Opiskelu

60 vuotta täyttävän Urheiluopisto Kisakeskuksen ammatillisen koulutuksen painopiste siirtyy työympäristöihin, työpajoihin, jotka mahdollistavat oppimisen, yksilölliset valinnat ja henkilökohtaiset oppimisen polut esimerkiksi osatutkinnoilla.

Kisiksen työpajat perustuvat megatrendien tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuten globalisaatioon, digitalisaatioon, kestäviin arvoihin ja resurssiviisauteen, palveluvaltaistumiseen sekä alustatalouden vahvistumiseen. Kisiksen tähtäimessä on laajeneva, kasvava toiminta, jossa nähdään mahdollisuuksia liikunnan, luonnon ja ruoan uusissa tuotteissa ja palveluissa mm. osatutkintoina ja elämyspalveluina.

Lokakuussa alkaa ensimmäinen uuden aallon liikunnasta ammatti – tutkintokoulutus, jossa keskiössä on luontoliikunnan tuottama hyvinvointi, osana tutkintoa.

Ammatillinen aikuiskoulutus

LAT – Liikunnan Ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus, jonka tavoitteena on antaa valmiuksia edistää liikunnallista elämäntapaa ja ohjata terveyden ja hyvinvoinnin kannalta myönteisiin tottumuksiin.

koulutus_main_pic

Opintoseteliavustuksella tuettu koulutus

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää vuosittaisten hakemusten perusteella opintoseteliavustusta liikunnan koulutuskeskusten vapaan sivistystyön koulutukseen tietyille ryhmille. Kisakeskuksessa järjestetään vuosittain opintoseteliavustuksella tuettua koulutusta maahanmuuttajataustaisille ja työttömille. Syksyllä käynnistyvät TETY- Terveenä Takaisin Työelämään sekä maahanmuuttajataustaisille suunnatut liikuntakurssit.

Urheiluopisto Kisakeskuksessa  järjestetään ammatillista aikuiskoulutusta sekä ohjaaja- ja valmentajakoulutusta.