Ajankohtaista

Kisiksen talviuintikausi käynnissä!

Arkisin uimaan pääsee maksutta ja sauna lämpiää sunnuntaisin klo 11-14, tällöin maksu on 8€/kerta. Kisakeskuksen vastaanotossa maksuvälineinä käyvät käteisen ja korttien lisäksi myös Smartum ja SporttiPassi. Voit ostaa kausilipun myös etukäteen. Kauden hinta on 145€. Kausi on 13.10.2019 – 26.4.2020 jonka aikana sunnuntai käyntejä on 29 kertaa.  Kokeneet kylmäkaraisijat sanovat, että avantoon jäävät niin stressi,… Lue lisää »

Pyörävuokraus

Kisiksessä sinulla on mahdollisuus vuokrata pyörä lyhyttä lenkkiä tai pidempää pyöräretkeä varten! Kisiksen vastaanotosta saat kaiken tarvittavan pyörän vuokraamiseen. Lisäksi voit halutessasi palauttaa pyörän mihin tahansa Carfield -pyörävuokraamon pisteeseen. Hinnat (aik. / lapsi) 1h: 5€ / 3€3h: 12€ / 6€6h: 20€ / 10€24h: 23€ / 13€2 päivää: 45€ / 25€3 päivää: 65€ / 35€ Kisiksen… Lue lisää »

Kisakeskuksen viikkokisat alkaen 29.5. klo 18:00

Joka toinen keskiviikko järjestettävä 5 kisan sarja, jossa on 2 sarjaa avoin ja naiset. Kilpailumaksu on 5 euroa/kisa, joista 3 euroa menee kentän ylläpitoon ja 2 euroa jaetaan 5 kilpailun jälkeen luokan parhaiten menestyneelle pelaajalle, Joka kilpailun paras saa 10 pistettä, toinen 8, kolmas 7 jne. Lisäksi kaikkien 5 kilpailun kävijöitten kesken arvotaan mökki lahjakortti… Lue lisää »

Monikulttuurinen liikunta

Liikunnan vertaisohjaajakoulutus maahanmuuttajille Urheiluopisto Kisakeskus järjestää ulkomaalaistaustaisille suunnatun liikunnan vertaisohjaajakoulutuksen. Opiskelu antaa valmiudet toimia vertaisohjaajana omassa yhteisössä tai erilaisissa seuroissa ja yhdistyksissä. HUOM! 2019 alkava kurssi on täynnä. Lisätietoa tulevista kursseista on tulossa myöhemmin. Liikunta-alaa ja kielitaidon kehittämistä Vertaisohjaajakoulutukseen sisältyy teoriaopintoja, tutustumista sisä- ja ulkoliikuntaan sekä ohjauksen harjoittelua tutussa ryhmässä. Lisäksi tutustutaan suomalaiseen luontoon. Koulutus… Lue lisää »

Blogi: Kisakeskuslaiset ovat mukana tuotemuotoilun erikoisammattitutkinnon koulutuksessa

Ensimmäinen lähiopiskelupäivä oli 9.4.2018 ja opinnot jatkuvat vuoden 2019 loppuun. Opintojen etenemistä pääsee seuraamaan ”Kisis & News” digijulkaisusta. Alussa lämmiteltiin ja tutustuttiin pohtimalla ryhmissä, miten digitaalisuus on muuttanut elämäämme viimeisen 5 vuoden aikana. Pohdintojen tulokset koottiin valokuviksi ja videoiksi. Ensimmäinen päivä täyttyi lennokkaasta ideoinnista. Muutaman tunnin makustelun jälkeen aluksi utopistisilta tuntuneet ideat alkoivat tuntua ihan mahdollisilta. ”Lopulta käytännössä kokeiltavien… Lue lisää »

Blogi: Peksin treenit tänä kesänä (Huom! Sisältää mahdollisuuden voittaa treenipäivä Peksin kanssa)

Kisakeskuksen uusi tiimiläinen, liikunnan ammattilainen ja kehityspäällikkö Pekka ”Peksi” Roilas tuo Kisikseen uutta osaamista, raikkaita ideoita ja roppakaupalla lisää liikunnan iloa. Peksi on erittäin kiva ja hauskakin (oletko nähnyt Peksin Pelinurkka videot Instassa?). Mukana menossa Unelmien liikuntapäivänä! Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Peksi on livenä Karjaan Urheilukeskuksessa vetämässä kantaesityksen kesän ”Missä tänään treenataan?” sarjasta. Kesäsarjan osat vedetään kesätiistaisin ja… Lue lisää »

Blogi: Kisakeskuksen urheiluopiston golfkurssit uudistuvat ja monipuolistuvat

Uudistusten myötä myös oppilaat pääsevät vaikuttamaan vahvasti kurssien sisältöihin, painotuksiin ja tavoitteisiin. Vuorovaikutuksessa tehdyissä opetusohjelmissa henkilökohtaisuus, oppilaan toiveet- ja tavoitteet, sekä tulevaisuuden unelmat voidaan täyttää entistä paremmin. ”Uskomme, että tällainen asiakaslähtöinen toimintatapa antaa oppilaalle parhaan ja motivoivamman lähtökohdan aloittaa harrastus, tai jatkaa sitä vieläkin innostuneemmin.” Lisäintoa eri kohderyhmille/ Ikäryhmille / taitotasoille suunnatuista kurssivaihtoehdoista tulee pikapuoliin…. Lue lisää »

Veteraanit vetreäksi Kisiksen seniorikurssilla

Hyvää oloa ja reipasta menoa on tarjolla TUL:n veteraaneille suunnatulla seniorikurssilla. Kurssilla vietetään liikunnallisia yhdessäolon hetkiä hyvässä seurassa Raaseporin upean luonnon keskellä. ”Hyvä Olo senioreille” -kurssilla 24.-26.9.2018 vahvistetaan hyvinvoinnin kannalta tärkeää lihaskuntoa, kehitetään tasapainoa, pelataan erilaisia ulkopelejä, jumpataan ja rentoudutaan. Tutustu ohjelmaan, lataa Hyvä Olo -esite Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.9.2018 ”Hyvä Olo” -senioreille kurssimaksu sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjauksen. Tiedustelut ja varaukset… Lue lisää »

Blogi: Kisis on myös Hyvinvoinnin Kisakeskus

”Upeasta historiastaan huolimatta Kisiksessäkin on vahvuuksia, joita voi tarkastella uusin silmin ja tuoda esiin.” Tällä johtoajatuksella tulimme Kisikseen tekemään MuutosMuotoilua noin 30 hengen voimin maaliskuun lopulla. Urheiluopisto tunnetaan paitsi liikuntapaikoistaan, mutta myös luonnosta, ulkoilumahdollisuuksista ja rentoutumisesta. Tehtävänantonamme oli muutosmuotoilla Kisiksen rentoutustila uudelleen, mutta otimme tehtävän myös mahdollisuutena tuoda esiin hyvinvointiin liittyviä mahdollisuuksia. Kisiksen aikaisempi rentoutustila… Lue lisää »

Frisbee Rules! Tervetuloa avaamaan frisbeegolfin kevätkausi Kisikseen

Kevät tuli, lumi suli ja Kisakeskuksen ammattilaistason 18-väyläinen frisbeegolfrata on taas käytössänne! Nyt kannattaa tehdä nopeita päätöksiä, sillä mahtava mökkilomatarjous frisbeegolffareille on voimassa vain toukokuun loppuun. Mökkimajoitus 95e/yö, 150e/2 yötä per mökki ja hintaan sisältyy vapaa frisbeegolfradan käyttöoikeus. Kovan pelipäivän jälkeen voitte halutessanne rentoutua rantasaunalla. Iso sauna ja takkahuone yksityiskäytössänne 150€/kerta ja mahtava järvimaisema tulee… Lue lisää »