Edupoli ja Urheiluopisto Kisakeskus yhteistyöhön

Edupoli, monialainen ja osaava ammatillinen oppilaitos ja Kisakeskus, useita palveluita tarjoava liikunta-alan opisto ovat sopineet yhteystyöstä.

Kisakeskuksessa järjestetään liikuntapalveluiden lisäksi liikunnan ammattitutkintoa, sekä muuta kurssi- ja täydennyskoulutusta. Yhteistyömme avulla on mahdollista treenata todellinen huippukunto. ”

”Kisakeskuksessa voidaan vahvistaa henkilöiden fyysistä ja psyykkistä kuntoa ja Edupolin monipuolisen koulutustarjonnan avulla voidaan saavuttaa tämän päivän työelämässä tarvittava huippuosaaminen”, Kisakeskuksen toimitusjohtaja Merja Vuorinen hehkuttaa.

Edupolissa on useita koulutuksia, johon Kisakeskuksen palvelut tuovat lisäarvoa. Esimerkiksi hierojan ammattitutkinnon ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittajille liikunnan ammattitutkinnon osat soveltuvat hyvin täydentämään omaa koulutusta. Liikunta-alan ammattitutkinnon suorittajalla on taas mahdollisuus valita omaan tutkintoonsa tutkinnon osa hierojan ammattitutkinnosta ja näin laajentaa omaa osaamistaan.

”Yhteistyöstä syntyy myös mainio lisäarvo työhyvinvoinnin ja fyysisen kunnon kehittämisen mahdollisuuksista”, innovoi Edupolin asiakaspäällikkö Eija Lenkkeri.

 

Lisätietoja:

Eija Lenkkeri
asiakaspäällikkö
Edupoli      

P.040 776 8728
etunimi.sukunimi@edupoli.fi
www.edupoli.fi

 

Merja Vuorinen
toimitusjohtaja
Urheiluopisto Kisakeskus

P. 019 223 0300
etunimi.sukunimi@kisakeskus.fi
www.kisakeskus.fi