Lapsille

junnut-kuva nettiin

Junnujen liikuntaleirit

Lapsille ja nuorille Kisis tarjoaa monipuolisia  liikuntaleirejä kaikkina vuodenaikoina. Junnujen leireillä tutustutaan uusiin liikuntalajeihin ja puuhataan ryhmissä ammattitaitoisten ohjaajien avustuksella. Monipuolinen ohjelma, uudet kaverit sekä Raaseporin kaunis luonto mahdollistavat mieleenjäävän kokemuksen.

Kisakeskuksen syys-, joulu-, hiihto-, pääsiäis- ja kesälomaleirien teemat ja ohjelmat suunnitellaan aina vuodenaikaan sopiviksi. Kisakeskus tarjoaa monipuolista liikuntaa ja hienoja  elämyksiä, olipa kyseessä liikunnan aktiiviharrastaja tai uutta energiaa liikunnan parista hakeva lapsi tai nuori.

Happiness group children with their hands up isolated on white

Vietä vauhdikkaat synttärit Kisiksessä

Kisakeskuksessa voit järjestää myös liikunnalliset synttärikemut. Voit valita ohjelmaan esim. jousiammuntaa, seinäkiipeilyä, frisbeegolfia hienolla radallamme tai vaikkapa – sään salliessa – kierros kanooteilla Kullaanjärvellä. Nämä mainitut lajit Kisiksen ohjaajan opastuksella ja valvonnassa. Juhlan kruunaa vaikkapa vohvelikestit Kisiksen kodalla. Liikuntasynttärit sopivat parhaiten vähintaään kymmenen hengen ryhmille.

Katso tämän linkin kautta kaikki lapsille suunnatut tapahtumat ja leiriajankohdat. -> Tapahtumat