Perheille

Kisaskeskuksen_perhelomat_2016

Koko perheen monipuoliset liikuntaleirit

Terveys- ja kuntoliikuntaa, kuntotestausta ja vinkkejä liikunnan ja ravinnon merkityksestä koko perheen jokapäiväiseen hyvinvointiin. Paljon erilaisia lajikokeiluja, luonto- ja seikkailuliikuntaa luonnonkauniissa maisemissa sekä herkullisen noutopöydän antimet hyvässä seurassa – siitä on hyvä sporttiloma tehty!

Myös Kisiksen lähialueet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Fiskarin suosittu ruukkilue sijaitsee vain n.13 km Kisiksestä (näyttelyt, ravintolat ja kahvilat, galleriat, työpajat) www.fiskarsvillage.fi  Kisiksen lähistöllä sijaitsevat myös Antskogin ja Åminneforsin ruukit sekä Raaseporin ja Mustion linnat. Golfin harrastajille tarjolla olevat vaihtoehdot: Ruukkigolf, 18 väylää, vain 5 minuutin ajomatka Kisiksestä. Nordcenterissä on 2 Championship-luokan golfkenttää, n. 15 minuutin ajomatka opistolta.

Vietä omatoiminen aktiiviloma Kisiksessä

mökki 95

Vuokraa mökki ja vietä omatoiminen liikuntaloma ystävien, harrastusporukan tai ihan vaan perheen kesken. Omatoimilomaan on helppo yhdistää mieluisaa aktiviteettia, viihdytpä sitten parhaiten palloiluhallissa, kuntosalilla tai luonnossa. Kisiksen liikuntapaikat ovat käytössänne varaustilanteen mukaan.

Kisiksen mökit ovat perinteisiä hirsimökkejä, joissa voit nauttia ympäröivän luonnon rauhasta ja kauniin Kullaanjärven läheisyydestä. Lomanvietto mökeissä on kotoisaa ja mutkatonta. Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja myös mökin siivous kuuluu vuokrahintaan. Mökeissä voi valmistaa ruokaa itse tai hyödyntää ravintolan palveluita, sen aukioloaikojen puitteissa. Osaan mökeistä voi tuoda myös lemmikkieläimiä.

Kysy lisää  myyntipalvelustamme. Tutustu tästä majoitusvaihtoehtoihimme tarkemmin.

Lähialueen nähtävyyksiä ja liikuntamahdollisuuksia

Kisiksen lähialueet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Fiskarin suosittu ruukkialue sijaitsee vain n.13 km Kisiksestä ja sieltä löytyy mielenkiintoisia gallerioita, näyttelyjä ja järjestetään työpajoja. Fiskarissa on myös kivoja ravintoloja ja kahviloita avoinna läpåi vuoden www.fiskarsvillage.fi 

Kisiksen lähistöllä sijaitsevat myös Antskogin ja Åminneforsin ruukit, Raaseporin linna, Mustion linna. Golfin harrastajille tarjolla olevat vaihtoehdot: Ruukkigolf, 18 väylää, vain 5 minuutin ajomatka Kisiksestä. Nordcenterissä on 2 Championship-luokan golfkenttää, n. 15 minuutin ajomatka opistolta. Talviaikaan laskettelijoille Påminnen laskettelukeskus; Suomen eteläisimmät laskettelurinteet.

Mökkien vuokaraushinnat:

95 € / mökki / vuorokausi
150 € / mökki / viikonloppu
475 € /mökki / 7 vrk

Hinnat sisältävät majoituksen, liinavaatteet ja loppusiivouksen. Opiston liikuntapaikat ovat käytössä vapaan kapasiteetin mukaan.

Ota yhteys Kisiksen myyntiin tai klikkaa tästä ja pyydä tarjous!

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja SporttiPassi.