Tapahtumat

Kisiksen talviuintikausi käynnistyy!

Kisiksen talviuinnit alkavat sunnuntaina 13.10.2019! Arkisin uimaan pääsee maksutta ja sauna lämpiää sunnuntaisin klo 11-14, tällöin maksu on 8€/kerta. Kisakeskuksen vastaanotossa maksuvälineinä käyvät käteisen ja korttien lisäksi myös Smartum ja SporttiPassi. Voit ostaa kausilipun myös etukäteen. Kauden hinta on 145€. Kausi on 13.10.2019 – 26.4.2020 jonka aikana sunnuntai käyntejä on 29 kertaa.  Kokeneet kylmäkaraisijat sanovat,… Lue lisää »

Kulttuuriopiston kursseja Kisiksessä alkaen 4.9.2019

Kisiksen kurssit yhteistyössä Raaseporin kulttuuriopiston kanssa alkavat syksyllä 2019. Hanki itsellesi uusi harrastus tai tule opettelemaan uusi taito melonnan, jousiammunnan tai seinäkiipeilyn parissa tai valitse vaikka kaikki lajit! Kenelle? Aikuiset ja yli 12 vuotiaat. Ei vaadita aikaisempaa kokemusta lajista. Kurssin sisältö Lajiin tutustuminen ( melonta, jousiammunta,  seinäkiipeily- ja seikkailuköysistö) ja perustekniikoiden opettelu. Kurssin hintaan kuuluu… Lue lisää »

Syysloma Kisiksessä 21.-24.10.2019

Vietä liikunnallinen syysloma Kisiksen kuulaissa maisemissa. Luvassa innostavaa ja monipuolista toimintaa ja tekemistä! Ohjelmaa on aikuisille ja lapsille erikseen ja yhteistä koko perheelle. Tule mukaan tutustumaan eri liikuntamuotoihin niin sisä- kuin ulkoliikunnankin merkeissä. Ohjelma sisältää myös tietoa oman hyvinvoinnin huolehtimisesta ja terveellisestä ravinnosta. 258,00 €/aikuinen 140,00 €/lapsi (5-17v.) alle 5 vuotiaat veloituksetta! Hinta sisältää majoitukset… Lue lisää »

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Liikunnan osaamisala Liikuntaneuvoja (AT) Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon liikunnan osaamisala on ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän ja käytännön elämän kautta hankittua ammattitaitoa kartutetaan ja osoitetaan näytöin. Mahdollisuus myös oppisopimusmuotoiseen koulutukseen. Suurin osa opetuksesta suoritetaan Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa, mutta osa lähijaksoista suoritetaan yhteistyössä ammattioppilaitos Careerian kanssa Vantaan toimipisteellä. Tutkinnon rakenne: Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto koostuu kahdesta… Lue lisää »

Joogaworkshopit Kisakeskuksessa

HUOM! Elokuun kurssi siirtyy myöhemmälle ajankohdalle liian vähäisen osallistujamäärän takia. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Täytäthän tämän sivun lopussa olevan lomakkeen, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seuraavaan Joogaworkshopiin niin otamme sinuun yhteyttä. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua osallistumaan kurssille. Kurssin kuvaus Jooga-viikonlopussa pyrimme pääsemään luonnon kanssa samaan rytmiin, annamme parastamme voimakkaassa virtaavassa yang-jooga harjoituksessa ja toisessa hetkessä… Lue lisää »

Kisakeskuksen parkour syysleiri 17.-18.10.2019

Tule liikkumaan ja seikkailemaan Kisikseen parkourin keinoin! Urheiluopisto Kisakeskus järjestää syksyn parkourleirin, jossa jokainen pääsee taitotasosta riippumatta harrastamaan parkouria niin ulkona luonnon keskellä kuin sisälläkin! syysloman parkourleirillä pääset kokeilemaan jousiammuntaa, seinäkiipeilyä ja paljon muuta hauskaa ja monipuolista liikuntaa sekä yhdessäoloa. Tämän hauskempaa parkourleiriä et helpolla löydä!  Kisakeskuksen parkourleirillä ohjaajana toimii Parkour ammattilainen Niklas Eränpalo. Kisakeskuksen… Lue lisää »

Kerää oma porukka!

Kerää kasaan 10-30 hengen porukka ja tule Kisikseen liikuntaleirille! Rakennamme teille kokonaisvaltaisen viikonlopun täynnä teidän porukalle sopivia lajeja. HINNAT (2 yötä ja 3 päivää) 10-15 hlö – 115€/henkilö 15-30 hlö – 110€/henkilö Hinnat sisältävät täyshoidon (aamupala, lounas, päivällinen), majoituksen, sekä kaikki ohjatut aktiviteetit.

Iloinen koko perheen joululoma 23.-28.12.2019

Yhdistä joulun lämpöinen tunnelma, hyvä ruoka, iloinen mieli ja sopivasti reipasta liikuntaa täydelliseksi jouluelämykseksi. Kisiksen joulu tarjoaa innostavaa ohjelmaa koko perheelle. Tule nauttimaan, liikkumaan ja viettämään kiireetöntä joulunaikaa perheen tai ystävien parissa luonnon helmaan. Kisakeskus  tarjoaa parhaita joulun perinteitä ja reipasta liikuntaa kaiken ikäisille. Ohjelmaa on koko perheelle yhdessä sekä aikuisille ja lapsille erikseen. Voitte harrastaa terveys- ja… Lue lisää »

Raaseporin Talviuintimestaruus 2020

Raaseporin talviuintimestaruus saa jatkoa maaliskuussa 2020! Raaseporin talviuintimestaruus järjestettiin ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2019 yli 60:n osallistujan voimin. 14.3.2020 tapahtuma saa jatkoa kun jäätävän kauniissa Kullaanjärvessä uidaan taas! Tapahtuma on kaikille avoin eikä vaadi aikaisempaa kokemusta talviuintitapahtumista. Tarvitset vain hieman rohkeutta ja halua haastaa itsesti. Urheiluopisto Kisakeskus pitää huolen että tapahtumasta tulee sinulle ikimuistoinen! Tule nauttimaan… Lue lisää »