Karista kankeus Kisiksen kuntosalilla

Monipuolisella koko kehoa kuormittavalla lihaskuntoharjoittelulla on lukematon määrä postitiivisia vaikutuksia, ei pelkästään kehoon vaan myös mieleen.

Kisiksestä löytyy toimiva kuntosali, missä voit aloittaa lihaskuntoharjoittelun vaikka heti. Konkarit tietenkin ovat myös tervetulleita treenaamaan!
Kuntosalilla on toisinaan myös ryhmävarauksia, joten aukioloajat kannattaa varmistaa erikseen vastaanotosta p. (019) 223 0300.

Kuntosalikäynnin hinta on 4,50€/kerta ja 10-kerran kortti kustantaa vain 35€

Säännöllisellä lihaskuntoharjoittelulla on positiivisia vaikutuksia, mm. aikuistyypin diabeteksen puhkeamisriski on todettu pienentyvän harjoittelun avulla.  Voimaharjoittelun on osoitettu parantavan luuston mineraalitiheyttä eli vahvistavan luita ja ehkäisevän jopa osteoporoosia. Kuntosalilla harjoittelu on osoitettu parantavan myös sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja näin laskevan verenpainetta.

Kuntosaliharjoittelu on hyväksi kaiken ikää, kunhan opettelee oikeat liikeradat ja käyttää sopivia painoja.

Suomalaisten liikuntasuositukset ovat perinteisesti pohjautuneet kestävyysliikuntaan, mutta ilman harjoittelua lihasvoima kuitenkin heikkenee iän myötä.

”Lihaskunto on edellytys sille, että voi edes kävellä, tiivistää UKK-instituutin erikoistutkija, terveystieteiden tohtori Marjo Rinne.”