Yleinen

Kisakeskuksen pääsiäinen 2017

Kisakeskuksen pääsiäisessä on menoa ja meininkiä koko perheelle. Hinnat: 5 vrk 380 €/ aikuinen; 190 €/ lapsi (5-16v.) 4 vrk 304 €/ aikuinen; 152 €/ lapsi (5-16v.) 3 vrk 228 €/ aikuinen; 114 €/ lapsi (5-16v.) 2 vrk 152 €/ aikuinen; 76 €/ lapsi (5-16v.) Ilmoittaudu TÄSTÄ Torstai 14.00-15.00 Majoittuminen 15.00-16.30 Tervetuloinfo ja alueeseen tutustuminen 16.30-18.00… Lue lisää »

Joogafestarit Kisiksessä!

Nyt on unohtumaton viikonloppu tulossa Kisikseen! Joogasta, hyvinvoinnista, rentotuksesta, energioista, itsensä kehittämisestä, tanssiliikunnasta ja mediataatiosta kiinnostuneet valtaavat Kisakeskuksen joogasalit, saunan lauteet ja nauttivat täysin siemauksin luonnon energisoivasta läheisyydestä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan, olipa jooga sinulle tuttua tai ei, kaikille löytyy uutta opittavaa ja piristystä tuovaa energiaa Kisiksen jooga-festareilta! Voit valita haluatko osallistua… ”Saunajoogaa ja kiireen… Lue lisää »

Saunajoogaa ja Kiireenkesytystä 18.-19.3.2017

Kisis tarjoaa lempeää liikuntaa ja miniloman mielelle 18.-19.3.2017. Kurssilla opit tunnistamaan itsesi kiirehtijänä sekä omassa työssäsi että tiimissä. Hauska ja mukaansatempaava ohjelma tarjoaa erilaisia avaimia ja uusia näkymiä arjen haasteisiin. Kehoa puolestaan hellitään lempein liikkein sekä saunan lämmössä että kevättalven raikkaassa luonnossa. Saunajooga rentouttaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä ja opettaa vähentämään suorittamista. Sen rentouttava vaikutus syntyy saunan miedosta… Lue lisää »

LAT – liikunnan ammattitutkinto

LAT – liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän, ja muun käytännön elämän kautta hankittu ammattitaito osoitetaan näytöin. Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus koostuu neljästä tutkinnon osasta, joista kaksi on ennalta määritelty: – Liikunnan ammattilaisena toimiminen – Liikkumaan ohjaaminen Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi, ovat: – Yksilöllinen liikunnanohjaus – Liikunnan tuotteistaminen… Lue lisää »

Koulutusviikonloppu 18.-19.3.2017

Koulutuspäivät on tarkoitettu liikuntaa ohjaaville ja liikunta-alalla työskenteleville sekä kaikille, jotka haluavat tutustua Seasonal Grace – harjoitusohjelmaan. Kouluttajana toimii Seasonal Grace – harjoitusohjelman kehittäjä Tina Hedrén (Ruotsi) ja Mirja Papunen (Nia ja muu ohjelma). Koulutuspäivien kielinä on englanti, ruotsi ja suomi. Seasonal Grace – harjoitusohjelma koostuu 11 teemasta, joita on inspiroinut planeettojen kiertokulku. Musiikillinen ja tanssiliikuntaan… Lue lisää »

Koulutusta maahanmuuttajille

Liikunnanohjaajakoulutusta maahanmuuttajille 2017 Liikunnanohjauksen perustaitoja – koulutus maahanmuuttajille Liikunnanohjauksen perustaitoja ja liikunta-alan suomenkielistä sanastoa syventävä koulutus Koulutus aika 16.1.2017 – 19.5.2017. Koulutus tapahtuu lähi- ja etäopiskeluna. LÄHIJAKSOT 16. – 18.1.2017 27.2. – 1.3.2017 27. – 29.3.2017 24. – 26.4.2017 17. – 19.5.2017 KENELLE Koulutus sopii alan opintoihin ja työtehtäviin suuntaaville tai jo liikunta-alalla toimineille, ohjaajille,… Lue lisää »

Varaa nyt! Talvileirikoulu tarjoushintaan.

Seinäkiipeily, kinball, sisäkurling, pickleball, leiriolympialaiset… Kisakeskuksessa voit järjestää ikimuistoisen leirikoulun. Innostava, joustava ja monipuolinen ohjelma tarjoaa elämyksiä jokaiselle. Voit valita liikunnan oheen leirikoululle juuri teille sopivan teeman, jonka ympärille ohjelma rakennetaan. Tarkoituksenmukaiset liikunta-, luento- ja majoitustilat takaavat runsaasti vaihtoehtoja kaikkina vuodeanaikoina. Leirikoululaisten majoitus: Leirikoululaiset majoittuvat 2-8 hengen ryhmämajoitushuoneissa, joissa osassa on oma suihku, osassa suihku… Lue lisää »

Aktiivista rentoutumista frisbeegolffarin paratiisissa

Siinä vaiheessa, kun viikon kahdeksannen palaverin ja kolmannen esityksen jälkeen se kauan odotettu perjantai-iltapäivä saapuu, alkaa mieli vaeltaa jo pois työmaailman haasteista. Koti auttaa usein latautumaan ja viemään ajatukset pois työpöydän taustakuvasta, mutta joskus työhaasteet hiipivät syvältä sisimmästä pilaamaan kallisarvoisen vapaan. Siksi aina välillä tarvitsee viedä ajatukset muualle ja helpoiten se mielestäni onnistuu siirtämällä koko… Lue lisää »

Kisakeskuksen antidopingohjelma

Urheiluopisto Kisakeskus on sopinut yhteistyöstä Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEK:n (Suomen antidoping toimikunta) kanssa 31.12.2017 asti. Käytännössä se tarkoittaa, että Kisakeskus sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa antidoping säännöstöä, laatimaan oman antidoping ohjelman ja jakamaan aiheesta tietoa. Urheiluopisto Kisakeskuksen ohjelman sisällöstä ja toteutuksesta vastaavat opiston nimeämät kaksi henkilöä. Urheiluopiston koko henkilökuntaa tiedotetaan ohjelman sisällöstä ja heille kerrotaan… Lue lisää »