Chi Kung -kurssi 14.-16.7.2017

Tapahtuma on päättynyt

Kisakeskuksessa järjestetään Chi Kung uuden energian hengessä -kurssi  14.-16.7.2017. Chi Kung (QiGong) on perinteiseen kiinalaiseen energialääketieteeseen ja filosofiaan perustuva harjoitusohjelma kehon ja mielen hyvinvointiin. Se sisältää pehmeitä, kehoa kuuntelevia liikkeitä, hengitystä, akupainelua ja muuta itsehoitoa sekä hiljentymistä. Soveltuvin osin harjoituksiin lisätään uuden energian näkökulma ja mukaan otetaan myös muita kehotekniikoita.

Elämme suurten muutosten aikaa voimakkaiden energioiden tulviessa maapallolle. Uudet energiat myös toimivat totutuista poiketen ja niistä hyötyäksemme on tärkeää saada energiat sisällämme toimiviksi. Miten? Tähän Kisakeskuksen kurssi antaa työkaluja ja tukee korkeampaa tietoisuutta jokaisen ihmisen todellisesta itsestä ja voimasta elämänsä luojana.

Kurssin ohjaa kehoterapeutti Riitta Kokko. Mukana myös Mirva Drake, joka pitää kiinalaisen energialääketieteen teemaillan.

Kurssin ohjelma on tiivis, kuitenkin leppoisasti etenevä. Aamut aloitetaan Chi Kungilla jo ennen aamiaista ja illat kuluvat saunomisen tai muun ohjelman merkeissä. Jos kiinnostuksesi herää, olet tervetullut. Kurssi ei edellytä aihepiirien aiempaa tuntemusta.

Kurssin hinta  250 € / hlö 

sisältää opetuksen, ateriat ja majoituksen. Yhden hengen huoneen lisämaksu 30/vrk. (päärakennuksessa).

Lisätiedot 019-223 0300 ja info@kisakeskus.fi  

Lähinnä kurssin sisältöön liittyviä asioita voi tiedustella Riitta Kokolta, p. 040 535 4975, riitta.kokko1@gmail.com

Kurssin lomassa tuotteiden maahantuoja Mirva Drake (eloNatura Oy) esittelee halukkaille sertifioitua Gamarde -luonnonkosmetiikkaa.

 

Yksityiskohtainen ohjelma jaetaan kurssin alussa.

Lataa tulostettava esite:

ChiKung 2017-esite

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuma on päättynyt.