Yleinen

Kisakeskuksen viikkokisat alkaen 29.5. klo 18:00

Joka toinen keskiviikko järjestettävä 5 kisan sarja, jossa on 2 sarjaa avoin ja naiset. Kilpailumaksu on 5 euroa/kisa, joista 3 euroa menee kentän ylläpitoon ja 2 euroa jaetaan 5 kilpailun jälkeen luokan parhaiten menestyneelle pelaajalle, Joka kilpailun paras saa 10 pistettä, toinen 8, kolmas 7 jne. Lisäksi kaikkien 5 kilpailun kävijöitten kesken arvotaan mökki lahjakortti… Lue lisää »

Alakouluikäisille lastenleiri 5-7.8.2019

Leiri hinnat ajalle 5-7.8.2019 ilmoittautumiset viimeistään 26.7.2019 3 vrk 155€/hlö (sisältää yövalvojan) Hinnat sisältävät: Täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) Ohjelman mukaiset ohjaukset ja tilojen käytön Majoituksen Pyyhkeet ja liinavaatteet Kisiksen liikuntalerillä puuhataan monenmoista kivaa. Leirillä pelataan mailapelejä, melotaan järvellä, kokeillaan frisbeegolfia, geokätköillään, uidaan ja leikitään kaikki yhdessä. Kisiksen leirillä jokainen pääsee kokeilemaan tuttujen lajien… Lue lisää »

Kisiksen perheloma 22.-27.7.2019

Kisiksen perhelomalla nautitaan kesästä, liikunnasta ja täysihoidosta Kisiksen perheloman ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Perhelomalla on tarjolla paljon erilaisia lajeja kokeiltavaksi, mahtava luonto ympärillä ja herkullisen noutopöydän antimet Kisakeskuksen ravintola Makupajassa sopivasti tarjolla nälän yllättäessä. Perheloman ohjelma MAANANTAI 15:00-16:30 Tervetulotilaisuus ja ryhmätehtävät 16:30-18:00 Päivällinen 18:00-19:30 Perheiden omatoimisia aktiviteettejä* 20:00-21:30 Iltapala TIISTAI 7:30-9:00 Aamupala… Lue lisää »

Lasten liikuntaleiri 29-31.7.2019

Alakouluikäisille lapsille aktiivista tekemistä kesälomalle! Leiri hinnat ajalle 29-31.7.2019 ilmoittautumiset viimeistään 20.6.2019 3 vrk 155€/hlö (sisältää yövalvojan) Hinnat sisältävät: Täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) Ohjelman mukaiset ohjaukset ja tilojen käytön Majoituksen Pyyhkeet ja liinavaatteet Kisiksen liikuntalerillä puuhataan monenmoista kivaa. Leirillä pelataan mailapelejä, melotaan järvellä, kokeillaan frisbeegolfia, geokätköillään, uidaan ja leikitään kaikki yhdessä. Kisiksen leirillä… Lue lisää »

Raasepori Open Water 27.07.2019

Raasepori Open Water 2019 on uintitapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä ja haasteita uinnin harrastelijoille kuin myös kilpauimareille. Raasepori Open Water 2019 järjestetään ensimmäistä kertaa Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Tule mukaan haastamaan itsesi, ystäväsi tai tule nauttimaan ainutlaatuisesta tapahtumasta! Haastamme kaikki osallistujat pelastamaan Itämerta yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa. Jo 10 € lahjoituksella autat poistamaan 50 kg levää. Raseborg… Lue lisää »

Testaustapahtuma Karjaalla syyskuussa

Testaa toimintakykysi! Urheiluopisto Kisakeskus ja reserviläisurheiluliitto järjestävät yhteistyössä testitapahtuman syyskuun aikana. Testitapahtuma on osa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen MPK:n ja Reserviläisurheiluliiton (Resul) Lisää liikettä -hanketta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Testin suoritettuasi näet testituloksesi ja tietosi Tikki -palvelussa. Tule mukaan testaamaan toimintakykysi! Tapahtuman tarkempi ajankohta selviää kesäkuun aikana. Voit ilmoittautua kiinnostuksesti tapahtumaa kohtaan täyttämällä alla olevan lomakkeen,… Lue lisää »

Joogaohjauksen peruskurssi 22.-23.9.2018

Kiinnostaisiko sinua opiskella hathajoogan ja jooganohjauksen perusteita? Haluaisitko lisää työkaluja työhösi tai kenties valmiuksia vetää perustason joogatunteja? Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikunta- ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Hathajoogaan kuuluvat lempeät, kaikille soveltuvat liikkeet ja asennot. Lataa joogaohjauksen peruskurssi-esite. Koulutuksen sisältö Viikonloppu muodostuu neljästä tiiviistä moduulista, joissa käydään läpi joogan ja joogafilosofian taustaa sekä tutustutaan joogaan liike-, hengitys- ja… Lue lisää »

Golfia ja kehonhallintaa 28.-29.7.2018

Golfin perustekniikka- ja kehittelyharjoitukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Harjoitteiden, eri liikkeiden sekä liikesarjojen kanssa edetään siten, että ne opetellaan ensin ilman palloa ja edetään vasta sitten rauhallisesti ja keskittyneesti kohti varsinaista lyöntisuoritusta. Tämä siirtovaikutukseen, kehittelyihin- ja yhdistelyyn perustuva metodi on osoittautunut loistavaksi ja mielekkääksi tavaksi oppia golfin perustekniikat oikein – ja kestäväksi suhteellisen lyhyessä ajassa…. Lue lisää »