Yleinen

Raaseporin Talviuintimestaruus 2019 – Raseborgs Vinterbads mästerskap 2019

Järjestäjä/Arrangör: Urheiluopisto Kisakeskus / Kisakeskus Idrottsinstitut Sunnuntaina / På söndag 17.03.2019 10:30-11:20 Ilmoittautuminen / Anmälningar 11:30-13:00 Kilpailut / Tävlingar 12:30 -14:00 Lounas / Lunch Sarjat naiset ja miehet / Dam- och Herr klassen Kilpasarja 25m / Tävlingsklass 25m Avoin 25m / Öppen 25m Dippaus / Dip   Ilmoittautuminen / Anmälningar  21.1 – 17.2.2019 Hinta / pris… Lue lisää »

Lehdistötiedote 24.8.2018: KISIS RAKENTAA ELINVOIMAA JA UUTTA TYÖTÄ

Kisiksen opintotarjooma laajenee ja uutena käynnistyvät työpajat toisen asteen oppilaitosten kenttä on historiansa rajuimmassa muutoksessa – KOULUTUKSEN PAINOPISTE SIIRTYY työssä oppimiseen Lataa lehdistötiedote: Urheiluopisto Kisakeskus uudistuu Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Urheiluopisto Kisakeskus Raaseporissa reagoi muutoksiin ja tarttuu megatrendien tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kisis avaa ovensa uuden työn maailmaan, uudistamalla toimintansa ja organisoitumalla uudelleen. Olemassa olevat palvelut… Lue lisää »

”Löydä luontosi” -sporttikurssit syyskuussa

Uudet kurssimme sopivat sinulle, joka kaipaat liikunnallista muutosta tai uutta starttia elämääsi. Kisakeskuksen upeat luontomaisemat tarjoavat aidot puitteet seikkailulliselle luontoliikunnalle ja mahdollisuuden haastaa itsensä uusien kokemusten edessä samanhenkisessä seurassa. Ainutlaatuisilla kursseillamme tutustumme erilaisiin liikuntalajeihin, sekä fysiikkaa monipuolisesti kehittäviin toimintoihin, aina asiakkaan lähtötason huomioiden. Liikuntasuorituksissa perehdymme tarkasti suoritustekniikoihin ja harjoittelun perusperiaatteisiin. Osassa kevyempiä toimintoja keskitytään nauttimaan… Lue lisää »

Kepelin kyläjuhlat 26.9.2018, Metropolian juhlasalissa Helsingissä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan!

Kolmevuotinen kehittämistyömme on tulossa päätökseen, joten on aika katsoa, mitä saimme aikaan ja kuinka toiminnallisia työtapoja voidaan käyttää heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien kotoutumisen tukemisessa.   Syyskuussa Kepeli-hankkeen satoa jaetaan ja siitä nautitaan mukana olleiden kera. Tervetuloa myös muut mukaan inspiroitumaan ja innostumaan! Aika:             12.30-16.00 Paikka:          Metropolian juhlasali, Bulevardi 31, Helsinki Saman päivän aamupäivällä… Lue lisää »

Joogaohjauksen peruskurssi 22.-23.9.2018

Kiinnostaisiko sinua opiskella hathajoogan ja jooganohjauksen perusteita? Haluaisitko lisää työkaluja työhösi tai kenties valmiuksia vetää perustason joogatunteja? Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikunta- ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Hathajoogaan kuuluvat lempeät, kaikille soveltuvat liikkeet ja asennot. Lataa joogaohjauksen peruskurssi-esite. Koulutuksen sisältö Viikonloppu muodostuu neljästä tiiviistä moduulista, joissa käydään läpi joogan ja joogafilosofian taustaa sekä tutustutaan joogaan liike-, hengitys- ja… Lue lisää »

Golfia ja kehonhallintaa 28.-29.7.2018

Golfin perustekniikka- ja kehittelyharjoitukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Harjoitteiden, eri liikkeiden sekä liikesarjojen kanssa edetään siten, että ne opetellaan ensin ilman palloa ja edetään vasta sitten rauhallisesti ja keskittyneesti kohti varsinaista lyöntisuoritusta. Tämä siirtovaikutukseen, kehittelyihin- ja yhdistelyyn perustuva metodi on osoittautunut loistavaksi ja mielekkääksi tavaksi oppia golfin perustekniikat oikein – ja kestäväksi suhteellisen lyhyessä ajassa…. Lue lisää »

Urheiluopisto Kisakeskus 60 vuotta!

Avoimet ovet 10.10.2018 juhlavuoden kunniaksi! Tervetuloa Kisakeskuksen syntymäpäiville viihtymään ja liikkumaan! Pannu on kuumana klo 12-16. Avoimien ovien päivänä muistelemme menneitä ja kerromme uusista toiminnoistamme. Mahdolliset huomionosoitukset voi osoittaa tilille: FI78 1521 3007 1044 01, Urheiluopisto Kisakeskus, viite: ”60v”. Ole ystävällinen ja ilmoita tulostasi info@kisakeskus.fi tai puh. 019 223 0300. Sydämellisesti tervetuloa Kisakeskukseen! Terveisin, TUL:n Kisakeskussäätiö sr hallitus… Lue lisää »

Yksinyrittäjä! Ota voimapäivä

Investoi itseesi yksinyrittäjä. Ota voimapäivä! 10.6. Hyvinvointi-Sunnuntaina hengitetään, venytellään ja kevyt-joogataan laiturilla. Tutustutaan ja pelataan yhdessä – mukana Urban-Golf taituri Pekka Roilas. Yksinyrittäjän Voimapäivä: 27€ per päivä. Ai että mitä on urban-golf?: Pekka näyttää Jää yöksi Kisikseen: saunomaan ja rentoutumaan 38€ saunailta & yöpyminen 11.6. Digi-Maanantaina opitaan työpajoissa erilaisia ilmaisia digitaalisia välineitä ja kokeillaan niitä yhdessä,… Lue lisää »