Luontoliikunnasta ammatti – uusi koulutus

Koulutuksesta

Luontoliikunnan ammattitutkinto on koulutus, joka yhdistää megatrendejä, kuten digitalisaatiota, teknologiaa ja kestävää kehitystä uudeksi osaamiseksi. Koulutus sopii erityisesti hoiva-alasta kiinnostuneille: varhaiskasvatuksen, vanhuspalveluiden, kuntoutus- ja sosiaalityön henkilöstölle, mutta myös kaikille muille, jotka haluavat rikastuttaa omaa osaamistaan tai löytää uuden ammatin.

Koulutus antaa valmiudet toimia liikunnan ammattilaisena omassa toimintaympäristössään. Saat valmiudet suunnitella terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa, liikunta- ja ohjelmapalveluja sekä luoda luottamuksellisia asiakassuuhteita. Kaikissa tutkinnon osissa hyödynnetään luontoa toimintaympäristönä ja voimavarana.

HUOM! Voit aloittaa koulutuksen 2. lähijaksolta alkaen, mikäli ehdit tekemään oppisopimuksen joulukuun aikana. Olethan yhteydessä oppisopimuskeskus Luksian koulutustarkastaja Paula Lähteenkorvaan mahdollisimman pikaisesti, mikäli olet kiinnostunut tutkinnon aloittamisesta. Lue lisää osiosta ”koulutus on maksuton”.

Tutkinnon osat

  • Liikunnan ammattilaisena toimiminen
  • Liikkumaan ohjaaminen
  • Yksilöllinen liikunnanohjaus
  • Liikunta- ja ohjelmapalveluiden ohjaajana toimiminen

Lähijaksot

1. Lähijakso: 4.-5.12.2018

2. Lähijakso: 13.-15.3.2019

3. Lähijakso: 11.-13.6.2019

4. Lähijakso: 16.-17.9.2019

5. Lähijakso: 5.-6.11.2019

6. Lähijakso: 13.-15.1.2020

7. Lähijakso: 9.-11.3.2020

8. Lähijakso: 11.-13.5.2020

Tutkinnon suorittaminen ja tutkinnon suorittamisen edellytykset

Liikunnan ammattitutkinto on ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän ja käytännön elämän kautta hankittua ammattitaitoa kartutetaan ja osoitetaan näytöin. Tutkintoon osallistuminen edellyttää että osallistujalla on voimassa oleva työsopimus koko tutkinnon ajalle. Voit hakea koulutukseen myös yrittäjänä, mikäli yrittäjyys on päätoimista.

Ennen koulutukseen osallistumista sinulla tulee olla voimassa oleva oppisopimus joka sovitaan länsi-uudenmaan Luksian kanssa. Annamme tästä lisätietoa lähiviikkojen aikana.

Tutkinnon suorittajan opintopolku on yksilöllinen ja koulutuksen sisältö ja laajuus vaihtelevat.

Lataa esite

Koulutus on maksuton

Oppisopimuksella opiskeltaessa kustannuksista vastaa oppisopimuskeskus. Koulutus ei sisällä matkoja, majoituksia eikä ruokailuja vaan opiskelija vastaa niistä itse. Voit kuitenkin hakea avustusta näihin oppisopimuskeskukselta. Koulutustarkastaja Paula Lähteenkorva kertoo lisätietoja näistä oppisopimusta sovittaessa.

paula.lahteenkorva@luksia.fi

Hakuaika

Ilmoittaudu koulutukseen 21.12. mennessä. Voit ilmoittautua koulutukseen tämän hakulomakkeella tämän sivun lopussa.

Ammattitutkintostipendi

Suoritettuasi tutkinnon, voit hakea Koulutusrahaston ammattitutkintostipendiä. Lue lisää ammattitutkintostipendistä: https://www.koulutusrahasto.fi/fi/aikuiskoulutustuen-hakijoille

Ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta

Pekka Roilas, pekka.roilas@kisakeskus.fi
puh. (019) 223 0300, matkapuhelin 040 456 0921