Kurssit

Syysloma Kisiksessä 21.-24.10.2019

Vietä liikunnallinen syysloma Kisiksen kuulaissa maisemissa. Luvassa innostavaa ja monipuolista toimintaa ja tekemistä! Ohjelmaa on aikuisille ja lapsille erikseen ja yhteistä koko perheelle. Tule mukaan tutustumaan eri liikuntamuotoihin niin sisä- kuin ulkoliikunnankin merkeissä. Ohjelma sisältää myös tietoa oman hyvinvoinnin huolehtimisesta ja terveellisestä ravinnosta. 258,00 €/aikuinen 140,00 €/lapsi (5-17v.) alle 5 vuotiaat veloituksetta! Hinta sisältää majoitukset… Lue lisää »

Joogaworkshopit Kisakeskuksessa

HUOM! Elokuun kurssi siirtyy myöhemmälle ajankohdalle liian vähäisen osallistujamäärän takia. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Täytäthän tämän sivun lopussa olevan lomakkeen, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seuraavaan Joogaworkshopiin niin otamme sinuun yhteyttä. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua osallistumaan kurssille. Kurssin kuvaus Jooga-viikonlopussa pyrimme pääsemään luonnon kanssa samaan rytmiin, annamme parastamme voimakkaassa virtaavassa yang-jooga harjoituksessa ja toisessa hetkessä… Lue lisää »

Kerää oma porukka!

Kerää kasaan 10-30 hengen porukka ja tule Kisikseen liikuntaleirille! Rakennamme teille kokonaisvaltaisen viikonlopun täynnä teidän porukalle sopivia lajeja. HINNAT (2 yötä ja 3 päivää) 10-15 hlö – 115€/henkilö 15-30 hlö – 110€/henkilö Hinnat sisältävät täyshoidon (aamupala, lounas, päivällinen), majoituksen, sekä kaikki ohjatut aktiviteetit.

Luontoliikuntaneuvojaksi

Uuden aallon luontoliikuntakoulutus alkaa lokakuussa! Kisiksen uusi koulutus yhdistää megatrendejä uudeksi osaamiseksi. Luonto voimaannuttaa ja eheyttää; edistää toipumista, vähentää stressiä ja masennusta; on hyväksi ruumiille sekä mielelle. Kisakeskus ja sitä ympäröivä metsä ja vesistöt tarjoavat monipuolisen oppimisympäristön taitojen nopealle kartuttamiselle. Ajanhermolla olevan liikuntaneuvojan ammattitutkinnon voi suorittaa oman osaamisen rikastamiseksi tai ihan kokonaan uuden ammatin aloittamiseksi…. Lue lisää »

Kurssi senioreille, hyvää oloa ja puhtia päivään!

Hyvä Olo -kurssilla on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin, rentoutua ja viettää liikunnallisia yhdessäolon hetkiä talvisen luonnon helmassa Raaseporissa. Liikunnallisella kurssilla vahvistetaan hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää lihaskuntoa, kehitetään tasapainoa ja tietenkin viihdytään ja nautiskellaan mukavassa seurassa. Hyvä Syke -kuntoliikuntakurssilla saadaan hiki pintaan ja hyvä mieli. Kisakeskus tarjoaa reipasta liikuntaa sopivalla sykkeellä sisällä ja ulkona. Tutustu uusiin liikuntalajeihin, rentoudu… Lue lisää »