Majoitustilat

Kisakeskuksen majoitusvaihtoehdot

Kisakeskus tarjoaa majoitustilat jopa 265 hengelle. Majoitusvaihtoehtojamme ovat mökit, opistotason huoneet ja huoneistot tai hostellitason ryhmämajoitus.

Kaikissa majoitustiloissamme on valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Huoneen avaimen saat pääsääntöiseti klo 14 tulopäivänä, huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.  Joihinkin majoitustiloihin voi ottaa mukaan myös lemmikkieläimen. Lemmikistä veloitamme 30 € siivouslisän. Alla olevat hinnat sisältävät majoituksen, ruokailut tilataan erikseen. Lataa mökkimajoitus -esite.

Mökkien hinnat

  • 95€/vrk su-to ja 13.8.-31.5. välisenä aikana
  • 115€/vrk pe-la ja 1.6.-12.8. välisenä aikana

Kullaanhonka

Pyöröhirsinen honkahuvila sijaitsee rauhallisella paikalla savusaunan ja rannan läheisyydessä. Mökissä on majoitustilat 4-6 hengelle, alakerrassa yksi makuuhuone ja parvella 4 sänkyä. Lisäksi hyvin varustettu tupakeittiö, olohuone, tv, wc ja sauna.

Kullaanhonka

Mökkikylä

Kisakeskuksen mökkikylässä on 10 hirsimökkiä. Mökeissä on kaksi pientä kahden hengen makuuhuonetta, tv, tupakeittiö vuodesohvalla, sauna pesutiloineen ja vaatteiden kuivatuskaappi. Yhteen mökeistä mahdollisuus tuoda myös  lemmikkieläimiä.

mokkikyla

 

Opistotason huoneet ja huoneistot

Opistotason majoitustiloja Kisiksessä ovat päärakennuksen 2 hengen huoneet, rivitalot, paritalot, Ystäväväntalo sekä Alatalon alakerta, jossa 5 hengen huoneisto.

Päärakennus

Päärakennuksessa on 12 kahden hengen huonetta (lisäksi hostellitason majoitusta: yksi 4 hh, yksi 6 hh sekä kaksi ryhmämajoitushuonetta 8 hengelle). Kaikissa huoneissa on tv, wc ja suihku. Useimmat päärakennuksen huoneista soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.
2 hengen huoneet 36 €/vrk/henkilö

paarakennus

 

Rivitalot

Vuonna 2010 remontoiduissa asunnoissa on yhteensä 7 huoneistoa, joissa tilaa 3-6 henkilöille. Asunnoissa makuutilojen lisäksi wc, suihku, tv ja jääkaappi.

6 hengen huoneisto 36 €/vrk/henkilö
3 hengen huoneistot 36 €/vrk/henkilö

rivitalot Rivari 5 sisä

Paritalot

Vuonna 2010 remontoiduissa asunnoissa on yhteensä kolme huoneistoa joissa tilaa 3-6 henkilöille. Asunnoissa makuutilojen lisäksi wc, suihku, tv ja jääkaappi.

3-6 hengen huoneet 36 €/vrk/henkilö

paritalo Paritalo as 3 ja 4

Ystäväntalo

Huoneistoja on yhteensä neljä. Taloon majoittuu yhteensä 16 henkilöä. Jokaisessa huoneistossa on tv:n lisäksi oma pieni keittiö, jossa jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin.

4-6 hengen huoneisto 36 €/vrk/henkilö

ystavantalo

ystäväntalo 4-6 hh

Hostellitason ryhmämajoitushuoneet

Päärakennus

Päärakennuksessa on yksi 6 hh, yksi 4 hh sekä kaksi ryhmämajoitushuonetta 8 hengelle (näiden lisäksi 12 opistotason kahden hengen huonetta). Kaikissa huoneissa on tv, wc ja suihku. Useimmat päärakennuksen huoneista soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

4-8 hengen huoneet 28 €/vrk/henkilö

 paarakennus

Ylätalo

3-4 hengen huoneita, joissa kerrossängyt ja oma wc. Soveltuu hyvin leirikouluille ja lasten ja nuorten leireille. Käytävällä yhteiset tilat: keittiö, jossa jääkaappi, mikrouuni ja kahvinkeitin, oleskelutilat ja pesutilat. Ylätaloon mahtuu yhteensä 22 henkilöä.

3-4 hengen huoneet 28 €/vrk/henkilö
Koko Ylätalo 385 €/vrk, viikonloppu (pe-su) 735 €

Ylatalo YT002

Alatalo

Alatalon yläkerrassa 3-4 hengen huoneita, joissa kerrossängyt ja oma wc. Soveltuu hyvin leirikouluille ja lasten ja nuorten leireille. Käytävällä yhteiset tilat: keittiö, jossa jääkaappi, mikrouuni ja kahvinkeitin, oleskelutilat ja pesutilat. Alatalon alakerrassa on 5 hengen opistotason huoneisto.

3-4 hengen huoneet 28 €/vrk/henkilö
Koko Alatalo 385 €/vrk, viikonloppu (pe-su) 735 €

alatalo AT002

Punainen talo

Yläkerrassa on kolme 4 hengen huonetta, alakerrassa on ison tuvan lisäksi kaksi 2 hengen huonetta, joista toinen erillisellä sisäänkäynnillä. Tuvassa keittiö, sauna sekä myös esim. kokouksiin soveltuva oleskelutila. Oma rauhallinen piha, missä grillipaikka.

punainentalo

Pun_Talo_sisä

2-4 hengen huoneet 28 €/vrk/henkilö
Koko talo 280 €/vrk, viikonloppu (pe-su) 540 €

Haluan lisätietoja

Aihe

Viesti

Sukunimi (pakollinen)

Etunimi (pakollinen)

Puhelin

Sähköposti

Haluan yhteydenoton
sähköpostitsepuhelimitse