Ajankohtaista

18.-20.3. Hyvä Olo -seniorikurssi

Kisiksen suosituilla seniorikursseilla tutustutaan uusiin liikuntalajeihin, rentoudutaan ja vietetään liikunnallisia yhdessäolon hetkiä hyvässä seurassa upean luonnon helmassa Raaseporissa. Hyvä olo -kurssilla vahvistetaan lihaskuntoa ja tasapainoa lempein liikkein jokaisen oman kuntotason mukaan. Hyvä Syke -kurssilla puolestaan on nimensä mukaisesti vähän reippaampi meiniki ja haastetaan kroppaa ja nostetaan sykettä astetta enemmän. Seniorikurssin malliohjelma: TULOPÄIVÄ 10.00 – 11.30… Lue lisää »

15.-17.2.2019 Joogaworkshop Kisakeskuksessa

Urheiluopisto Kisakeskuksen kauniissa maisemissa järjestetään 15.-17.2.2019 laadukas joogaworkshop -viikonloppu! Elämässä vaikuttaa aina kaksi vastakkaista voimaa: yin & yang. Näitä kahta puolta on hyvä tutkiskella irrallaan toisistaan, sillä usein hakeudumme vain sille omalle mukavuusalueelle. Usein kuitenkin harjoitus tai asia jota me TARVITSISIMME on se vähän epämukavampi. Tässä workshopissa saadaan hienosti molemmat elementit mukaan: – Vinysa Flow… Lue lisää »

Kerää oma porukka!

Kerää kasaan 10-30 hengen porukka ja tule Kisikseen liikuntaleirille! Rakennamme teille kokonaisvaltaisen viikonlopun täynnä teidän porukalle sopivia lajeja. HINNAT (2 yötä ja 3 päivää) 10-15 hlö – 115€/henkilö 15-30 hlö – 110€/henkilö Hinnat sisältävät täyshoidon (aamupala, lounas, päivällinen), majoituksen, sekä kaikki ohjatut aktiviteetit.

Perheiden Joululoma 22.12-27.12.2018

Yhdistä joulun lämpöinen tunnelma, hyvä ruoka, iloinen mieli ja sopivasti reipasta liikuntaa täydelliseksi jouluelämykseksi. Kisiksen joulu tarjoaa innostavaa ohjelmaa koko perheelle. Tule nauttimaan, liikkumaan ja viettämään kiireetöntä joulunaikaa perheen tai ystävien parissa luonnon helmaan. Kisakeskus  tarjoaa parhaita joulun perinteitä ja reipasta liikuntaa kaiken ikäisille. Ohjelmaa on koko perheelle yhdessä sekä aikuisille ja lapsille erikseen. Voitte… Lue lisää »

Lastenleiri joululomalle 2.1-5.1.2019

Alakouluikäisille lapsille aktiivista tekemistä joululoman ajaksi! Kisis tarjoaa monipuolista ja hauskaa liikuntaa alakouluikäisille lomien ajaksi kun vanhemmat ovat töissä. Leiriohjelmaan kuuluu mm. frisbeegolfia, melontaa, seinäkiipeilyä, joukkuepelejä ja uintia – letkeää hengailua unohtamatta. Leiri sopii kaikille, aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Leireillämme kiinnitetään erityishuomiota toisen huomioon ottamiseen ja positiiviseen ryhmähenkeen ja kannustamiseen.    Leiriläisten majoitus: Leiriläiset… Lue lisää »

Lehdistötiedote 24.8.2018: KISIS RAKENTAA ELINVOIMAA JA UUTTA TYÖTÄ

Kisiksen opintotarjooma laajenee ja uutena käynnistyvät työpajat toisen asteen oppilaitosten kenttä on historiansa rajuimmassa muutoksessa – KOULUTUKSEN PAINOPISTE SIIRTYY työssä oppimiseen Lataa lehdistötiedote: Urheiluopisto Kisakeskus uudistuu Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Urheiluopisto Kisakeskus Raaseporissa reagoi muutoksiin ja tarttuu megatrendien tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kisis avaa ovensa uuden työn maailmaan, uudistamalla toimintansa ja organisoitumalla uudelleen. Olemassa olevat palvelut… Lue lisää »

Kepelin kyläjuhlat 26.9.2018, Metropolian juhlasalissa Helsingissä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan!

Kolmevuotinen kehittämistyömme on tulossa päätökseen, joten on aika katsoa, mitä saimme aikaan ja kuinka toiminnallisia työtapoja voidaan käyttää heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien kotoutumisen tukemisessa.   Syyskuussa Kepeli-hankkeen satoa jaetaan ja siitä nautitaan mukana olleiden kera. Tervetuloa myös muut mukaan inspiroitumaan ja innostumaan! Aika:             12.30-16.00 Paikka:          Metropolian juhlasali, Bulevardi 31, Helsinki Saman päivän aamupäivällä… Lue lisää »

Blogi: Kisakeskuslaiset ovat mukana tuotemuotoilun erikoisammattitutkinnon koulutuksessa

Ensimmäinen lähiopiskelupäivä oli 9.4.2018 ja opinnot jatkuvat vuoden 2019 loppuun. Opintojen etenemistä pääsee seuraamaan ”Kisis & News” digijulkaisusta. Alussa lämmiteltiin ja tutustuttiin pohtimalla ryhmissä, miten digitaalisuus on muuttanut elämäämme viimeisen 5 vuoden aikana. Pohdintojen tulokset koottiin valokuviksi ja videoiksi. Ensimmäinen päivä täyttyi lennokkaasta ideoinnista. Muutaman tunnin makustelun jälkeen aluksi utopistisilta tuntuneet ideat alkoivat tuntua ihan mahdollisilta. ”Lopulta käytännössä kokeiltavien… Lue lisää »

Blogi: Peksin treenit tänä kesänä (Huom! Sisältää mahdollisuuden voittaa treenipäivä Peksin kanssa)

Kisakeskuksen uusi tiimiläinen, liikunnan ammattilainen ja kehityspäällikkö Pekka ”Peksi” Roilas tuo Kisikseen uutta osaamista, raikkaita ideoita ja roppakaupalla lisää liikunnan iloa. Peksi on erittäin kiva ja hauskakin (oletko nähnyt Peksin Pelinurkka videot Instassa?). Mukana menossa Unelmien liikuntapäivänä! Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Peksi on livenä Karjaan Urheilukeskuksessa vetämässä kantaesityksen kesän ”Missä tänään treenataan?” sarjasta. Kesäsarjan osat vedetään kesätiistaisin ja… Lue lisää »