Kisakeskus

27.-28.4.2019 Kisiksen Salsaviikonloppu

Keväinen salsaviikonloppu koko perheelle 27.-28.4.2019 Huhtikuussa tanssitaan salsaa koko perheen voimin, kun Urheiluopisto Kisakeskus, Fimu ja Salsa Borealis järjestävät ikimuistoisen salsaviikonlopun! Aikuisille on luvassa pari- ja soolosalsan opetusta ammattitaitoisen opettajan johdolla. Perheen pienimmät pääsevät tutustumaan jousiammuntaan, melontaan ja geokätkentään. Illalla tanssitaan koko perheen voimin, saunotaan ja pulahdetaan kauniissa Kullaanjärvessä. Maittavia ja monipuolisia ruokia päästään nauttimaan… Lue lisää »

Urheiluopisto Kisakeskus 60 vuotta!

Avoimet ovet 10.10.2018 juhlavuoden kunniaksi! Tervetuloa Kisakeskuksen syntymäpäiville viihtymään ja liikkumaan! Pannu on kuumana klo 12-16. Avoimien ovien päivänä muistelemme menneitä ja kerromme uusista toiminnoistamme. Mahdolliset huomionosoitukset voi osoittaa tilille: FI78 1521 3007 1044 01, Urheiluopisto Kisakeskus, viite: ”60v”. Ole ystävällinen ja ilmoita tulostasi info@kisakeskus.fi tai puh. 019 223 0300. Sydämellisesti tervetuloa Kisakeskukseen! Terveisin, TUL:n Kisakeskussäätiö sr hallitus… Lue lisää »

Liikunnan ammattitutkinto (LAT)

Tänä syksynä Kisiksessä alkaa uuden aallon luontoliikuntakoulutus, jossa yhdistetään megatrendejä uudeksi osaamiseksi ja muotoillaan uusia tulevaisuuden ammatteja. Kysy lisää ja lähde mukaan: pekka.roilas@kisakeskus.fi LAT – liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän, ja muun käytännön elämän kautta hankittu ammattitaito osoitetaan näytöin. Koulutukseen voi hakea koska vain. Opinnot ovat monimuoto-opiskelua. Liikunnan ammattitutkinnon lisäksi… Lue lisää »