Ajankohtaista

Hyvinvointia kulttuurin twistillä 20-22.11.2019

Liikunta on toimiva keino estää kaamosväsymystä ja kun siihen lisätään opastettu kierros Fiskarsissa, mikä voisi olla sen parempaa!? Fiskars Village on Finish Travel Gala 2019 ”Vuoden kotimainen matkakohde” ja kylä sijaitsee vain kivenheiton päässä opistoltamme. Pakettiin kuuluvat myös mieleenkiintoiset luennot siitä, miten voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi ja muistiisi. Loistavaa palvelu ja maistuva ruoka ovat meillä… Lue lisää »

Kisiksen talviuintikausi käynnistyy!

Kisiksen talviuinnit alkavat sunnuntaina 13.10.2019! Arkisin uimaan pääsee maksutta ja sauna lämpiää sunnuntaisin klo 11-14, tällöin maksu on 8€/kerta. Kisakeskuksen vastaanotossa maksuvälineinä käyvät käteisen ja korttien lisäksi myös Smartum ja SporttiPassi. Voit ostaa kausilipun myös etukäteen. Kauden hinta on 145€. Kausi on 13.10.2019 – 26.4.2020 jonka aikana sunnuntai käyntejä on 29 kertaa.  Kokeneet kylmäkaraisijat sanovat,… Lue lisää »

Kulttuuriopiston kursseja Kisiksessä alkaen 4.9.2019

Kisiksen kurssit yhteistyössä Raaseporin kulttuuriopiston kanssa alkavat syksyllä 2019. Hanki itsellesi uusi harrastus tai tule opettelemaan uusi taito melonnan, jousiammunnan tai seinäkiipeilyn parissa tai valitse vaikka kaikki lajit! Kenelle? Aikuiset ja yli 12 vuotiaat. Ei vaadita aikaisempaa kokemusta lajista. Kurssin sisältö Lajiin tutustuminen ( melonta, jousiammunta,  seinäkiipeily- ja seikkailuköysistö) ja perustekniikoiden opettelu. Kurssin hintaan kuuluu… Lue lisää »

Syysloma Kisiksessä 21.-24.10.2019

Vietä liikunnallinen syysloma Kisiksen kuulaissa maisemissa. Luvassa innostavaa ja monipuolista toimintaa ja tekemistä! Ohjelmaa on aikuisille ja lapsille erikseen ja yhteistä koko perheelle. Tule mukaan tutustumaan eri liikuntamuotoihin niin sisä- kuin ulkoliikunnankin merkeissä. Ohjelma sisältää myös tietoa oman hyvinvoinnin huolehtimisesta ja terveellisestä ravinnosta. 258,00 €/aikuinen 140,00 €/lapsi (5-17v.) alle 5 vuotiaat veloituksetta! Hinta sisältää majoitukset… Lue lisää »

Pyörävuokraus

Kisiksessä sinulla on mahdollisuus vuokrata pyörä lyhyttä lenkkiä tai pidempää pyöräretkeä varten! Kisiksen vastaanotosta saat kaiken tarvittavan pyörän vuokraamiseen. Lisäksi voit halutessasi palauttaa pyörän mihin tahansa Carfield -pyörävuokraamon pisteeseen. Hinnat (aik. / lapsi) 1h: 5€ / 3€3h: 12€ / 6€6h: 20€ / 10€24h: 23€ / 13€2 päivää: 45€ / 25€3 päivää: 65€ / 35€ Kisiksen… Lue lisää »

Kisakeskuksen viikkokisat alkaen 29.5. klo 18:00

Joka toinen keskiviikko järjestettävä 5 kisan sarja, jossa on 2 sarjaa avoin ja naiset. Kilpailumaksu on 5 euroa/kisa, joista 3 euroa menee kentän ylläpitoon ja 2 euroa jaetaan 5 kilpailun jälkeen luokan parhaiten menestyneelle pelaajalle, Joka kilpailun paras saa 10 pistettä, toinen 8, kolmas 7 jne. Lisäksi kaikkien 5 kilpailun kävijöitten kesken arvotaan mökki lahjakortti… Lue lisää »

Monikulttuurinen liikunta

Liikunnan vertaisohjaajakoulutus maahanmuuttajille Urheiluopisto Kisakeskus järjestää ulkomaalaistaustaisille suunnatun liikunnan vertaisohjaajakoulutuksen. Opiskelu antaa valmiudet toimia vertaisohjaajana omassa yhteisössä tai erilaisissa seuroissa ja yhdistyksissä. HUOM! 2019 alkava kurssi on täynnä. Lisätietoa tulevista kursseista on tulossa myöhemmin. Liikunta-alaa ja kielitaidon kehittämistä Vertaisohjaajakoulutukseen sisältyy teoriaopintoja, tutustumista sisä- ja ulkoliikuntaan sekä ohjauksen harjoittelua tutussa ryhmässä. Lisäksi tutustutaan suomalaiseen luontoon. Koulutus… Lue lisää »

Joogaworkshopit Kisakeskuksessa

HUOM! Elokuun kurssi siirtyy myöhemmälle ajankohdalle liian vähäisen osallistujamäärän takia. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Täytäthän tämän sivun lopussa olevan lomakkeen, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seuraavaan Joogaworkshopiin niin otamme sinuun yhteyttä. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua osallistumaan kurssille. Kurssin kuvaus Jooga-viikonlopussa pyrimme pääsemään luonnon kanssa samaan rytmiin, annamme parastamme voimakkaassa virtaavassa yang-jooga harjoituksessa ja toisessa hetkessä… Lue lisää »

Blogi: Kisakeskuslaiset ovat mukana tuotemuotoilun erikoisammattitutkinnon koulutuksessa

Ensimmäinen lähiopiskelupäivä oli 9.4.2018 ja opinnot jatkuvat vuoden 2019 loppuun. Opintojen etenemistä pääsee seuraamaan ”Kisis & News” digijulkaisusta. Alussa lämmiteltiin ja tutustuttiin pohtimalla ryhmissä, miten digitaalisuus on muuttanut elämäämme viimeisen 5 vuoden aikana. Pohdintojen tulokset koottiin valokuviksi ja videoiksi. Ensimmäinen päivä täyttyi lennokkaasta ideoinnista. Muutaman tunnin makustelun jälkeen aluksi utopistisilta tuntuneet ideat alkoivat tuntua ihan mahdollisilta. ”Lopulta käytännössä kokeiltavien… Lue lisää »

Blogi: Peksin treenit tänä kesänä (Huom! Sisältää mahdollisuuden voittaa treenipäivä Peksin kanssa)

Kisakeskuksen uusi tiimiläinen, liikunnan ammattilainen ja kehityspäällikkö Pekka ”Peksi” Roilas tuo Kisikseen uutta osaamista, raikkaita ideoita ja roppakaupalla lisää liikunnan iloa. Peksi on erittäin kiva ja hauskakin (oletko nähnyt Peksin Pelinurkka videot Instassa?). Mukana menossa Unelmien liikuntapäivänä! Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Peksi on livenä Karjaan Urheilukeskuksessa vetämässä kantaesityksen kesän ”Missä tänään treenataan?” sarjasta. Kesäsarjan osat vedetään kesätiistaisin ja… Lue lisää »