Kurssit

Luontoliikuntaneuvojaksi

Uuden aallon luontoliikuntakoulutus alkaa lokakuussa! Kisiksen uusi koulutus yhdistää megatrendejä uudeksi osaamiseksi. Luonto voimaannuttaa ja eheyttää; edistää toipumista, vähentää stressiä ja masennusta; on hyväksi ruumiille sekä mielelle. Kisakeskus ja sitä ympäröivä metsä ja vesistöt tarjoavat monipuolisen oppimisympäristön taitojen nopealle kartuttamiselle. Ajanhermolla olevan liikuntaneuvojan ammattitutkinnon voi suorittaa oman osaamisen rikastamiseksi tai ihan kokonaan uuden ammatin aloittamiseksi…. Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, haku käynnissä!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa Terveenä takaisin työelämään TETY 6 -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Lataa esite Haku on käynnissä ja päättyy 12.10.2018 Alustavat lähijaksojen ajankohdat:  29.–30.10.2018 26.–28.11.2018 14.–17.01.2019 11.–13.02.2019 25.-27.03.2019 Koulutus ei vaadi… Lue lisää »

Kurssi senioreille, hyvää oloa ja puhtia päivään!

Hyvä Olo -kurssilla on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin, rentoutua ja viettää liikunnallisia yhdessäolon hetkiä talvisen luonnon helmassa Raaseporissa. Liikunnallisella kurssilla vahvistetaan hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää lihaskuntoa, kehitetään tasapainoa ja tietenkin viihdytään ja nautiskellaan mukavassa seurassa. Hyvä Syke -kuntoliikuntakurssilla saadaan hiki pintaan ja hyvä mieli. Kisakeskus tarjoaa reipasta liikuntaa sopivalla sykkeellä sisällä ja ulkona. Tutustu uusiin liikuntalajeihin, rentoudu… Lue lisää »