Kullaanniemi 220, 10420 Raasepori

Leirikoulut

Kisakeskus auttaa teitä järjestämään ikimuistoisen leirikoulun. Innostava, joustava ja monipuolinen ohjelma tarjoaa elämyksiä jokaiselle. Voitte valita liikunnan oheen leirikoululle teeman, jonka ympärille ohjelma rakennetaan. Tarkoituksenmukaiset liikunta-, luento- ja majoitustilat takaavat runsaasti vaihtoehtoja kaikkina vuodenaikoina.


Jos luokkasi leirikoulu on peruuntunut koronaepidemian vuoksi ja tahdotte tulla viettämään korvaavaa aikaa yhdessä kesällä Kisakeskukseen, ota yhteyttä!
Puh. 019-223 0300
Sähköposti: info@kisakeskus.fi

Junnujen liikuntaleirit

Lapsille ja nuorille Kisis tarjoaa monipuolisia  liikuntaleirejä kaikkina vuodenaikoina. Junnujen leireillä tutustutaan uusiin liikuntalajeihin ja puuhataan ryhmissä ammattitaitoisten ohjaajien avustuksella. Monipuolinen ohjelma, uudet kaverit sekä Raaseporin kaunis luonto mahdollistavat mieleenjäävän kokemuksen.

Kisakeskuksen syys-, joulu-, hiihto-, pääsiäis- ja kesälomaleirien teemat ja ohjelmat suunnitellaan aina vuodenaikaan sopiviksi. Kisakeskus tarjoaa monipuolista liikuntaa ja hienoja  elämyksiä, olipa kyseessä liikunnan aktiiviharrastaja tai uutta energiaa liikunnan parista hakeva lapsi tai nuori.

Vietä vauhdikkaat synttärit Kisiksessä

Kisakeskuksessa voit järjestää myös liikunnalliset synttärikemut. Voit valita ohjelmaan esim. jousiammuntaa, seinäkiipeilyä, frisbeegolfia hienolla radallamme tai vaikkapa – sään salliessa – kierros kanooteilla Kullaanjärvellä. Nämä mainitut lajit Kisiksen ohjaajan opastuksella ja valvonnassa. Juhlan kruunaa vaikkapa vohvelikestit Kisiksen kodalla. Liikuntasynttärit sopivat parhaiten vähintaään kymmenen hengen ryhmille.

Tulevia tapahtumia lapsille Kisiksessä

No event found!
Leirikoulujen yhteydenottolomake