Kisakeskus

Testaustapahtuma Karjaalla syyskuussa

Testaa toimintakykysi! Urheiluopisto Kisakeskus ja reserviläisurheiluliitto järjestävät yhteistyössä testitapahtuman syyskuun aikana. Testitapahtuma on osa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen MPK:n ja Reserviläisurheiluliiton (Resul) Lisää liikettä -hanketta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Testin suoritettuasi näet testituloksesi ja tietosi Tikki -palvelussa. Tule mukaan testaamaan toimintakykysi! Tapahtuman tarkempi ajankohta selviää kesäkuun aikana. Voit ilmoittautua kiinnostuksesti tapahtumaa kohtaan täyttämällä alla olevan lomakkeen,… Lue lisää »

Urheiluopisto Kisakeskus 60 vuotta!

Avoimet ovet 10.10.2018 juhlavuoden kunniaksi! Tervetuloa Kisakeskuksen syntymäpäiville viihtymään ja liikkumaan! Pannu on kuumana klo 12-16. Avoimien ovien päivänä muistelemme menneitä ja kerromme uusista toiminnoistamme. Mahdolliset huomionosoitukset voi osoittaa tilille: FI78 1521 3007 1044 01, Urheiluopisto Kisakeskus, viite: ”60v”. Ole ystävällinen ja ilmoita tulostasi info@kisakeskus.fi tai puh. 019 223 0300. Sydämellisesti tervetuloa Kisakeskukseen! Terveisin, TUL:n Kisakeskussäätiö sr hallitus… Lue lisää »

Liikunnan ammattitutkinto (LAT)

Tänä syksynä Kisiksessä alkaa uuden aallon luontoliikuntakoulutus, jossa yhdistetään megatrendejä uudeksi osaamiseksi ja muotoillaan uusia tulevaisuuden ammatteja. Kysy lisää ja lähde mukaan: pekka.roilas@kisakeskus.fi LAT – liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän, ja muun käytännön elämän kautta hankittu ammattitaito osoitetaan näytöin. Koulutukseen voi hakea koska vain. Opinnot ovat monimuoto-opiskelua. Liikunnan ammattitutkinnon lisäksi… Lue lisää »