Hyvinvointijakso: 1.askel aikuisille 19.-23.2.2018

19.2. - 23.2.

Tunnistatko itsessäsi tyytymättömyyttä elintapoihisi ja hyvinvointiisi?

1.askel aikuisille-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen ja oman kehon kuuntelemiseen. Luonto, lepo ja liikunta auttavat elementteinä liikkeelle lähdössä

Aikuisten 1.askel-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen, kuuntelet itseäsi ja kehoasi. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Irrottaudut miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan.

Kirkkaimpia onnistumisen hetkiä ovat ne, kun hyvinvointijaksolla otettujen ensimmäisten askelten jälkeen ihmiset ovat kokeneet jaksavansa paremmin, stressaantuvansa vähemmän ja alkaneet harrastamaan säännöllisesti arkiliikuntaa. Elintavat ovat samalla muuttuneet terveellisimmiksi ja unen laatu parantunut.

1.askel- hyvinvointijakson tavoitteena on edistää osallistujan terveyttä ja hyvinvointia.

Hyvinvointijakso koostuu kahdesta osasta: pääjakso ja seurantajakso, joka järjestetään samassa paikassa. Hyvinvointijaksoon kuuluu ohjelma, täysihoito ja majoitus 1-hengen huoneissa. Seurantajaksolle ei tarvitse erikseen hakea vaan kutsu tulee pääjaksolle osallistuneille automaattisesti. Jakso on tarkoitettu työikäiseille, työsuhteen ulkopuolisille, kuten ammatinharjoittaja, pienyrittäjä, työtön työnhakija, lomautettu, freelancer tai opiskelija. Kurssi totetutetaan 12-20 henkilön ryhmissä. Lue lisää palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n sivuilta.

PHT 1.askel aikuisille 19.-23.2.2018 ja 19.-23.3.2018 HAE TÄSTÄ

Tapahtuma alkaa 19.2. klo 10:00 ja päättyy 23.2. klo 15:00.