Uuteen frisbeegolfkauteen

SFGKblogi1pic

Pikku hiljaa ollaan päästy kevääseen, ja lumien sulettua SFGK:lla ollaankin päästy tositoimiin radan raivaamisen merkeissä. Tuttuja väyliä trimmataan kisakuntoon, mutta tulevalle kaudelle on luvassa myös ihan uutta…

Huhtikuussa  9.-10.4. toimipaikallamme Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestettiin koulutusta Suomen Frisbeegolfkouluttajien Ohjaaja 1 –kurssi Marko Timosen ja Sami Poimalan johdolla.
23.4. kutsumme kaikki frisbeegolfista kiinnostuneet naiset ja tytöt paikalle, sillä tarjolla on ilmaista frisbeegolfohjausta Ladies Dayn merkeissä!

Naispelaajilla on myös toukokuussa mahdollisuus osallistua Women’s Global Event –tapahtumaan frisbeegolfkeskuksessa. SFGK Amateurs + WGE pelataan lauantaina 14.5. ja kilpailuun pääsevät osallistumaan kaikkien naisten lisäksi myös amatöörimiehet. Sunnuntaina 15.5. pidetään parigolf-kisa jossa on erillinen naistensarja.

Frisbeegolfin alkeita harjoitellaan Frisbeegolf Startti –kurssilla ensimmäisen kerran toukokuun lopussa, ja uudestaan elokuun lopussa.  Frisbeegolfohjaukset saavuttivat huikean suosion Urheiluopisto Kisakeskuksen leireillä ja tapahtumissa viime vuonna, joten sama hyvä meininki jatkuu frisbeegolfin näkyessä osana useiden eri leirien ja tapahtumien ohjelmaa. Pro-tason rataamme liitetään myös mahdollisuus pelata pidempiä väyliä aloittelijaystävällisesti hieman lyhyempinä.

Myös pro-tason pelaajille on luvassa kisaamista frisbeegolfkeskuksella tulevan kauden aikana, mutta siitä kerromme lisää hieman myöhemmin…

Kesäkuun puolenvälin jälkeen seniorisarjojen pelaajat ottavat SFGK:n haltuun, kun 18.-19.6. pelataan Masteri 2016 – Finnish Masters –turnaus. Kisailun ohella ohjelmassa on myös paljon muuta mukavaa, ja Masteri edustaakin kokonaisvaltaista frisbeegolftapahtumaa parhaimmillaan.

Luvassa tulevalle kaudelle on kutkuttavaa kisaamista, rentoa yhdessäoloa ja onnistumisen iloa, Suomen kesää parhaimmillaan ja paljon, paljon frisbeegolfia. Tervetuloa mukaan!

Lisää tietoa kursseista ja koulutuksistamme löydät osoitteesta: kisakeskus.fi/tapahtumat

Pysy menossa mukana seuraamalla meitä
Facebookissa: Suomen Frisbeegolfkeskus / Finnish Disc Golf Center
ja Instagramissa: @suomen_frisbeegolfkeskus

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>