Naiset liikkeelle!

Tämän kevään Naiset liikkeelle! -ryhmä on nyt täynnä

Koulutus on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville maahanmuuttajataustaisille naisille. Opiskelu antaa valmiudet toimia liikunnan vertaisohjaajana esimerkiksi omassa yhteisössä tai erilaisissa seuroissa ja yhdistyksissä. Koulutus tapahtuu lähi- ja etäopiskeluna sisältäen neljä lähijaksoa, jotka ovat viikonloppuisin. Lataa esite.

Etäjaksoille suunnitellaan jokaiselle omaan elämäntilanteeseen soveltuvat etätehtävät. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opetuskielenä on selkosuomi. Koulutuksessa opitaan pienryhmän ohjaustaitoja ja tutustutaan monipuolisesti erilaisiin liikuntalajeihin.

Lähiopetusjaksot Kisakeskuksessa

  • 23.-25.3.2018
  • 6.-8.4.2018
  • 4.-6.5.2018
  • 8.-10.6.2018

Koulutus on maksuton

Koulutus sisältää lähijaksojen majoituksen, ruokailut, opetuksen ja materiaalit. Koulutusta tuetaan OKM:n opintoseteliavustuksella ja se on osallistujille ilmainen.

Lisätietoja:

Lisätietoja: jasmiina.sarikoski@kisakeskus.fi