Tapahtumat

Yoga & Movement by Katja Lilja 20.-22.3.2020

Naisten hyvinvointiviikonloput ovat palanneet Kisikseen! Tervetuloa mukaan liikkumaan, joogaamaan, rentoutumaan ja nauttimaan upean luonnon ympäröimään perinteikkääseen Kisakeskukseen Raaseporiin. Liikunnan ja hyvinvoinnin monipuolinen ammattilainen, Katja Lilja, on suunnitellut viikonlopun ohjelman niin, että pääset sopivalla tavalla haastamaan itseäsi sekä oppimaan ja oivaltamaan uutta rentoutumista ja nautiskelua unohtamatta. Ohjelma on tarkoitettu kaikenlaisille naisille ikään, kokoon ja liikunta- ja… Lue lisää »

Pääsiäisen perheloma 10.-13.4.2020

Pääsiäisen perheloma Kisiksessä! Tule nauttimaan liikunnallisesta pääsiäisestä Kisikseen koko perheen voimin! Loman aikana Urheiluopisto Kisakeskus hemmottelee perheitä monipuolisella liikunnalla. Lajivalikoimasta löytyy jokaisen taitotasolle ja kiinnostukselle sopivaa tekemistä ohjatusti ja omatoimisesti. Kisakeskuksen liikunnanohjaajat pitävät huolen, että koko perheen pääsiäisloman aikana jokainen pääsee ylittämään itsensä ja kokemaan uusia liikuntaelämyksiä. Viikonlopun ohjelmassa on mm. jännittävä Action Bound -rata,… Lue lisää »

Talviloma Kisakeskuksessa 17.-20.2.2020

Kisiksen talvilomalla yhdistyy kaunis luonto, monipuolinen liikunta sekä rentoutuminen. Lähialueelta löytyy kaunis Fiskars Village upeine kauppoineen ja ravintoloineen sekä eteläisen Suomen korkein rinnekeskus, Påminne. Liikuntaa pääsee talviloman aikana harrastamaan sekä omatoimisesti että ohjatusti Kisiksen ammattitaitoisten ohjaajien johdolla! Lajit ja aktiviteetit olemme valinneet koko perheelle sopiviksi. Raaseporissa tapahtuu! Karjaan jäähallissa on kaikille avoin, mailallinen yleisöluisteluvuoro keskiviikkona… Lue lisää »

Kisiksen talviuintikausi käynnissä!

Arkisin uimaan pääsee maksutta ja sauna lämpiää sunnuntaisin klo 11-14, tällöin maksu on 8€/kerta. Kisakeskuksen vastaanotossa maksuvälineinä käyvät käteisen ja korttien lisäksi myös Smartum ja SporttiPassi. Voit ostaa kausilipun myös etukäteen. Kauden hinta on 145€. Kausi on 13.10.2019 – 26.4.2020 jonka aikana sunnuntai käyntejä on 29 kertaa.  Kokeneet kylmäkaraisijat sanovat, että avantoon jäävät niin stressi,… Lue lisää »

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto maaliskuussa 2020

Liikunnan osaamisala Liikuntaneuvoja (AT) Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon liikunnan osaamisala on ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän ja käytännön elämän kautta hankittua ammattitaitoa kartutetaan ja osoitetaan näytöin. Mahdollisuus myös oppisopimusmuotoiseen koulutukseen. Suurin osa opetuksesta suoritetaan Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa, mutta osa lähijaksoista suoritetaan yhteistyössä ammattioppilaitos Careerian kanssa Vantaan toimipisteellä. Tutkinnon rakenne: Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto koostuu kahdesta… Lue lisää »

Kerää oma porukka!

Kerää kasaan 10-30 hengen porukka ja tule Kisikseen liikuntaleirille! Rakennamme teille kokonaisvaltaisen viikonlopun täynnä teidän porukalle sopivia lajeja. HINNAT (2 yötä, 3 päivää) 10-15 hlö – 149€ /henkilö 16-30 hlö – 129€ /henkilö Hinnat sisältävät täyshoidon (aamupala, lounas, päivällinen), majoituksen sekä ohjattua toimintaa n. 5h päivässä.

Raaseporin Talviuintimestaruus 14.3.2020

Raaseporin talviuintimestaruus saa jatkoa 14.3.2020! Raaseporin talviuintimestaruus järjestettiin ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2019 yli 60:n osallistujan voimin. 14.3.2020 tapahtuma saa jatkoa kun jäätävän kauniissa Kullaanjärvessä uidaan taas! Tapahtuma on kaikille avoin eikä vaadi aikaisempaa kokemusta talviuintitapahtumista. Tarvitset vain hieman rohkeutta ja halua haastaa itsesti. Urheiluopisto Kisakeskus pitää huolen että tapahtumasta tulee sinulle ikimuistoinen! Tule nauttimaan Raaseporin… Lue lisää »