Perheille

Kisaskeskuksen_perhelomat_2016

Koko perheen monipuoliset liikuntaleirit

Terveys- ja kuntoliikuntaa, kuntotestausta ja vinkkejä liikunnan ja ravinnon merkityksestä koko perheen jokapäiväiseen hyvinvointiin. Paljon erilaisia lajikokeiluja, luonto- ja seikkailuliikuntaa luonnonkauniissa maisemissa sekä herkullisen noutopöydän antimet hyvässä seurassa – siitä on hyvä sporttiloma tehty!

Myös Kisiksen lähialueet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Fiskarsin suosittu ruukkilue sijaitsee vain n.13 km Kisiksestä. (näyttelyt, ravintolat ja kahvilat, galleriat, työpajat) www.fiskarsvillage.fi  Kisiksen lähistöllä sijaitsevat myös Antskogin ja Åminneforsin ruukit, Raaseporin linna, Mustion Linna. Golfin harrastajille tarjolla olevat vaihtoehdot: Ruukkigolf, 18 väylää, vain 5 minuutin ajomatka Kisiksestä. Nordcenterissä on 2 Championship-luokan golfkenttää, n. 15 minuutin ajomatka opistolta.

Pohjantähti-leiri tarjoaa rentoa lomailua ja reippaan liikunnan riemua kaikenikäisille

Legendaarinen Pohjantähti-leiri kokoontuu jo 30. kerran Kisakeskuksessa. Tänä vuonna leiri järjestetään 3.-8. 7.2017. Suosittu koko perheen tapahtuma kokoaa Kisikseen osallistujia eri puolilta Suomea kesäiseen yhdessäoloon. 

Leiri tarjoaa koko viikoksi liikunnallista ohjelmaa ja riemukkaita yllätyksiä perheille yhdessä sekä lapsille ja aikuisille erikseen. Voit kokeilla ohjatusti uusia liikuntalajeja tai harrastaa ennestään tuttuja omatoimisesti. Raaseporin kaunis ympäristö ja runsas valikoima hauskaa tekemistä takaavat letkeän lomaviikon. Leiriviikon hintaan sisältyvät majoitus, täysihoito iltapaloineen ja kaikki leirin aktiviteetit.

PT_2017_Ohjelma

Hinnat 2017

SISÄMAJOITUS
Aikuinen 436 €
Lapsi 218 €

TELTTAMAJOITUS
Aikuinen 252 €
Lapsi 152 €

Ilmoittaudu mukaan tästä tai info@kisakeskus.fi. Lisätietoja puh. 019 223 0300.

Leirin järjestävät yhdessä TUL, SAK, Nuoret Kotkat ja Kisakeskus.

 

Vietä omatoiminen aktiiviloma Kisiksessä

mökki 95

Vuokraa mökki ja vietä omatoiminen liikuntaloma ystävien, harrastusporukan tai ihan vaan perheen kesken. Omatoimilomaan on helppo yhdistää mieluisaa aktiviteettia, viihdytpä sitten parhaiten palloiluhallissa, kuntosalilla tai luonnossa. Kisiksen liikuntapaikat ovat käytössänne muun varaustilanteen mukaan. Kisiksessä mökit ovat perinteisiä hirsimökkejä, joissa voit nauttia ympäröivän luonnon rauhasta ja kauniin Kullaanjärven läheisyydestä. Lomanvietto mökeissä on mukavaa ja mutkatonta. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja mökin siivous kuuluu vuokrahintaan. Mökeissä voi valmistaa ruokaa itse tai hyödyntää ravintolan palveluita, sen aukioloaikojen puitteissa. Osaan mökeistä voi tuoda myös lemmikkieläimiä. Kysy lisää  myyntipalvelustamme. Tutustu tästä majoitusvaihtoehtoihimme tarkemmin.

Kisiksen lähialueen nähtävyyksiä ja liikuntamahdollisuuksia

Myös Kisiksen lähialueet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Fiskarsin suosittu ruukkilue sijaitsee vain n.13 km Kisiksestä. (näyttelyt, ravintolat ja kahvilat, galleriat, työpajat) www.fiskarsvillage.fi  Kisiksen lähistöllä sijaitsevat myös Antskogin ja Åminneforsin ruukit, Raaseporin linna, Mustion Linna. Golfin harrastajille tarjolla olevat vaihtoehdot: Ruukkigolf, 18 väylää, vain 5 minuutin ajomatka Kisiksestä. Nordcenterissä on 2 Championship-luokan golfkenttää, n. 15 minuutin ajomatka opistolta.Talviaikaan laskettelijoille Påminnen laskettelukeskus, Suomen eteläisimmät laskettelurinteet.

Hinnat:

95 € / mökki / vuorokausi

150 € / mökki / viikonloppu

475 € /mökki / 7 vrk

Sisältää majoituksen, liinavaatteet ja loppusiivouksen. Opiston liikuntapaikat ovat käytössä vapaan kapasiteetin mukaan. Ota yhteys Kisiksen myyntiin tai klikkaa tästä ja pyydä tarjous.
Kisakeskuksessa maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja SporttiPassi.
http://kisakeskus.fi/palvelut-ja-tilat/majoitustilat/
Kisiksen lähialueen nähtävyyksiä ja liikuntamahdollisuuksia

Kisiksen lähialueet tarjoavat myös paljon nähtävää ja koettavaa. Fiskarsin suosittu ruukkilue sijaitsee vain n.13 km Kisiksestä. (näyttelyt, ravintolat ja kahvilat, galleriat, työpajat) www.fiskarsvillage.fi Kisiksen lähistöllä sijaitsevat myös Antskogin ja Åminneforsin ruukit, Raaseporin linna, Mustion Linna. Golfin harrastajille tarjolla olevat vaihtoehdot: Ruukkigolf, 18 väylää, vain 5 minuutin ajomatka Kisiksestä. Nordcenterissä on 2 Championship-luokan golfkenttää, n. 15 minuutin ajomatka opistolta. Talviaikaan laskettelijoille Påminnen laskettelukeskus, Suomen eteläisimmät laskettelurinteet

 

Haluan lisätietoja

Aihe

Viesti

Sukunimi (pakollinen)

Etunimi (pakollinen)

Puhelin

Sähköposti

Haluan yhteydenoton
sähköpostitsepuhelimitse