Ajankohtaista

Raaseporin Talviuintimestaruus 2019 – Raseborgs Vinterbads mästerskap 2019

Järjestäjä/Arrangör: Urheiluopisto Kisakeskus / Kisakeskus Idrottsinstitut Sunnuntaina / På söndag 17.03.2019 10:30-11:20 Ilmoittautuminen / Anmälningar 11:30-13:00 Kilpailut / Tävlingar 12:30 -14:00 Lounas / Lunch Sarjat naiset ja miehet / Dam- och Herr klassen Kilpasarja 25m / Tävlingsklass 25m Avoin 25m / Öppen 25m Dippaus / Dip   Ilmoittautuminen / Anmälningar  21.1 – 17.2.2019 Hinta / pris… Lue lisää »

08.-10.2.2019 Joogaworkshop Kisakeskuksessa

Urheiluopisto Kisakeskuksen kauniissa maisemissa järjestetään 08.-10.2.2019 laadukas joogaworkshop -viikonloppu! Elämässä vaikuttaa aina kaksi vastakkaista voimaa: yin & yang. Näitä kahta puolta on hyvä tutkiskella irrallaan toisistaan, sillä usein hakeudumme vain sille omalle mukavuusalueelle. Usein kuitenkin harjoitus tai asia jota me tarvitsemme on se vähän epämukavampi. Tässä workshopissa saadaan hienosti molemmat elementit mukaan: – Vinysa Flow… Lue lisää »

16.-17.3.2019 Lumenveistoa Kisiksessä

Koko perheen lumenveistokurssi Kisiksessä! Haluaisitko oppia jotain täysin uutta ja erilaista? Oletko joskus nähnyt upeita lumiveistoksia ja miettinyt miten ihmeessä niitä tehdään? Haluaisitko innostaa lapsiasi ulkoleikkeihin ja tarjota heille unohtumattoman viikonlopun? Nyt sinulla ja perheelläsi on siihen mahdollisuus! Urheiluopisto Kisakeskus järjestää 16.-17.3. lumenveistokurssin ammattilaisen johdolla. Lumenveiston lisäksi ohjelmassa on kevyttä ja hauskaa koko perheen liikuntaa,… Lue lisää »

18.-20.3. Hyvä Olo -Seniorikurssi

Kisiksen suosituilla seniorikursseilla tutustutaan uusiin liikuntalajeihin, rentoudutaan ja vietetään liikunnallisia yhdessäolon hetkiä hyvässä seurassa upean luonnon helmassa Raaseporissa. Hyvä olo -kurssilla vahvistetaan lihaskuntoa ja tasapainoa lempein liikkein jokaisen oman kuntotason mukaan. Hyvä Syke -kurssilla puolestaan on nimensä mukaisesti vähän reippaampi meiniki ja haastetaan kroppaa ja nostetaan sykettä astetta enemmän. Seniorikurssin malliohjelma: TULOPÄIVÄ 10.00 – 11.30… Lue lisää »

5.-7.4.2019 Joogaworkshop Kisakeskuksessa

Urheiluopisto Kisakeskuksen helmikuun jooga workshop myytiin nopeasti loppuun ja suuren suosion johdosta päätimme järjestää uuden joogaviikonlopun huhtikuulle. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi kurssilla nopeasti, sillä nopeimmille ilmoittautujille on luvassa Early Bird -alennus! Elämässä vaikuttaa aina kaksi vastakkaista voimaa: yin & yang. Näitä kahta puolta on hyvä tutkiskella irrallaan toisistaan, sillä usein hakeudumme vain sille omalle… Lue lisää »

27.-28.4.2019 Kisiksen Salsaviikonloppu

Keväinen salsaviikonloppu koko perheelle 27.-28.4.2019 Huhtikuussa tanssitaan salsaa koko perheen voimin, kun Urheiluopisto Kisakeskus, Fimu ja Salsa Borealis järjestävät ikimuistoisen salsaviikonlopun! Aikuisille on luvassa pari- ja soolosalsan opetusta ammattitaitoisen opettajan johdolla. Perheen pienimmät pääsevät tutustumaan jousiammuntaan, melontaan ja geokätkentään. Illalla tanssitaan koko perheen voimin, saunotaan ja pulahdetaan kauniissa Kullaanjärvessä. Maittavia ja monipuolisia ruokia päästään nauttimaan… Lue lisää »

Kerää oma porukka!

Kerää kasaan 10-30 hengen porukka ja tule Kisikseen liikuntaleirille! Rakennamme teille kokonaisvaltaisen viikonlopun täynnä teidän porukalle sopivia lajeja. HINNAT (2 yötä ja 3 päivää) 10-15 hlö – 115€/henkilö 15-30 hlö – 110€/henkilö Hinnat sisältävät täyshoidon (aamupala, lounas, päivällinen), majoituksen, sekä kaikki ohjatut aktiviteetit.

Lehdistötiedote 24.8.2018: KISIS RAKENTAA ELINVOIMAA JA UUTTA TYÖTÄ

Kisiksen opintotarjooma laajenee ja uutena käynnistyvät työpajat toisen asteen oppilaitosten kenttä on historiansa rajuimmassa muutoksessa – KOULUTUKSEN PAINOPISTE SIIRTYY työssä oppimiseen Lataa lehdistötiedote: Urheiluopisto Kisakeskus uudistuu Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Urheiluopisto Kisakeskus Raaseporissa reagoi muutoksiin ja tarttuu megatrendien tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kisis avaa ovensa uuden työn maailmaan, uudistamalla toimintansa ja organisoitumalla uudelleen. Olemassa olevat palvelut… Lue lisää »

Kepelin kyläjuhlat 26.9.2018, Metropolian juhlasalissa Helsingissä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan!

Kolmevuotinen kehittämistyömme on tulossa päätökseen, joten on aika katsoa, mitä saimme aikaan ja kuinka toiminnallisia työtapoja voidaan käyttää heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien kotoutumisen tukemisessa.   Syyskuussa Kepeli-hankkeen satoa jaetaan ja siitä nautitaan mukana olleiden kera. Tervetuloa myös muut mukaan inspiroitumaan ja innostumaan! Aika:             12.30-16.00 Paikka:          Metropolian juhlasali, Bulevardi 31, Helsinki Saman päivän aamupäivällä… Lue lisää »