Joogaworkshopit Kisakeskuksessa

HUOM! Elokuun kurssi siirtyy myöhemmälle ajankohdalle liian vähäisen osallistujamäärän takia. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Täytäthän tämän sivun lopussa olevan lomakkeen, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seuraavaan Joogaworkshopiin niin otamme sinuun yhteyttä. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua osallistumaan kurssille.

Kurssin kuvaus

Jooga-viikonlopussa pyrimme pääsemään luonnon kanssa samaan rytmiin, annamme parastamme voimakkaassa virtaavassa yang-jooga harjoituksessa ja toisessa hetkessä rauhoitumme eteerisen, rauhallisen ja passiivisen yin-joogaa pariin. Ihanaan viikonloppuumme kuuluu myös luontomeditaatio, sään niin salliessa meloen kauniilla Kullaanjärvellä. 

– Vinysa Flow on Yang energiaa, eli voimakas, dynaaminen ja fyysinen harjoitus. Tunnit vaihtelevat intensiteetiltään ja sisällöltään, ja asanat pyritään yhdistämään sulavaksi hengityksen rytmittämäksi flowksi.

– Yin-jooga taas edustaa kylmää yin-energiaa. Harjoitus on passiivinen ja syvämeditatiivinen. Asanoissa ollaan useita minuutteja pakottamatta ja rentoutuen. Ja annetaan kehon huoltaa itse itseään.

Ohjaajan esittely

Workshopin ohjaajana toimii Netta Ahola-Joutsen.

”Olen joogannut kauan. Ensimmäisen kerran noin kymmenen vuotiaana omassa huoneessani vanhempien kätköistä löytyneen LP-levyn opastamana. Ensimmäinen ”vakavampi” joogasuhteeni oli edelleen toverina säilyneeseen Astanga-joogaan, mutta vasta vapaa ja leikkisä Vinyasa flow mullisti maailmani. Joogasta tuli elämäntapa. Vuonna 2015 kävin RYT200 joogaopettajakoulutuksen Pranamassa Helsingissä. Siitä asti olen ohjannut vallatonta Vinyasa flow-joogaa ja raukeampaa Yin-joogaa. Oman harjoitukseni perustana toimii sisäisen  ja ulkoisen harjoituksen yhdistäminen ja pyrkimys tuoda se myös osaksi jokaista päivääni.”

 

Ohjelma

Kurssin ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Hinnat

Kurssin hinta ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätiedot

HUOM! Esitäthän kaikki kurssiin liittyvät kysymykset aina Kisakeskuksen kautta.

Yhteyttä voit ottaa sähköpostilla Kisakeskuksen henkilökuntaan:

pekka.roilas@kisakeskus.fi

paulina.wilen@kisakeskus.fi

Peruutusehdot

Kurssien peruutusehdot