Blogi: Peksin treenit tänä kesänä (Huom! Sisältää mahdollisuuden voittaa treenipäivä Peksin kanssa)

Kisakeskuksen uusi tiimiläinen, liikunnan ammattilainen ja kehityspäällikkö Pekka ”Peksi” Roilas tuo Kisikseen uutta osaamista, raikkaita ideoita ja roppakaupalla lisää liikunnan iloa. Peksi on erittäin kiva ja hauskakin (oletko nähnyt Peksin Pelinurkka videot Instassa?).

Mukana menossa Unelmien liikuntapäivänä!

Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Peksi on livenä Karjaan Urheilukeskuksessa vetämässä kantaesityksen kesän ”Missä tänään treenataan?” sarjasta. Kesäsarjan osat vedetään kesätiistaisin ja torstaisin klo 12, jolloin Peksi vie meidät erilaisiin paikkoihin Kisiksessä.

”Peksi treenaa luonossa, järvellä, saunassa, sateella ja helteellä, luvassa on treenejä yllättävissäkin paikoissa.”

Peksi kutsuu kaikki läheltä ja kaukaa mukaan treenamaan ja ehdottamaan uusia jännittäviä treenauspaikkoja ja tyylejä. Tule Kisikseen Peksin kaveriksi liikkumaan tai liity mobiilisti Kisakeskus Facebook-ryhmän tai Twitterin kautta mukaan.

Voita Peksi treenikaveriksi!

Nyt kannattaa haastaa työkaverit, ystävät ja perheenjäsenet mukaan niin voit saada Peksin päiväksi käyttöösi: Treenaamaan oma valintaisessa paikassa!

Helatorstaina 10.5. Kisiksen 18-väyläinen frisbeegolf-rata vapaassa käytössä koko päivän ajan Unelmien liikuntapäivän kunniaksi.

Tervetuloa kesä, Peksi, fribaajat ja treenaajat!

 

Raaseporin kaupunki: Unelmien liikuntapäivä – liikuntaa kaikille

Tarkoituksena on koko vuoden ajan rohkaista ja innostaa ihmisiä liikkumisen kokeiluihin ja liikkumaan yhdessä. Liikuntapäivä onnistui hienosti 10.5.2017 jolloin kirjattuja tapahtumia oli 1300. Tämän myötä tapahtuma toteutetaan toista kertaa, tänäkin vuonna ympäri Suomea erilaisin tempauksin.

”Unelmien liikuntapäivä järjestetään uudelleen  Helatorstaina 10.5.2018 klo. 11-14 välillä. Tapahtumapaikkana on Karjaan Urheilukeskus. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille iästä riippuen.”

Tapahtuman järjestää tänä vuonna taas Raaseporin nuoriso-, liikunta- ja työllissyyspalvelut, Länsi Uuudenmaan maahanmuuttajatoimisto sekä Kisakeskus.

Mvh/ Yst terv
Julia Salmela
Idrottsinstruktör/Liikunnanohjaaja