Aikuisille

 Monien mahdollisuuksien Kisis

jousiammunta ulkoliikunta
Kisakeskus tarjoaa liikuntamahdollisuuksia sekä aktiivisille harrastajille että uusien lajien kokeilijoille. Voit valita liikunnan ammattilaisten ohjaamia harrastekursseja tai omaehtoista liikkumista.

Tulossa keväällä 2017…

 Saunajoogaa ja Kiireenkesytystä 18.-19.3.2017

Lempeää liikuntaa ja miniloma mielelle. Opit tunnistamaan itsesi kiirehtijänä sekä omassa työssäsi että tiimissä. Hauska ja mukaansatempaava ohjelma tarjoaa erilaisia avaimia ja uusia näkymiä arjen haasteisiin. Kehoa puolestaan hellitään lempein liikkein sekä saunan lämmössä että kevättalven raikkaassa luonnossa.

Yksi jättää viime tippaan, toinen delegoi ja kolmas etenee vauhdilla kuuntelematta muita. Kiireenkesytys auttaa sinua löytämään oman tyylisi ja rakentamaan omia mikroaskeleita kiireen hallintaan. Tavoitteena on tunnistaa omat henkilökohtaiset kiirehaasteet.

Saunajooga rentouttaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä ja opettaa vähentämään suorittamista. Sen rentouttava vaikutus syntyy saunan miedosta lämmöstä, hiljaisuudesta ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Saunajooga sopii kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan…

Aktiiviharrastajan sulkisleiri 11.-12.3.2017

Vietä vauhdikas viikonloppu sulkapallon parissa.  Leiri painottuu nelinpeliin ja se on suunnattu kaikille aktiiviharrastajille ja kuntopelaajille, myös aloitteleville. Lauantaina 11.3. huippuvalmentaja Pekka Sarasjärvi vetää ryhmän toiveiden ja tason mukaisen valmennussetin, josta saat vinkkejä lämmittelyyn, lihashuoltoon, lyönteihin ja liikkumiseen. Sarasjärven lisäksi valmentajana toimii Sasu Lehto, joka on paikalla lauantain lisäksi myös sunnuntain lajiharjoitteissa!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan…

Seasonal Grace ja Chi –energia: Koulutusviikonloppu 18.-19.3.2017

Koulutuspäivät on tarkoitettu liikuntaa ohjaaville ja liikunta-alalla työskenteleville sekä kaikille, jotka haluavat tutustua Seasonal Grace – harjoitusohjelmaan. Kouluttajana toimii Seasonal Grace – harjoitusohjelman kehittäjä Tina Hedrén (Ruotsi) ja Mirja Papunen (Nia ja muu ohjelma). Koulutuspäivien kielinä on englanti, ruotsi ja suomi.

Seasonal Grace – harjoitusohjelma koostuu 11 teemasta, joita on inspiroinut planeettojen kiertokulku. Musiikillinen ja tanssiliikuntaan pohjautuva ohjelma yhdistää luontevasti uutta ja vanhaa, nopeaa ja hidasta, joista voit muokata tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. 
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan…