Tapahtumat

Hyvinvoinnin kulmakivet -kurssi

Kurssin aikana osallistut monipuolisiin ja kattaviin tietoiskuihin liikunnasta, levosta ja ravinnosta. tietoiskujen sisällöt on yhdistetty käytännön osioihin, jotka koostuvat voima-, liikkuvuus ja kestävyysharjoittelusta. Lisäksi kurssi tarjoaa sinulle laadukkaita harjoitteita ja työkaluja, jotka on helppo viedä omaan arkeen. Lataa ”Hyvinvoinnin kulmakivet” -esite. Kurssi järjestetään  10.-11.11. & 24.-25.11.2018 Kurssin toteutuksesta vastaa Kisakeskuksen liikunta-alan ammattilainen Pekka Roilas. Pekka… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, haku käynnissä!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa Terveenä takaisin työelämään TETY V -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Lataa esite Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 29.–30.10.2018 26.–28.11.2018 14.–17.01.2019 11.–13.02.2019 25.-27.03.2019 Koulutus ei vaadi… Lue lisää »

Hyvän olon viikonloppu naisille 17.-19.8.2018

Nyt on luvassa mahtava viikonloppu ja elämyksiä kaikille aisteille! Kutsu tyttökaverit koolle ja tulkaa porukalla nauttimaan yhteisestä viikonlopusta 17.-19.8.2018 Raaseporin vehreään keitaaseen. Kisiksen hyvän olon retriitissä venytellään, tutustutaan kehonhallintaan, tehdään pilates-harjoitteita ja aistikävellään luonnossa. Päivän hämärtyessä iltaan lämpeää tietenkin rantasauna ja järvi odottaa pulahtajia. Ohjaajana viikonlopussa toimii liikunnan ja hyvänolon moniosaaja Anu Wager. Hyvän olon viikonlopun… Lue lisää »

Perhelomat, kesä 2018

Perhelomalla nautitaan kesästä, liikunnasta ja täysihoidosta Ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Kisiksessä on tarjolla paljon erilaisia lajeja kokeiltavaksi, mahtava luonto ympärillä ja herkullisen noutopöydän antimet sopivasti tarjolla nälän yllättäessä. Kisiksen kesän perhelomat (Vielä mahtuu mukaan!) 17.-21.6.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 1.6.) 9.-13.7.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 25.6.) 20.-25.8.2018 (ilmoittautuminen käynnissä!) Hinnat Aikuiset 74€/hlö/vrk Lapset 6-16v. 36€/hlö/vrk Alle… Lue lisää »

Joogaohjauksen peruskurssi 22.-23.9.2018

Kiinnostaisiko sinua opiskella hathajoogan ja jooganohjauksen perusteita? Haluaisitko lisää työkaluja työhösi tai kenties valmiuksia vetää perustason joogatunteja? Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikunta- ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Hathajoogaan kuuluvat lempeät, kaikille soveltuvat liikkeet ja asennot. Lataa joogaohjauksen peruskurssi-esite. Koulutuksen sisältö Viikonloppu muodostuu neljästä tiiviistä moduulista, joissa käydään läpi joogan ja joogafilosofian taustaa sekä tutustutaan joogaan liike-, hengitys- ja… Lue lisää »

Swingiremontti – Paremman golf-tekniikan intensiivikurssit

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessamme, muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin, tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym. ”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin… Lue lisää »

Golfia ja kehonhallintaa 28.-29.7.2018

Golfin perustekniikka- ja kehittelyharjoitukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Harjoitteiden, eri liikkeiden sekä liikesarjojen kanssa edetään siten, että ne opetellaan ensin ilman palloa ja edetään vasta sitten rauhallisesti ja keskittyneesti kohti varsinaista lyöntisuoritusta. Tämä siirtovaikutukseen, kehittelyihin- ja yhdistelyyn perustuva metodi on osoittautunut loistavaksi ja mielekkääksi tavaksi oppia golfin perustekniikat oikein – ja kestäväksi suhteellisen lyhyessä ajassa…. Lue lisää »

Yksinyrittäjä! Ota voimapäivä

Investoi itseesi yksinyrittäjä. Ota voimapäivä! 10.6. Hyvinvointi-Sunnuntaina hengitetään, venytellään ja kevyt-joogataan laiturilla. Tutustutaan ja pelataan yhdessä – mukana Urban-Golf taituri Pekka Roilas. Yksinyrittäjän Voimapäivä: 27€ per päivä. Ai että mitä on urban-golf?: Pekka näyttää Jää yöksi Kisikseen: saunomaan ja rentoutumaan 38€ saunailta & yöpyminen 11.6. Digi-Maanantaina opitaan työpajoissa erilaisia ilmaisia digitaalisia välineitä ja kokeillaan niitä yhdessä,… Lue lisää »

Golfin peruskurssi 50+

Aloita uusi harrastus – turvallisesti ja tehokkaasti! Tervetuloa Kisikseen aloittamaan uusi ja takuulla mukaansatempaava harrastus! Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille ja lajia jo jonkin aikaa harrastaneille. Senioreille 50+ suunnattu ja tarkoin suunniteltu perus- ja green card- kurssi järjestetään yhteistyössä Ruukkigolfin kanssa. Kurssin ohjelmaan/hintaan sisältyy Green Card-todistus. Kurssimaksu 245€/hlö sis. opetuksen, majoituksen, ateriat ja green cardin. Tutustu kolmipäiväisen golfkurssin ohjelmaan. Kurssit järjestetään • 29.6.-1.7.2018 – ilmoittaudu… Lue lisää »