Kurssit

08.-10.2.2019 Joogaworkshop Kisakeskuksessa

Urheiluopisto Kisakeskuksen kauniissa maisemissa järjestetään 08.-10.2.2019 laadukas joogaworkshop -viikonloppu! Elämässä vaikuttaa aina kaksi vastakkaista voimaa: yin & yang. Näitä kahta puolta on hyvä tutkiskella irrallaan toisistaan, sillä usein hakeudumme vain sille omalle mukavuusalueelle. Usein kuitenkin harjoitus tai asia jota me tarvitsemme on se vähän epämukavampi. Tässä workshopissa saadaan hienosti molemmat elementit mukaan: – Vinysa Flow… Lue lisää »

16.-17.3.2019 Lumenveistoa Kisiksessä

Koko perheen lumenveistokurssi Kisiksessä! Haluaisitko oppia jotain täysin uutta ja erilaista? Oletko joskus nähnyt upeita lumiveistoksia ja miettinyt miten ihmeessä niitä tehdään? Haluaisitko innostaa lapsiasi ulkoleikkeihin ja tarjota heille unohtumattoman viikonlopun? Nyt sinulla ja perheelläsi on siihen mahdollisuus! Urheiluopisto Kisakeskus järjestää 16.-17.3. lumenveistokurssin ammattilaisen johdolla. Lumenveiston lisäksi ohjelmassa on kevyttä ja hauskaa koko perheen liikuntaa,… Lue lisää »

18.-20.3. Hyvä Olo -Seniorikurssi

Kisiksen suosituilla seniorikursseilla tutustutaan uusiin liikuntalajeihin, rentoudutaan ja vietetään liikunnallisia yhdessäolon hetkiä hyvässä seurassa upean luonnon helmassa Raaseporissa. Hyvä olo -kurssilla vahvistetaan lihaskuntoa ja tasapainoa lempein liikkein jokaisen oman kuntotason mukaan. Hyvä Syke -kurssilla puolestaan on nimensä mukaisesti vähän reippaampi meiniki ja haastetaan kroppaa ja nostetaan sykettä astetta enemmän. Seniorikurssin malliohjelma: TULOPÄIVÄ 10.00 – 11.30… Lue lisää »

5.-7.4.2019 Joogaworkshop Kisakeskuksessa

Urheiluopisto Kisakeskuksen helmikuun jooga workshop myytiin nopeasti loppuun ja suuren suosion johdosta päätimme järjestää uuden joogaviikonlopun huhtikuulle. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi kurssilla nopeasti, sillä nopeimmille ilmoittautujille on luvassa Early Bird -alennus! Elämässä vaikuttaa aina kaksi vastakkaista voimaa: yin & yang. Näitä kahta puolta on hyvä tutkiskella irrallaan toisistaan, sillä usein hakeudumme vain sille omalle… Lue lisää »

Kerää oma porukka!

Kerää kasaan 10-30 hengen porukka ja tule Kisikseen liikuntaleirille! Rakennamme teille kokonaisvaltaisen viikonlopun täynnä teidän porukalle sopivia lajeja. HINNAT (2 yötä ja 3 päivää) 10-15 hlö – 115€/henkilö 15-30 hlö – 110€/henkilö Hinnat sisältävät täyshoidon (aamupala, lounas, päivällinen), majoituksen, sekä kaikki ohjatut aktiviteetit.

Luontoliikuntaneuvojaksi

Uuden aallon luontoliikuntakoulutus alkaa lokakuussa! Kisiksen uusi koulutus yhdistää megatrendejä uudeksi osaamiseksi. Luonto voimaannuttaa ja eheyttää; edistää toipumista, vähentää stressiä ja masennusta; on hyväksi ruumiille sekä mielelle. Kisakeskus ja sitä ympäröivä metsä ja vesistöt tarjoavat monipuolisen oppimisympäristön taitojen nopealle kartuttamiselle. Ajanhermolla olevan liikuntaneuvojan ammattitutkinnon voi suorittaa oman osaamisen rikastamiseksi tai ihan kokonaan uuden ammatin aloittamiseksi…. Lue lisää »

Kurssi senioreille, hyvää oloa ja puhtia päivään!

Hyvä Olo -kurssilla on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin, rentoutua ja viettää liikunnallisia yhdessäolon hetkiä talvisen luonnon helmassa Raaseporissa. Liikunnallisella kurssilla vahvistetaan hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää lihaskuntoa, kehitetään tasapainoa ja tietenkin viihdytään ja nautiskellaan mukavassa seurassa. Hyvä Syke -kuntoliikuntakurssilla saadaan hiki pintaan ja hyvä mieli. Kisakeskus tarjoaa reipasta liikuntaa sopivalla sykkeellä sisällä ja ulkona. Tutustu uusiin liikuntalajeihin, rentoudu… Lue lisää »