Joogaohjauksen peruskurssi 22.-23.9.2018

Kiinnostaisiko sinua opiskella hathajoogan ja jooganohjauksen perusteita? Haluaisitko lisää työkaluja työhösi tai kenties valmiuksia vetää perustason joogatunteja? Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikunta- ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Hathajoogaan kuuluvat lempeät, kaikille soveltuvat liikkeet ja asennot. Lataa joogaohjauksen peruskurssi-esite.

Koulutuksen sisältö

Viikonloppu muodostuu neljästä tiiviistä moduulista, joissa käydään läpi joogan ja joogafilosofian taustaa sekä tutustutaan joogaan liike-, hengitys- ja meditaationäkökulmasta. Koulutus sisältää paljon käytännön harjoituksia, joilla haetaan omaa joogakokemusta ja saadaan työkaluja ja varmuutta joogatunnin rakentamiseen, ohjauksen sanoittamiseen sekä yksittäisten asanoiden ohjaukseen. Kurssilaiset saavat osallistumisestaan todistuksen.

Moduulit

  • I Joogan ja joogafilosofian taustaa
  • II Liike, hengitys, meditaatio
  • III Oma joogakokemus: joogaharjoituksia
  • IV Asanatyöpaja ja jooganohjaus

Kurssin tarkempi ohjelma lähetetään sähköpostilla myöhemmin kaikille osallistujille. Kurssi alkaa lauantai-aamuna n. klo 10:00 ja päättyy sunnuntai-iltana. n. klo 18:00.

Koulutuksen hinta

Kurssin hinta on 450€ ja se sisältää opetuksen lisäksi opistotason majoituksen, monipuolisen ja maittavan aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Kurssin aloitus vaatii vähintään 10 osallistujaa. Kurssille otetaan korkeintaan 25 osallistujaa.

Ohjaajana toimii Aino-Mari Kiianmies

Kurssin ohjaa Suomessa ja ulkomailla aiheeseen vuodesta 2000 perehtynyt jooga-, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, urheiluhieroja Aino-Mari Kiianmies. Hän on perehtynyt hyvinvointiteemaan niin aiemman kilpaurheilutaustansa, harrastustensa, kansainvälisen koulutuksensa kuin työnsä kautta. Aino-Marin intohimona on tuoda parhaat työkalut energiseen, onnelliseen arkeen ja hyvään elämään kaikkien saataville.

Tiedustelut

pekka.roilas@kisakeskus.fi  puh. 040 456 0921

Ilmoittautumislomake