Kisakeskus kutsuu keskelle kaunista järvimaisemaa virkistäytymään ja saamaan virikkeitä jokapäiväiseen jaksamiseen. Tapahtumarikkaiden päivien päälle on mukava saunoa ja tunnelmoida nuotiolla. Jokainen osallistuja löytää kurssilta varmasti jotain uutta kotiin vietäväksi, iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Läheinen Fiskarsin ruukkikylä tuo halutessanne myös kulttuuria ja kädentaitoja ohjelmaanne; opastettu ruukkikierros, omatoiminen tutustuminen Fiskarsin näytteilyihin sekä käsityöläisten ja taiteilijoiden pajoihin.

Suositut seniorikurssit Kisiksessä

”Nää on taas nää hyvät kurssiviikonloput! Suosittelen! Niin ja se ihana luonto ympärillä!”, ”Tänne täytyisi päästä!” Kisiksen Hyvä olo -kurssilla tutustut uusiin liikuntalajeihin, rentoudut ja vietät liikunnallisia yhdessäolon hetkiä luonnon helmassa Raaseporissa. Kurssilla vahvistetaan lihaskuntoa ja tasapainoa sekä viihdytään mukavassa seurassa. Hyvä Syke -kursseilla puolestaan on vähän reippaampi meiniki ja haastetaan kroppaa ja nostetaan sykettä astetta enemmän.

Kerää oma porukka HYVÄ OLO-kurssille

Kokoa 15 henkilön ryhmä, niin räätälöimme juuri teille sopivan ohjelman haluamaanne ajankohtaan ja pääset itse maksutta mukaan. Voit tulla ryhmäsi kanssa myös päiväksi.

Lisätietoja ja varaukset Kisiksen asiakaspalvelusta: Puh. 019-223 0300, sähköposti: info@kisakeskus.fi