Pyöräretkeilijän paratiisi

Oleko suunnittelemassa kesäloman ohjelmaa? Kiinnostaako kuntoilu myös lomalla?

Pyöräily on maan mainion tapa viettää lomaa! Polkea pikku hiljaa menemään, katsella maisemia ja nauttia ohitse lipuvista maisemista. Välillä pitää tietenkin levät ja tankata akut niin fyysisesti kuin henkisestikin. Pyöräilijän ohittamaton taukopaikka löytyy Raaseporista, läntisen kunkaantien reitin hujakoilta.

Kisiksen mainiot puitteet tarjoavat lepoa fillaroitsijoille kovan uurastuksen jälkeen, sitten jaksaa taas virkistyneenä jatkaa matkaa. Voit levähtää päivän jos toisenkin ja majoittua omaan hirsihuvilaan, mökkikylään tai asuntolamajoitukseen. Ateriahuolto hoituu Kisiksen ravintolassa tai omatoimisesti mökkien minikeittiöissä. Lihakset saavat oivaa rentoutusta saunan lauteilla ja pulahdus uimaan kruunaa kokonaisvaltaisen rentoutuskokemuksen.

Pikahuolto vielä lähtöpäivänä pyörille ja takaisin satulaan, kohti uusia seikkailuja. Kullaanniemen tie kumpuilee mukavasti molempiin suuntiin, joten luvassa on vauhdin hurmaa sekä hikeä nostattavia nousuja sopivissa annoksissa.

Hyödyllisiä linkkejä:

Pyöräretkeilyn ABC, lue tämä kun alata valmistelemaan reissua
Outdoors Finland, kattava retkelyportaali