Blogi: Kisakeskuksen urheiluopiston golfkurssit uudistuvat ja monipuolistuvat

Uudistusten myötä myös oppilaat pääsevät vaikuttamaan vahvasti kurssien sisältöihin, painotuksiin ja tavoitteisiin. Vuorovaikutuksessa tehdyissä opetusohjelmissa henkilökohtaisuus, oppilaan toiveet- ja tavoitteet, sekä tulevaisuuden unelmat voidaan täyttää entistä paremmin.

”Uskomme, että tällainen asiakaslähtöinen toimintatapa antaa oppilaalle parhaan ja motivoivamman lähtökohdan aloittaa harrastus, tai jatkaa sitä vieläkin innostuneemmin.”

Lisäintoa eri kohderyhmille/ Ikäryhmille / taitotasoille suunnatuista kurssivaihtoehdoista tulee pikapuoliin.

Vuorovaikutteinen, asiakaslähtöinen ja tarkkaan kohdennettu kurssiohjelmamalli on opistomaailmassa uutta ja ihmeellistä.

”On tärkeää, että etenkin senioreiden ja aloittelijoiden kohdalla madaltaa kynnystä ja tehdä lajista helposti lähestyttävä.”

Turkka Stenlund ja Ari Lanamäki tuottavat Mind Golf golf valmennuspalvelua, joka on uudenlainen golf valmennus vasta-alkajille ja aloittelijoille.
Kannattaa tutustua Turkan blogikirjoituksiin muun muassa mallioppimisen ja mielikuvien tärkeydestä golfin alkeiskursseilla.

Yhteistyöpalvelua voi seurata Facebookissa https://www.facebook.com/mindgolf.fi LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/mind-golf