Investoi itseesi yksinyrittäjä. Ota voimapäivä! 10.6. Hyvinvointi-Sunnuntaina hengitetään, venytellään ja kevyt-joogataan laiturilla. Tutustutaan ja pelataan yhdessä – mukana Urban-Golf taituri Pekka Roilas. Yksinyrittäjän Voimapäivä: 27€ per päivä. Ai että mitä on urban-golf?: Pekka näyttää Jää yöksi Kisikseen: saunomaan ja rentoutumaan 38€ saunailta & yöpyminen 11.6. Digi-Maanantaina opitaan työpajoissa erilaisia ilmaisia digitaalisia välineitä ja kokeillaan niitä yhdessä,… Lue lisää »

Golfin peruskurssi 50+

Aloita uusi harrastus – turvallisesti ja tehokkaasti! Tervetuloa Kisikseen aloittamaan uusi ja takuulla mukaansatempaava harrastus! Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille ja lajia jo jonkin aikaa harrastaneille. Senioreille 50+ suunnattu ja tarkoin suunniteltu perus- ja green card- kurssi järjestetään yhteistyössä Ruukkigolfin kanssa. Kurssin ohjelmaan/hintaan sisältyy Green Card-todistus. Kurssimaksu 245€/hlö sis. opetuksen, majoituksen, ateriat ja green cardin. Tutustu kolmipäiväisen golfkurssin ohjelmaan. Kurssit järjestetään • 29.6.-1.7.2018 – ilmoittaudu… Lue lisää »