Yleinen

Hyvinvoinnin kulmakivet -kurssi

Kurssin aikana osallistut monipuolisiin ja kattaviin tietoiskuihin liikunnasta, levosta ja ravinnosta. tietoiskujen sisällöt on yhdistetty käytännön osioihin, jotka koostuvat voima-, liikkuvuus ja kestävyysharjoittelusta. Lisäksi kurssi tarjoaa sinulle laadukkaita harjoitteita ja työkaluja, jotka on helppo viedä omaan arkeen. Lataa ”Hyvinvoinnin kulmakivet” -esite. Kurssi järjestetään  10.-11.11. & 24.-25.11.2018 Kurssin toteutuksesta vastaa Kisakeskuksen liikunta-alan ammattilainen Pekka Roilas. Pekka… Lue lisää »

Terveenä takaisin työelämään, haku käynnissä!

  Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa Terveenä takaisin työelämään TETY V -koulutus. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua, paremman fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta. Lataa esite Alustavat lähijaksojen ajankohdat: *Ryhmässä on tilaa, lähetä rohkeasti hakemus* 29.–30.10.2018 26.–28.11.2018 14.–17.01.2019 11.–13.02.2019 25.-27.03.2019 Koulutus ei vaadi… Lue lisää »

Hyvän olon viikonloppu naisille 17.-19.8.2018

Nyt on luvassa mahtava viikonloppu ja elämyksiä kaikille aisteille! Kutsu tyttökaverit koolle ja tulkaa porukalla nauttimaan yhteisestä viikonlopusta 17.-19.8.2018 Raaseporin vehreään keitaaseen. Kisiksen hyvän olon retriitissä venytellään, tutustutaan kehonhallintaan, tehdään pilates-harjoitteita ja aistikävellään luonnossa. Päivän hämärtyessä iltaan lämpeää tietenkin rantasauna ja järvi odottaa pulahtajia. Ohjaajana viikonlopussa toimii liikunnan ja hyvänolon moniosaaja Anu Wager. Hyvän olon viikonlopun… Lue lisää »

Kepelin kyläjuhlat 26.9.2018, Metropolian juhlasalissa Helsingissä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan!

Kolmevuotinen kehittämistyömme on tulossa päätökseen, joten on aika katsoa, mitä saimme aikaan ja kuinka toiminnallisia työtapoja voidaan käyttää heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien kotoutumisen tukemisessa.   Syyskuussa Kepeli-hankkeen satoa jaetaan ja siitä nautitaan mukana olleiden kera. Tervetuloa myös muut mukaan inspiroitumaan ja innostumaan! Aika:             12.30-16.00 Paikka:          Metropolian juhlasali, Bulevardi 31, Helsinki Saman päivän aamupäivällä… Lue lisää »

Perhelomat, kesä 2018

Perhelomalla nautitaan kesästä, liikunnasta ja täysihoidosta Ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Kisiksessä on tarjolla paljon erilaisia lajeja kokeiltavaksi, mahtava luonto ympärillä ja herkullisen noutopöydän antimet sopivasti tarjolla nälän yllättäessä. Kisiksen kesän perhelomat (Vielä mahtuu mukaan!) 17.-21.6.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 1.6.) 9.-13.7.2018 (ilmoittautuminen viimeistään 25.6.) 20.-25.8.2018 (ilmoittautuminen käynnissä!) Hinnat Aikuiset 74€/hlö/vrk Lapset 6-16v. 36€/hlö/vrk Alle… Lue lisää »

Golfia ja kehonhallintaa 28.-29.7.2018

Golfin perustekniikka- ja kehittelyharjoitukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Harjoitteiden, eri liikkeiden sekä liikesarjojen kanssa edetään siten, että ne opetellaan ensin ilman palloa ja edetään vasta sitten rauhallisesti ja keskittyneesti kohti varsinaista lyöntisuoritusta. Tämä siirtovaikutukseen, kehittelyihin- ja yhdistelyyn perustuva metodi on osoittautunut loistavaksi ja mielekkääksi tavaksi oppia golfin perustekniikat oikein – ja kestäväksi suhteellisen lyhyessä ajassa…. Lue lisää »

”Bed&Play” -pakettitarjous golfareille

 Tervetuloa golfaamaan Raaseporiin! Hyödynnä Kisakeskuksen mahtava ”Bed&Play” -majoitustarjous golfareille ja buukkaa samoin tein vaikka oma hirsimökki koko golfporukalle. Pelipaikkana toimii Ruukkigolfin -kenttä. Lataa ”Bed & Play” -esite. Hinnat: ”Bed&Play” golfareille: Yöpyminen Kisakeskuksen huoneessa & greenfee  ”Bed&Play” –huonepaketti  vain 70 €/hlö sis. aamiaisen. Yöpyminen mökissä & greenfee  ”Bed&Play” –mökkipaketti yhdelle 130 €  ja  ”Bed & Play” -paketti kahdelle yhteensä… Lue lisää »

Extreme Foosball MM-kilpailut 24.-26.8.2018

Mitä on Extreme Foosball? Pöytäfutista ihmiskoossa ”Sounds like FUN”! Peliä pelataan laidoilla rajatulla kentällä. Kaikki pelaajat on kiinnitetty köyteen ja liikkuvat kentällä ainoastaan sivuttaissuunnassa. Maalivahdilla, puolustajilla ja hyökkääjillä on omat köytensä. Extreme Foosball MM –kilpailut järjestetään 24.8.-26.8. Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Tässä pieni inspiraatiovideo, miltä Kisiksen Extreme Foosball näyttää livenä! Extreme Foosball joukkue-info Joukkueessa on samaan aikaan kentällä seitsemän pelaajaa… Lue lisää »

Kokouspaketit

Kokoustilat Kisakeskuksen monipuoliset kokoustilat muuntuvat erilaisiin tarpeisiin, pieniin ja suuriin tilaisuuksiin.  Nauti kokouksen lomassa taukoliikunnasta tai yhdistä ohjelmaan ohjattua toimintaa. Eväsretki kodalle ja ilta rantasaunalla rentouttaa väsyneenkin porukan. Kisis kokouspaketti -esite Kisis meeting packages -brochure Pyydä tarjous Kokous- ja näyttelytilakapasiteetti: – Päärakennus (yhteensä 150 henkilöä): luentosali (120) ja 3x ryhmätyötilaa (3x 10) – Ylätalon alakerta… Lue lisää »