Blogi: Team Betoni muotoili Alppitalon Kisiksen 60v juhlavuoden kunniaksi

Vaikuttavaa muutosmuotoilua juhlavuoden kunniaksi – Urheiluopisto Kisakeskus 60 vuotta

60-vuotiaan Kisiksen juhlavuoden kunniaksi urheiluopistolle saapui 28 muutosmuotoilijaa, joilla oli 24 tuntia aikaa muotoilla 11 erilaista tilaa uusiksi olemassa olevilla resursseilla sosiaalisen, digitaalisen ja fyysisen vuorovaikutuskentän näkökulmista. Muutosmuotoilutapahtuma 27.-28.3. oli osa laajempaa strategiseen muotoiluun, jolla Kisis siirtyy uudenlaiseen työnteon kulttuuriin.

”Muutosmuotoilijat muotoilevat aina saman aikaisesti kolmea vuorovaikutuksen kenttää – sosiaalista, digitaalista ja fyysistä. Muutosmuotoilijat toimivat kolmen ryhmässä, josta saa synergiaa nopeaan toimintaan tuottaen aina parhaan asiakashyödyn. Ketterän ja vaikuttavan kokeilukulttuurin avulla muotoillaan uusia prosesseja, asiakkaalle uutta liiketoimintaa ja sitä kautta uutta työtä.”

Muutosmuotoilijat tekevät onnistumisia näkyväksi: Twitteristä ja Facebookista näet otoksia muotoilutyön eri vaiheista ja Muutosmuotoilun blogista lisää tarinoita niin tekijöistä kuin kohteistakin.

Seuraavana päivänä paikaille saapui sekä media että mukava määrä paikallisia katsomaan muutosmuotoilijoiden aikaansaannoksia

Urheiluopiston johtoryhmä yhdessä, raaseporilaisen opetushallinnon virkamiehen ja EU-poliitikon Kirsi Lindroosin kanssa  arvioi parhaiten muotoillun tilan fyysisen, sosiaalisen ja digitaalisen vuorovaikutuksen näkökulmista.

Voittajatiimin, team Betonin Alippitalo – ylätalo, sai tietenkin mainetta ja kunniaa, mutta kaikkein tärkeintä oli, että kaikki muutosmuotoilijat sekä itse urheilukeskus saivat aivan uudenlaista pääomaa: tavan jatkaa eteenpäin vaikuttavan muutosmuotoilun keinoin!

Vielä poislähtiessäänkin Muutosmuotoilijat olivat täynnä ideoita, joilla kehittää  Kisistä ja houkutella paikalle kokonaan uutta asiaskuntaa. Saamme näistä parhaat varmasti jatkojalostukseen kevään mittaan.

Kiitos myös Länsi-Uusimaan toimituksen Kai Jauhiaiselle kivasta artikkelista

Twitter: @kisakeskus, @muutosmuotoilu