”Löydä luontosi” -sporttikurssit syyskuussa

Uudet kurssimme sopivat sinulle, joka kaipaat liikunnallista muutosta tai uutta starttia elämääsi. Kisakeskuksen upeat luontomaisemat tarjoavat aidot puitteet seikkailulliselle luontoliikunnalle ja mahdollisuuden haastaa itsensä uusien kokemusten edessä samanhenkisessä seurassa.

Ainutlaatuisilla kursseillamme tutustumme erilaisiin liikuntalajeihin, sekä fysiikkaa monipuolisesti kehittäviin toimintoihin, aina asiakkaan lähtötason huomioiden. Liikuntasuorituksissa perehdymme tarkasti suoritustekniikoihin ja harjoittelun perusperiaatteisiin. Osassa kevyempiä toimintoja keskitytään nauttimaan liikunnan aiheuttamasta hyvästä olosta ja oivalluksen ilosta.

Luonnossaliikkumiseen rohkaisemme myös harjoittelemalla ensiaputehtäviä tilanteissa, joihin metsän keskellä saattaa joutua. Rohkeus toimia yllättävissäkin tilanteissa on vain yksi osa kotiinviemisistä, joita kurssimme antaa runsaasti eri muodoissa, kuten henkilökohtaisessa kuntosaliohjelmassa.

”Haluamme opastaa oikeaan tapaan liikkua, pitää itsestään huolta ja kannustaa unelmien toteuttamiseen pitkäjänteisesti. Toimintatapamme on hyvin ihmisläheistä- ja aidosti vuorovaikutteista.”

Opimme yhdessä uusia taitoja ja löydämme uusia liikuntalajeja. Ohjelmissamme on lukuisia liikuntalajeja ja niiden harrastamista helpottavia tukitoimia ja harjoitteita. Tekniikan osaamisen, harjoittelun perusrakenteiden opettelun lisäksi haluamme mukana olevien kokevan myös tiimityöskentelyn riemua erilaisilla peleillä ja kisoilla.

Annamme myös tietoa liikunnan sekä ravinnon vaikutuksista ja merkityksestä terveyteen. Kerromme käytännön esimerkein kuinka usein, miten, mitä ja miksi tekemisillämme on merkitystä hyvinvointiimme.

”Tavoitteena on, että jokainen kurssilainen uskaltaa haastaa itsensä, uskoo mahdollisuuksiinsa kehittyä, sekä inspiroituu jatkamaan liikunnallisemmalla elämänasenteella.”

Kurssien opettajana ja ohjaajana toimii kokenut ja monipuolinen liikunnan ammattilainen Turkka Stenlund. Hän on harrastanut kilpatasolla mm. hiihtoa, ampumahiihtoa, triathlonia, nykyaikaista 5- ottelua ja golfia. Hän on toiminut myös valmentajana kyseisissä lajeissa. Koulutukseltaan Turkka on liikunnanohjaaja, liikuntakasvatusupseeri ja golfin ammattivalmentaja. Hän on erikoistunut erityisesti ikääntyvien ihmisten opettamiseen- ja terveyden edistämiseen suurella sydämellä ja sopivalla ripauksella huumoria.

Aikataulu

  • 1.-3.10. (3vrk)
  • 8.-11.10. (4vrk)

Hinta

  • 3 vrk 165€ / hlö

Kurssin hintaan sisältyy täysihoito sekä majoitus omassa huoneessa. Mahdollisuus myös yhteiseen huoneeseen. Ryhmässä max. 12 henkilöä.

Tutustu ”Löydä luontosi” -ohjelmakokonaisuusksiin

Tutustu kurssin lajeihin videoiden avulla.

Tutustu lajeihin: Kuntosaliharjoittelu

Tutustu lajeihin: Golf

Tutustu lajeihin: Jousiammunta

Tutustu lajeihin: Melonta, frisbeegolf ja sauvakävely

Ilmoittaudu mukaan yhteiseen kokemukseen!