Vaikuttavaa muutosmuotoilua juhlavuoden kunniaksi – Urheiluopisto Kisakeskus 60 vuotta

Tiistaina tapahtuu – Kisakeskus uudistuu muutosmuotoilun voimalla

Kisakeskuksessa on alkamassa maailman mittakaavassa merkittävä muutosmuotoiluhaaste. Seitsemän kuukauden aikana hieno, luonnonläheinen paikka muotoillaan tämän päivän ja tulevaisuuden asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. 

Tiistaina 27.3. Kisakeskukseen vyöryy 28 muutosmuotoilijan ryhmä

He muotoilevat Kisakeskuksen 24t aikana. Tuloksena syntyy kokeellisia, niukalla budjetilla toteutettuja innovatiivisia ratkaisuja, joihin asiakkaat pääsevät tutustumaan ja testaamaan niitä. ”Uudenlaisilla ratkaisuilla Kisakeskus pystyy palvelemaan yhä laajempaa asiakaskuntaa, millä on vaikutuksia myös alueen elinvoimaisuuteen, uskoo muutosmuotoilja Iida Tahvanainen.

Muutosmuotoilijat ovat eri alojen asiantuntijoita, ja toimien kolmen hengen ryhmissä he kykenevät hyödyntämään monialaista osaamista ja tuottamaan siten mielenkiintoisia ratkaisuja.

“Muutosmuotoilijat tuovat uudistukseen laajempaa näkökulmaa ja tarjoavat mahdollisuuden täysin uudenlaiseen, ketterään toteutukseen”, kertoo Kisakeskuksen toimitusjohtaja sekä muutosmuotoilija Jussi Teittinen”Luodaan sosiaalisia, digitaalisia ja fyysisiä vuorovaikutuksen kenttiä jolloin syntyy parempi asiakaskokemus, uutta työtä, kasvua sekä vaikuttavuutta.”

“Kisakeskuksen uudistaminen on muutosmuotoilijoille mielenkiintoinen projekti missä saa laittaa luovuuden likoon ja hihat heilumaan. Seitsemän kuukauden aikana Kisakeskuksessa tehdään niin pitkän linjan kehittämistä kuin ensi viikon sprintin kaltaisia kokeilujakin”, toteaa muutosmuotoilija Jasmiina Sarikoski.