Aikuisille

 Monien mahdollisuuksien Kisis

jousiammunta ulkoliikunta
Kisakeskus tarjoaa liikuntamahdollisuuksia sekä aktiivisille harrastajille että uusien lajien kokeilijoille. Voit valita liikunnan ammattilaisten ohjaamia harrastekursseja tai omaehtoista liikkumista.

Tulossa keväällä/kesällä 2017…

Golf -viikonloppukurssi 27.-28.5.2017

Tervetuloa aistimaan kevään tulo ja treenaamaan svingi kuntoon Pohjankurun upeissa maisemissa.

Ruukkigolf ja Kisakeskus järjestävät yhteistyössä GOLF -viikonloppukurssin 27.-28.5. Viikonloppukurssin opettajana toimii Season Golf Academyn valmentaja ja PGA Professional Jouni Simanainen

Kurssilaiset saavat ammentaa uutta osaamista ammattitaitoisen pron vinkkien avulla niin harjoitusalueilla ettäkuin kentälläkin. Viikonlopun aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki golfpelin osa-alueet. Jokainen pelaaja saa lisäksi yksilölliset kirjalliset ohjeet omaa pelin kehittämiseen.

Tutustu kurssin ohjelmaan tästä…

Hinta 195e/hlö, sisältäen täysihoidon Kisakeskuksessa ja kurssiopetuksen.
Ilmoittaudu kurssille TÄSTÄ. Muista ilmoittautua viimeistään 15.5.2017!

Ota suosikkilaji haltuun Kisiksen Frisbeegolf -starttikurssilla 17.-18.6.2017

Kilpapelaaja Nils Iso-Markku ja Kisakeskuksen ammattitaitoiset liikunnanopettajat johdattelevat pelaajat suomen nopeimmin kasvavan urheilulajin pariin. Frisbeegolf -starttikurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille pelaajille. Heittoja harjoitellaan perusteiden opettelun kautta ja kurssilla käydään läpi mm. heittojen otteet, heitto paikaltaan, tasapainoinen heittoasento, jalkatyö, vartalon kierto ja veto, saatto ja käsitellään myös yleisimmät virheet. Aloita kesäloma upean harrastuksen parissa, hyvässä porukassa treenaillen.

Kurssin hinta 185€/hlö tai 2 hlöä 350€
Hinnat sisätävät täysihoidon, opetuksen ja ratamaksut.

Ilmoittaudu tästä kurssille, viimeistään 5.6.2017.

Chi Kung uuden energian hengessä -kurssi  14.-16.7.2017.

Chi Kung (QiGong) on perinteiseen kiinalaiseen energialääketieteeseen ja filosofiaan perustuva harjoitusohjelma kehon ja mielen hyvinvointiin. Se sisältää pehmeitä, kehoa kuuntelevia liikkeitä, hengitystä, akupainelua ja muuta itsehoitoa sekä hiljentymistä. Soveltuvin osin harjoituksiin lisätään uuden energian näkökulma ja mukaan otetaan myös muita kehotekniikoita.

Elämme suurten muutosten aikaa voimakkaiden energioiden tulviessa maapallolle. Uudet energiat myös toimivat totutuista poiketen ja niistä hyötyäksemme on tärkeää saada energiat sisällämme toimiviksi. Miten? Tähän Kisakeskuksen kurssi antaa työkaluja ja tukee korkeampaa tietoisuutta jokaisen ihmisen todellisesta itsestä ja voimasta elämänsä luojana.

Kurssin ohjaa kehoterapeutti Riitta Kokko. Mukana myös Mirva Drake, joka pitää kiinalaisen energialääketieteen teemaillan.

Kurssin ohjelma on tiivis, kuitenkin leppoisasti etenevä. Aamut aloitetaan Chi Kungilla jo ennen aamiaista ja illat kuluvat saunomisen tai muun ohjelman merkeissä. Jos kiinnostuksesi herää, olet tervetullut. Kurssi ei edellytä aihepiirien aiempaa tuntemusta.

Kurssin hinta  250 € / hlö 

sisältää opetuksen, ateriat ja majoituksen. Yhden hengen huoneen lisämaksu 30/vrk. (päärakennuksessa).

Lisätiedot 019-223 0300 ja info@kisakeskus.fi  

Lähinnä kurssin sisältöön liittyviä asioita voi tiedustella Riitta Kokolta, p. 040 535 4975, riitta.kokko1@gmail.com

Kurssin lomassa tuotteiden maahantuoja Mirva Drake (eloNatura Oy) esittelee halukkaille sertifioitua Gamarde -luonnonkosmetiikkaa.

Yksityiskohtainen ohjelma jaetaan kurssin alussa.

Lataa tulostettava esite:

ChiKung 2017-esite

Ilmoittaudu tästä