Ajankohtaista

Kässäri Workshop Raasepori 1.6.2019

Suomen jokaisen kaupungin kiertävät käsilläseisonta workshopit ovat nyt Raaseporissa ja Nita tulee Kisakeskukseen 1.6.2019! Fitverstaan PT Nitsku valloittaa Suomen jokaisen kaupungin kevääseen 2019 mennessä kässäri workshoppien kanssa. Käsilläseisonta workshop on tarkoitettu kaikille ketkä haluavat oppia seisomaan käsillään, lähtötasoa ei ole. Voit osallistua mukaan vaikkei sinulla ole aiempaa kokemusta kässäreistä. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä treenaajia, joten… Lue lisää »

Kisiksen päiväleiri 3-7.6.2019

Tervetuloa Kisiksen päiväleirille! Kisiksen päiväleirillä puuhataan monenmoista kivaa. Päiväleirillä pelataan mailapelejä, melotaan järvellä, kokeillaan frisbeegolfia, geokätköillään, uidaan ja leikitään kaikki yhdessä. Kisiksen päiväleirillä jokainen pääsee kokeilemaan tuttujen lajien lisäksi myös uusia lajeja! Lapset oppivat leirillä liikunnallisten taitojen lisäksi myös yhteistoimintaa, tutustuvat uusiin kavereihin ja nauttivat laadukkaasta ja monipuolisesta Kisakeskuksen lounasbuffetista, jossa jokainen saa mahansa täyteen!… Lue lisää »

Kisiksen perheloma 10.-15.6.2019

Kisiksen perhelomalla nautitaan kesästä, liikunnasta ja täysihoidosta Kisiksen perheloman ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Perhelomalla on tarjolla paljon erilaisia lajeja kokeiltavaksi, mahtava luonto ympärillä ja herkullisen noutopöydän antimet Kisakeskuksen ravintola Makupajassa sopivasti tarjolla nälän yllättäessä. PERHELOMAN OHJELMA MAANANTAI 15:00-16:30 Tervetulotilaisuus ja ryhmätehtävät16:30-18:00 Päivällinen18:00-19:30 Perheiden omatoimisia aktiviteettejä*20:00-21:30 Iltapala TIISTAI 7:30-9:00 Aamupala9:15-11:15 Lastenhoito**9:30-11:00 Lapset: Temppu/Gladiaattorirata               … Lue lisää »

Testaustapahtuma Karjaalla 14.6.2019

Testaa toimintakykysi! Urheiluopisto Kisakeskus ja reserviläisurheiluliitto järjestävät yhteistyössä testitapahtuman Karjaan yleisurheilukentällä 14.6.2019 klo 17:00 alkaen. Testitapahtuma on osa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen MPK:n ja Reserviläisurheiluliiton (Resul) Lisää liikettä -hanketta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Testin suoritettuasi näet testituloksesi ja tietosi Tikki -palvelussa. Tule mukaan testaamaan toimintakykysi! Testauksesta vastaa Urheiluopisto Kisakeskuksen ammattilaiset. Testiin kuuluu seuraavat testiliikkeet: Kestävyystestit12 minuutin… Lue lisää »

Raasepori Open Water 27.07.2019

Raasepori Open Water 2019 on uintitapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä ja haasteita uinnin harrastelijoille kuin myös kilpauimareille. Raasepori Open Water 2019 järjestetään ensimmäistä kertaa Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Tule mukaan haastamaan itsesi, ystäväsi tai tule nauttimaan ainutlaatuisesta kilpailusta! Ilmoittautuminen alkaa 1.6.2019. Laita päivämäärä muistiin, sillä Early Bird -liput ovat myynnissä rajoitetun ajan 1.-23.6. hintaan 25€! Raseborg Open Water… Lue lisää »

Monikulttuurinen liikunta

Liikunnan vertaisohjaajakoulutus maahanmuuttajille Urheiluopisto Kisakeskus järjestää ulkomaalaistaustaisille suunnatun liikunnan vertaisohjaajakoulutuksen. Opiskelu antaa valmiudet toimia vertaisohjaajana omassa yhteisössä tai erilaisissa seuroissa ja yhdistyksissä. HUOM! 2019 alkava kurssi on täynnä. Lisätietoa tulevista kursseista on tulossa myöhemmin. Liikunta-alaa ja kielitaidon kehittämistä Vertaisohjaajakoulutukseen sisältyy teoriaopintoja, tutustumista sisä- ja ulkoliikuntaan sekä ohjauksen harjoittelua tutussa ryhmässä. Lisäksi tutustutaan suomalaiseen luontoon. Koulutus… Lue lisää »

Kerää oma porukka!

Kerää kasaan 10-30 hengen porukka ja tule Kisikseen liikuntaleirille! Rakennamme teille kokonaisvaltaisen viikonlopun täynnä teidän porukalle sopivia lajeja. HINNAT (2 yötä ja 3 päivää) 10-15 hlö – 115€/henkilö 15-30 hlö – 110€/henkilö Hinnat sisältävät täyshoidon (aamupala, lounas, päivällinen), majoituksen, sekä kaikki ohjatut aktiviteetit.

Blogi: Kisakeskuslaiset ovat mukana tuotemuotoilun erikoisammattitutkinnon koulutuksessa

Ensimmäinen lähiopiskelupäivä oli 9.4.2018 ja opinnot jatkuvat vuoden 2019 loppuun. Opintojen etenemistä pääsee seuraamaan ”Kisis & News” digijulkaisusta. Alussa lämmiteltiin ja tutustuttiin pohtimalla ryhmissä, miten digitaalisuus on muuttanut elämäämme viimeisen 5 vuoden aikana. Pohdintojen tulokset koottiin valokuviksi ja videoiksi. Ensimmäinen päivä täyttyi lennokkaasta ideoinnista. Muutaman tunnin makustelun jälkeen aluksi utopistisilta tuntuneet ideat alkoivat tuntua ihan mahdollisilta. ”Lopulta käytännössä kokeiltavien… Lue lisää »

Blogi: Peksin treenit tänä kesänä (Huom! Sisältää mahdollisuuden voittaa treenipäivä Peksin kanssa)

Kisakeskuksen uusi tiimiläinen, liikunnan ammattilainen ja kehityspäällikkö Pekka ”Peksi” Roilas tuo Kisikseen uutta osaamista, raikkaita ideoita ja roppakaupalla lisää liikunnan iloa. Peksi on erittäin kiva ja hauskakin (oletko nähnyt Peksin Pelinurkka videot Instassa?). Mukana menossa Unelmien liikuntapäivänä! Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Peksi on livenä Karjaan Urheilukeskuksessa vetämässä kantaesityksen kesän ”Missä tänään treenataan?” sarjasta. Kesäsarjan osat vedetään kesätiistaisin ja… Lue lisää »