Valmennusleirit

Seurahinnat-fudis-kuva

Valmennusleirit

Kisakeskus on ihanteellinen paikka monien lajien valmennusleiritoiminnalle. Ulkoliikuntapaikat antavat mahdollisuuden valmennusleireihin mm. jalkapallon, suunnistuksen, jousiammunnan ja frisbeegolfin harrastajille. Sisäliikuntatilat luovat upeat mahdollisuudet mm. Cheerleadereille, voimistelu- ja tanssilajien harrastajille, eri palloilulajien, kamppailulajien ja yleisurheilun harrastajille.

”Kisis on loistava urheiluopisto järjestää valmennusleirejä! Joukkuevoimistelijat ovat varanneet jo yhden syyskuun viikonlopun. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä!” – kommentti Kisiksen Facebook-julkaisun alla

Valmennusleirin ohjelmaan voi sisältyä joukkueen itsensä toteuttaman lajiharjoittelun lisäksi Kisakeskuksen ammattilaisten ohjaamaa oheisharjoittelua, testauspalveluja  tai vaikkapa teorialuento. Urheiluseuroille tarjoamme ohjaustunteja hintaan 75 € /45min /ohjaaja (norm 99€). Viikonlopun ohjelma sisältää aina 10 tuntia ohjattua toimintaa. Suunnitellaan se yhdessä toiveittenne mukaiseksi.

Valmennusleireillä majoitus tapahtuu Kisiksen ryhmämajoitushuoneissa. Hintoihimme sisältyy täysihoito ja harjoitusaikoja noin 3x 1,5 tuntia per päivä. Sauna om yleisellä vuorolla vähintään kerran leirin aikana.

Kisiksen täysihoito-palvelun ruokailuun kuuluu vuorokaudessa kolme ateriaa:  aamiainen, lounas ja päivällinen (leiri alkaa päivällisellä ja päättyy lounaaseen). Lisäksi ravintolastamme voi ostaa väli- ja/tai iltapaloja. Ravintolan yhteydessä toimii kahvio.
HUOM! Myös yhden vuorokauden leiri edellyttää vähintään 10 tuntia harjoittelua tai teoriaa valmentajan johdolla.

Tutustu ”Valmennusleiri”-esitteeseen ja tulosta vaikka ilmoitustaululle!

Hinnat

Aika 5–17v. Aikuinen
Arkisin 55,00 /vrk 73,00 /vrk
Pe-La-Su 59,00 /vrk 81,00 /vrk
Pe-Su 110,00 /hlö 144,00 /hlö

Pyydä tarjous puhelimitse 019 223 0300 tai lähetä tarjouspyyntölomake.
Jos haluat lisätietoja, täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä.