Ajankohtaista

Hyvinvoinnin kulmakivet -kurssi

Kurssin aikana osallistut monipuolisiin ja kattaviin tietoiskuihin liikunnasta, levosta ja ravinnosta. tietoiskujen sisällöt on yhdistetty käytännön osioihin, jotka koostuvat voima-, liikkuvuus ja kestävyysharjoittelusta. Lisäksi kurssi tarjoaa sinulle laadukkaita harjoitteita ja työkaluja, jotka on helppo viedä omaan arkeen. Lataa ”Hyvinvoinnin kulmakivet” -esite. Kurssi järjestetään  10.-11.11. & 24.-25.11.2018 Kurssin toteutuksesta vastaa Kisakeskuksen liikunta-alan ammattilainen Pekka Roilas. Pekka… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, haku käynnissä!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa Terveenä takaisin työelämään TETY V -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Lataa esite Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 29.–30.10.2018 26.–28.11.2018 14.–17.01.2019 11.–13.02.2019 25.-27.03.2019 Koulutus ei vaadi… Lue lisää »

Kepelin kyläjuhlat 26.9.2018, Metropolian juhlasalissa Helsingissä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan!

Kolmevuotinen kehittämistyömme on tulossa päätökseen, joten on aika katsoa, mitä saimme aikaan ja kuinka toiminnallisia työtapoja voidaan käyttää heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien kotoutumisen tukemisessa.   Syyskuussa Kepeli-hankkeen satoa jaetaan ja siitä nautitaan mukana olleiden kera. Tervetuloa myös muut mukaan inspiroitumaan ja innostumaan! Aika:             12.30-16.00 Paikka:          Metropolian juhlasali, Bulevardi 31, Helsinki Saman päivän aamupäivällä… Lue lisää »

Perhelomat, kesä 2018

Perhelomalla nautitaan kesästä, liikunnasta ja täysihoidosta Ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Kisiksessä on tarjolla paljon erilaisia lajeja kokeiltavaksi, mahtava luonto ympärillä ja herkullisen noutopöydän antimet sopivasti tarjolla nälän yllättäessä. Kisiksen kesän perhelomat (Vielä mahtuu mukaan!) 17.-21.6.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 1.6.) 9.-13.7.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 25.6.) 20.-25.8.2018 (ilmoittautuminen käynnissä!) Hinnat Aikuiset 74€/hlö/vrk Lapset 6-16v. 36€/hlö/vrk Alle… Lue lisää »

Joogaohjauksen peruskurssi 22.-23.9.2018

Kiinnostaisiko sinua opiskella hathajoogan ja jooganohjauksen perusteita? Haluaisitko lisää työkaluja työhösi tai kenties valmiuksia vetää perustason joogatunteja? Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikunta- ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Hathajoogaan kuuluvat lempeät, kaikille soveltuvat liikkeet ja asennot. Lataa joogaohjauksen peruskurssi-esite. Koulutuksen sisältö Viikonloppu muodostuu neljästä tiiviistä moduulista, joissa käydään läpi joogan ja joogafilosofian taustaa sekä tutustutaan joogaan liike-, hengitys- ja… Lue lisää »

Swingiremontti – Paremman golf-tekniikan intensiivikurssit

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessamme, muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin, tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym. ”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin… Lue lisää »

Golfia ja kehonhallintaa 28.-29.7.2018

Golfin perustekniikka- ja kehittelyharjoitukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Harjoitteiden, eri liikkeiden sekä liikesarjojen kanssa edetään siten, että ne opetellaan ensin ilman palloa ja edetään vasta sitten rauhallisesti ja keskittyneesti kohti varsinaista lyöntisuoritusta. Tämä siirtovaikutukseen, kehittelyihin- ja yhdistelyyn perustuva metodi on osoittautunut loistavaksi ja mielekkääksi tavaksi oppia golfin perustekniikat oikein – ja kestäväksi suhteellisen lyhyessä ajassa…. Lue lisää »

Extreme Foosball MM-kilpailut 24.-26.8.2018

Mitä on Extreme Foosball? Pöytäfutista ihmiskoossa ”Sounds like FUN”! Peliä pelataan laidoilla rajatulla kentällä. Kaikki pelaajat on kiinnitetty köyteen ja liikkuvat kentällä ainoastaan sivuttaissuunnassa. Maalivahdilla, puolustajilla ja hyökkääjillä on omat köytensä. Extreme Foosball MM –kilpailut järjestetään 24.8.-26.8. Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Tässä pieni inspiraatiovideo, miltä Kisiksen Extreme Foosball näyttää livenä! Extreme Foosball joukkue-info Joukkueessa on samaan aikaan kentällä seitsemän pelaajaa… Lue lisää »

Yksinyrittäjä! Ota voimapäivä

Investoi itseesi yksinyrittäjä. Ota voimapäivä! 10.6. Hyvinvointi-Sunnuntaina hengitetään, venytellään ja kevyt-joogataan laiturilla. Tutustutaan ja pelataan yhdessä – mukana Urban-Golf taituri Pekka Roilas. Yksinyrittäjän Voimapäivä: 27€ per päivä. Ai että mitä on urban-golf?: Pekka näyttää Jää yöksi Kisikseen: saunomaan ja rentoutumaan 38€ saunailta & yöpyminen 11.6. Digi-Maanantaina opitaan työpajoissa erilaisia ilmaisia digitaalisia välineitä ja kokeillaan niitä yhdessä,… Lue lisää »