Tapahtumat

18.-20.3. Hyvä Olo -seniorikurssi

Kisiksen suosituilla seniorikursseilla tutustutaan uusiin liikuntalajeihin, rentoudutaan ja vietetään liikunnallisia yhdessäolon hetkiä hyvässä seurassa upean luonnon helmassa Raaseporissa. Hyvä olo -kurssilla vahvistetaan lihaskuntoa ja tasapainoa lempein liikkein jokaisen oman kuntotason mukaan. Hyvä Syke -kurssilla puolestaan on nimensä mukaisesti vähän reippaampi meiniki ja haastetaan kroppaa ja nostetaan sykettä astetta enemmän. Seniorikurssin malliohjelma: TULOPÄIVÄ 10.00 – 11.30… Lue lisää »

15.-17.2.2019 Joogaworkshop Kisakeskuksessa

Urheiluopisto Kisakeskuksen kauniissa maisemissa järjestetään 15.-17.2.2019 laadukas joogaworkshop -viikonloppu! Elämässä vaikuttaa aina kaksi vastakkaista voimaa: yin & yang. Näitä kahta puolta on hyvä tutkiskella irrallaan toisistaan, sillä usein hakeudumme vain sille omalle mukavuusalueelle. Usein kuitenkin harjoitus tai asia jota me TARVITSISIMME on se vähän epämukavampi. Tässä workshopissa saadaan hienosti molemmat elementit mukaan: – Vinysa Flow… Lue lisää »

Kerää oma porukka!

Kerää kasaan 10-30 hengen porukka ja tule Kisikseen liikuntaleirille! Rakennamme teille kokonaisvaltaisen viikonlopun täynnä teidän porukalle sopivia lajeja. HINNAT (2 yötä ja 3 päivää) 10-15 hlö – 115€/henkilö 15-30 hlö – 110€/henkilö Hinnat sisältävät täyshoidon (aamupala, lounas, päivällinen), majoituksen, sekä kaikki ohjatut aktiviteetit.

Perheiden Joululoma 22.12-27.12.2018

Yhdistä joulun lämpöinen tunnelma, hyvä ruoka, iloinen mieli ja sopivasti reipasta liikuntaa täydelliseksi jouluelämykseksi. Kisiksen joulu tarjoaa innostavaa ohjelmaa koko perheelle. Tule nauttimaan, liikkumaan ja viettämään kiireetöntä joulunaikaa perheen tai ystävien parissa luonnon helmaan. Kisakeskus  tarjoaa parhaita joulun perinteitä ja reipasta liikuntaa kaiken ikäisille. Ohjelmaa on koko perheelle yhdessä sekä aikuisille ja lapsille erikseen. Voitte… Lue lisää »

Lastenleiri joululomalle 2.1-5.1.2019

Alakouluikäisille lapsille aktiivista tekemistä joululoman ajaksi! Kisis tarjoaa monipuolista ja hauskaa liikuntaa alakouluikäisille lomien ajaksi kun vanhemmat ovat töissä. Leiriohjelmaan kuuluu mm. frisbeegolfia, melontaa, seinäkiipeilyä, joukkuepelejä ja uintia – letkeää hengailua unohtamatta. Leiri sopii kaikille, aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Leireillämme kiinnitetään erityishuomiota toisen huomioon ottamiseen ja positiiviseen ryhmähenkeen ja kannustamiseen.    Leiriläisten majoitus: Leiriläiset… Lue lisää »

Kisiksen talviuintikausi alkaa 18.11.2018 klo 11:00-13:00

Kisiksen talviuinnit alkaa sunnuntaina 18.11.2018! Arkisin uimaan pääsee maksutta ja sauna lämpiää sunnuntaisin klo 11-13, tällöin maksu on 8 €/kerta. Kisakeskuksen vastaanotossa maksuvälineinä käyvät käteisen ja korttien lisäksi myös Smartum ja SporttiPassi. Voit ostaa kausilipun myös etukäteen. Kauden hinta on 112 €. Kausi on 18.11-30.4.2018 Kokeneet kylmäkaraisijat sanovat, että avantoon jäävät niin stressi, mielipaha, kolotus… Lue lisää »