Seniorit

Kurssin ja ohjaajan esittely Sinä, joka haluat pitää kunnostasi huolta ja jatkaa reippaalla askeleella myös pitkälle tulevaisuuteen. Haluat uusia virikkeitä ja oppeja – ja olet valmis haastamaan itsesi terveytesi hyväksi. Me haluamme auttaa sinua matkallasi! Olemme rakentaneet sinulle terveyttäsi kohentavan ja toimintakykyäsi vahvistavan kuntopaketin jossa yhdistämme sauvakävelyn ja kuntosaliharjoittelun. Tulet huomaamaan kuinka mukavaa ja monipuolista… Lue lisää »

Hyvä Olo -seniorikurssi

Hyvä Olo -kurssilla on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin, rentoutua ja viettää liikunnallisia yhdessäolon hetkiä talvisen luonnon helmassa Raaseporissa. Liikunnallisella kurssilla vahvistetaan hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää lihaskuntoa, kehitetään tasapainoa ja tietenkin viihdytään ja nautiskellaan mukavassa seurassa. Tutustu seniorikurssiesitteeseeseen. Seniorikurssi edulliseen pakettihintaan 119 € / henkilö /2 vrk. (Norm. 158€) Hyvä Olo -seniorikurssit 2018 8.-10.10.2018 HyväOlo Tiedustelut: Puh. (019) 223 0300… Lue lisää »

Kurssi senioreille, hyvää oloa ja puhtia päivään!

Hyvä Olo -kurssilla on mahdollisuus tutustua uusiin liikuntalajeihin, rentoutua ja viettää liikunnallisia yhdessäolon hetkiä talvisen luonnon helmassa Raaseporissa. Liikunnallisella kurssilla vahvistetaan hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää lihaskuntoa, kehitetään tasapainoa ja tietenkin viihdytään ja nautiskellaan mukavassa seurassa. Hyvä Syke -kuntoliikuntakurssilla saadaan hiki pintaan ja hyvä mieli. Kisakeskus tarjoaa reipasta liikuntaa sopivalla sykkeellä sisällä ja ulkona. Tutustu uusiin liikuntalajeihin, rentoudu… Lue lisää »