4.-7.6.2018: Tanssileiri 10-16 -vuotiaille

4.6. - 7.6.

Tanssileiri 10-16 -vuotiaille

Leirin ohjelmassa 4.-7.6.2018 on monipuolisen tanssiharjoittelun lisäksi myös muuta mielenkiintoista oheisliikuntaa. Leiri huipentuu tuttuun tapaan viimeisenä leiripäivänä vanhemmille esitettäviin näytöksiin.

Ohjelmassa kaikenlaista hauskaa

Tanssi- ja akrobatiaharjoitusten lomassa järjestetään monenmoista aktiviteettia. Leirin aikana voi kokeilla mm. jousiammuntaa, frisbeegolfia ja geokätköilyä. Iltaisin ennen iltapalaa venytellään ja, huolletaan kehoa ja tehdään rentoutusharjoituksia. Uimaankin pääsee ja viimeisen illan kruunaa ohjelmallinen nuotioilta.

Opettajat leirillä

Nykytanssia, kehonhuoltoa ja venyttelyä tanssileirillä opettaa Reettaleena Rauhala. Reettaleena valmistui tanssijaksi Lontoon Trinity Laban konservatoriosta vuonna 2016 ja hän toimii tällä hetkellä tanssiopisto Hurja Piruetin opettajana lajeinaan nykytanssi, tanssitekniikka, ja Commercial dance. Reettaleenan päälaji on nykytanssi, joka saa vaikutteita eri street dance tyyleistä.  Akrobatiaa, lattia-akrobatiasta hyppyihin, opettaa Alex Högström. Alex on niin ikään Hurja Piruetti tanssiopiston opettaja. Capoeira opettajana Alex on toiminut vuodesta 2006. Muissa liikuntalajeissa opettajina toimivat Kisakeskuksen ohjaajat.

Esimerkkipäivä

Herätys klo 8.00 ja aamupalan jälkeen akrobatiaharjoituksiin. Lounaan jälkeen frisbeegolfia, tanssiharjoitukset ja uimaan! Päivällinen nautitaan klo 16.30 ja iltaisin ennen iltapalaa venytellään,
huolletaan kehoa ja tehdään rentoutusharjoituksia. Hiljaisuus laskeutuu klo 22.00.

Hinta

Tanssileirin hinta on 285€ / hlö. Hintaan sisältyy majoitus, ohjelman mukaiset ruokailut ja opetus.

Tiedustelut

info@kisakeskus.fi puh. 019 223 0300

Ilmoittautumislomake

 

Tapahtuma alkaa 4.6. klo 09:00 ja päättyy 7.6. klo 13:00.