Ajankohtaista

Pyörävuokraus

Kisiksessä sinulla on mahdollisuus vuokrata pyörä lyhyttä lenkkiä tai pidempää pyöräretkeä varten! Kisiksen vastaanotosta saat kaiken tarvittavan pyörän vuokraamiseen. Lisäksi voit halutessasi palauttaa pyörän mihin tahansa Carfield -pyörävuokraamon pisteeseen. Hinnat (aik. / lapsi) 1h: 5€ / 3€3h: 12€ / 6€6h: 20€ / 10€24h: 23€ / 13€2 päivää: 45€ / 25€3 päivää: 65€ / 35€ Kisiksen… Lue lisää »

Kisakeskuksen viikkokisat alkaen 29.5. klo 18:00

Joka toinen keskiviikko järjestettävä 5 kisan sarja, jossa on 2 sarjaa avoin ja naiset. Kilpailumaksu on 5 euroa/kisa, joista 3 euroa menee kentän ylläpitoon ja 2 euroa jaetaan 5 kilpailun jälkeen luokan parhaiten menestyneelle pelaajalle, Joka kilpailun paras saa 10 pistettä, toinen 8, kolmas 7 jne. Lisäksi kaikkien 5 kilpailun kävijöitten kesken arvotaan mökki lahjakortti… Lue lisää »

Raasepori Open Water 27.07.2019

Raasepori Open Water 2019 on uintitapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä ja haasteita uinnin harrastelijoille kuin myös kilpauimareille. Raasepori Open Water 2019 järjestetään ensimmäistä kertaa Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Tule mukaan haastamaan itsesi, ystäväsi tai tule nauttimaan ainutlaatuisesta tapahtumasta! Haastamme kaikki osallistujat pelastamaan Itämerta yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa. Jo 10 € lahjoituksella autat poistamaan 50 kg levää. Raseborg… Lue lisää »

Monikulttuurinen liikunta

Liikunnan vertaisohjaajakoulutus maahanmuuttajille Urheiluopisto Kisakeskus järjestää ulkomaalaistaustaisille suunnatun liikunnan vertaisohjaajakoulutuksen. Opiskelu antaa valmiudet toimia vertaisohjaajana omassa yhteisössä tai erilaisissa seuroissa ja yhdistyksissä. HUOM! 2019 alkava kurssi on täynnä. Lisätietoa tulevista kursseista on tulossa myöhemmin. Liikunta-alaa ja kielitaidon kehittämistä Vertaisohjaajakoulutukseen sisältyy teoriaopintoja, tutustumista sisä- ja ulkoliikuntaan sekä ohjauksen harjoittelua tutussa ryhmässä. Lisäksi tutustutaan suomalaiseen luontoon. Koulutus… Lue lisää »

23.-25.8.2019 Joogaworkshop Kisakeskuksessa

Urheiluopisto Kisakeskuksen suositut jooga workshopit saavat jatkoa elokuussa!  Kurssin kuvaus Loppukesä on kypsyyden ja yltäkylläisyyden aikaa, luonto antaa parastaan mutta alkaa samalla jo kerätä voimiaan syksyä talvea varten. Jooga-viikonlopussa pyrimme pääsemään luonnon kanssa samaan rytmiin, annamme parastamme voimakkaassa virtaavassa yang-jooga harjoituksessa ja toisessa hetkessä rauhoitumme eteerisen, rauhallisen ja passiivisen yin-joogaa pariin. Ihanaan viikonloppuumme kuuluu myös… Lue lisää »

Testaustapahtuma Karjaalla syyskuussa

Testaa toimintakykysi! Urheiluopisto Kisakeskus ja reserviläisurheiluliitto järjestävät yhteistyössä testitapahtuman syyskuun aikana. Testitapahtuma on osa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen MPK:n ja Reserviläisurheiluliiton (Resul) Lisää liikettä -hanketta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Testin suoritettuasi näet testituloksesi ja tietosi Tikki -palvelussa. Tule mukaan testaamaan toimintakykysi! Tapahtuman tarkempi ajankohta selviää kesäkuun aikana. Voit ilmoittautua kiinnostuksesti tapahtumaa kohtaan täyttämällä alla olevan lomakkeen,… Lue lisää »

Blogi: Kisakeskuslaiset ovat mukana tuotemuotoilun erikoisammattitutkinnon koulutuksessa

Ensimmäinen lähiopiskelupäivä oli 9.4.2018 ja opinnot jatkuvat vuoden 2019 loppuun. Opintojen etenemistä pääsee seuraamaan ”Kisis & News” digijulkaisusta. Alussa lämmiteltiin ja tutustuttiin pohtimalla ryhmissä, miten digitaalisuus on muuttanut elämäämme viimeisen 5 vuoden aikana. Pohdintojen tulokset koottiin valokuviksi ja videoiksi. Ensimmäinen päivä täyttyi lennokkaasta ideoinnista. Muutaman tunnin makustelun jälkeen aluksi utopistisilta tuntuneet ideat alkoivat tuntua ihan mahdollisilta. ”Lopulta käytännössä kokeiltavien… Lue lisää »

Blogi: Peksin treenit tänä kesänä (Huom! Sisältää mahdollisuuden voittaa treenipäivä Peksin kanssa)

Kisakeskuksen uusi tiimiläinen, liikunnan ammattilainen ja kehityspäällikkö Pekka ”Peksi” Roilas tuo Kisikseen uutta osaamista, raikkaita ideoita ja roppakaupalla lisää liikunnan iloa. Peksi on erittäin kiva ja hauskakin (oletko nähnyt Peksin Pelinurkka videot Instassa?). Mukana menossa Unelmien liikuntapäivänä! Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Peksi on livenä Karjaan Urheilukeskuksessa vetämässä kantaesityksen kesän ”Missä tänään treenataan?” sarjasta. Kesäsarjan osat vedetään kesätiistaisin ja… Lue lisää »

Blogi: Kisakeskuksen urheiluopiston golfkurssit uudistuvat ja monipuolistuvat

Uudistusten myötä myös oppilaat pääsevät vaikuttamaan vahvasti kurssien sisältöihin, painotuksiin ja tavoitteisiin. Vuorovaikutuksessa tehdyissä opetusohjelmissa henkilökohtaisuus, oppilaan toiveet- ja tavoitteet, sekä tulevaisuuden unelmat voidaan täyttää entistä paremmin. ”Uskomme, että tällainen asiakaslähtöinen toimintatapa antaa oppilaalle parhaan ja motivoivamman lähtökohdan aloittaa harrastus, tai jatkaa sitä vieläkin innostuneemmin.” Lisäintoa eri kohderyhmille/ Ikäryhmille / taitotasoille suunnatuista kurssivaihtoehdoista tulee pikapuoliin…. Lue lisää »