Yleinen

Talviloma Kisakeskuksessa 17.-20.2.2020

Kisiksen talvilomalla yhdistyy kaunis luonto, monipuolinen liikunta sekä rentoutuminen. Lähialueelta löytyy kaunis Fiskars Village upeine kauppoineen ja ravintoloineen sekä eteläisen Suomen korkein rinnekeskus, Påminne. Liikuntaa pääsee talviloman aikana harrastamaan sekä omatoimisesti että ohjatusti Kisiksen ammattitaitoisten ohjaajien johdolla! Lajit ja aktiviteetit olemme valinneet koko perheelle sopiviksi. Raaseporissa tapahtuu! Karjaan jäähallissa on kaikille avoin, mailallinen yleisöluisteluvuoro keskiviikkona… Lue lisää »

Kisiksen talviuintikausi käynnissä!

Arkisin uimaan pääsee maksutta ja sauna lämpiää sunnuntaisin klo 11-14, tällöin maksu on 8€/kerta. Kisakeskuksen vastaanotossa maksuvälineinä käyvät käteisen ja korttien lisäksi myös Smartum ja SporttiPassi. Voit ostaa kausilipun myös etukäteen. Kauden hinta on 145€. Kausi on 13.10.2019 – 26.4.2020 jonka aikana sunnuntai käyntejä on 29 kertaa.  Kokeneet kylmäkaraisijat sanovat, että avantoon jäävät niin stressi,… Lue lisää »

Yhteistyökumppanit

  Raaseporin Korilla on Raaseporin alueella toimiva frisbeegolfseura. RaKon kotiratana toimii Karjaan frisbeegolfrata. Seura on perustettu vuonna 2008. Raaseporin Korilla on frisbeegolf -viikkokilpailun järjestäjä Kisakeskuksessa ja toimii järjestänä Urheiluopisto Kisakeskuksen kanssa frisbeegolfkilpailuissa. Seuran toimintaan pääset tutustumaan tarkemmin RaKo:n nettisivuilta.RaKo löytyy myös Facebookista sekä instagramista.   Urheiluopisto Kisakeskus ja Careeria ovat jatkaneet jo aiemmin aloitettua koulutusyhteistyötä opiskelijoille yhteisesti tarjottavista… Lue lisää »

Kisakeskuksen viikkokisat alkaen 29.5. klo 18:00

Joka toinen keskiviikko järjestettävä 5 kisan sarja, jossa on 2 sarjaa avoin ja naiset. Kilpailumaksu on 5 euroa/kisa, joista 3 euroa menee kentän ylläpitoon ja 2 euroa jaetaan 5 kilpailun jälkeen luokan parhaiten menestyneelle pelaajalle, Joka kilpailun paras saa 10 pistettä, toinen 8, kolmas 7 jne. Lisäksi kaikkien 5 kilpailun kävijöitten kesken arvotaan mökki lahjakortti… Lue lisää »

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto maaliskuussa 2020

Liikunnan osaamisala Liikuntaneuvoja (AT) Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon liikunnan osaamisala on ammatillinen aikuiskoulutus, jossa koulutuksen, työelämän ja käytännön elämän kautta hankittua ammattitaitoa kartutetaan ja osoitetaan näytöin. Mahdollisuus myös oppisopimusmuotoiseen koulutukseen. Suurin osa opetuksesta suoritetaan Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa, mutta osa lähijaksoista suoritetaan yhteistyössä ammattioppilaitos Careerian kanssa Vantaan toimipisteellä. Tutkinnon rakenne: Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto koostuu kahdesta… Lue lisää »

Kokouspaketit

Kokoustilat Kisakeskuksen monipuoliset kokoustilat muuntuvat erilaisiin tarpeisiin, pieniin ja suuriin tilaisuuksiin.  Nauti kokouksen lomassa taukoliikunnasta tai yhdistä ohjelmaan ohjattua toimintaa. Eväsretki kodalle ja ilta rantasaunalla rentouttaa väsyneenkin porukan. Kisis kokouspaketti -esite Kisis meeting packages -brochure Pyydä tarjous Kokous- ja näyttelytilakapasiteetti: – Päärakennus (yhteensä 150 henkilöä): luentosali (120) ja 3x ryhmätyötilaa (3x 10) – Ylätalon alakerta… Lue lisää »

”1.askel hyvinvointiin” tuetut aktiivilomat perheille *Hakuaika on alkanut*

Perheille suunnitellut liikunnalliset lomat Kisakeskuksessa tarjoavat kivaa yhteistä tekemistä sekä mainion paikan myös lepoon ja virkistykseen. Päivien aikana koetaan elämyksiä, tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin koko perheen voimin ja saadaan vinkkejä uusista, koko perheen yhteisistä harrastuksista. Tavoitteena on, että liikkuminen muiden lasten kanssa ryhmässä mukavalla tavalla, erilaiset lajikokeilut ja jaksolla koetut elämykset kannustaisivat lasta ja koko perhettä… Lue lisää »

Raaseporin Talviuintimestaruus 14.3.2020

Raaseporin talviuintimestaruus saa jatkoa 14.3.2020! Raaseporin talviuintimestaruus järjestettiin ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2019 yli 60:n osallistujan voimin. 14.3.2020 tapahtuma saa jatkoa kun jäätävän kauniissa Kullaanjärvessä uidaan taas! Tapahtuma on kaikille avoin eikä vaadi aikaisempaa kokemusta talviuintitapahtumista. Tarvitset vain hieman rohkeutta ja halua haastaa itsesti. Urheiluopisto Kisakeskus pitää huolen että tapahtumasta tulee sinulle ikimuistoinen! Tule nauttimaan Raaseporin… Lue lisää »

Karista kankeus Kisiksen kuntosalilla

Monipuolisella koko kehoa kuormittavalla lihaskuntoharjoittelulla on lukematon määrä postitiivisia vaikutuksia, ei pelkästään kehoon vaan myös mieleen. Kisiksestä löytyy toimiva kuntosali, missä voit aloittaa lihaskuntoharjoittelun vaikka heti. Konkarit tietenkin ovat myös tervetulleita treenaamaan! Kuntosalilla on toisinaan myös ryhmävarauksia, joten aukioloajat kannattaa varmistaa erikseen vastaanotosta p. (019) 223 0300. Kuntosalikäynnin hinta on 4,50€/kerta ja 10-kerran kortti kustantaa… Lue lisää »