Terveenä takaisin työelämään

Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa Terveenä takaisin työelämään TETY V -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Koulutus ei vaadi aikaisempaa liikuntataustaa tai -koulutusta.

Ryhmässä on vielä tilaa, hae rohkeasti mukaan!

Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa Terveenä takaisin työelämään TETY V -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Tutustu ”Terveenä takaisin työelämään” -esitteeseen tästä.

Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on tilaa, lähetä rohkeasti hakemus*

  • 23.–25.10.2017
  • 20.–22.11.2017
  • 22.–24.01.2018
  • 26.–28.02.2018
  • 09.-11.04.2018

Koulutus ei vaadi aikaisempaa liikuntataustaa tai -koulutusta, tervetuloa mukaan!

Koulutuksen hinta vain 24 € /lähijakso, sis. majoituksen, täysihoidon ja opetuksen (yht. 120 €).

Koulutus sisältää:

– Lähi- ja etäjaksot lokakuu 2017 – huhtikuu 2018. Lähijaksojen koulutus toteutetaan Kisakeskuksessa, jossa tutustutaan erilaisiin tapoihin harjoittaa liikuntaa. Saat tietoa liikunnan hyödyistä ja ravinnosta sekä perusteet vertaisohjaajana toimimiseen.

– Kuntokartoituksen, henkilökohtaisen liikunta- ja elämäntapasuunnitelman ja ammattilaisten tuen koko koulutuksen ajalle. Koulutus kestää kuusi kuukautta ja järjestetään monimuotokoulutuksena.

Lisätiedot: Jari Laitamäki, (040) 456 0919, jari.laitamaki(at)kisakeskus.fi

Täytä lomake ja hae mukaan!

Klikkaa tästä ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

”…. Sain koulutuksesta valtavasti voimaa ja intoa, ja hyvän kaverinkin, Arin.
Syy miksi juuri tänään muistan teitä on se että tänä päivänä, kohta 59-vuotiaana, sain allekirjoittaa uuden työsopimuksen…..”

Lue Tapion onnistumistarina tästä

Lisätietoja:

Tutustu ”Terveenä takaisin työelämään” -esitteeseen tästä.