liikunta & valmennus

Urheiluopisto Kisakeskuksesta löydät monipuoliset liikuntatilat, järjestät toimivan valmennusleirin sekä pelaat yhdellä eteläisen Suomen parhaista fribseegolfkentistä!

valmennusleirit

Urheoluopisto Kisakeskus tarjoaa loistavat puitteet etenkin Frisbeegolfin, lentopallon, koripallon, käsipallon ja cheerleading harjoitteluun. Majoitustilat, ravintolapalvelut sekä saunat ovat kaikki lyhye kävelymatkan päässä. Henkilöstömme pitää huolen että voitte keskittyä rauhassa laadukkaaseen harjoitteluun.

kisis frisbeegolf

Kisis Frisbeegolfrata on laadukas ja haastava. UDisc antaa Kisis Frisbeegolfille 4.2/5 tähden arvion. Kisakeskus tarjoaa frisbeegolfkursseja, -tapahtumia ja -kilpailuja frisbeegolfaajille ja lajista kiinnostuneille. Rata sijaistee Urheiluopiston alueella ja kaikki majoitustilat ovat lyhyen kävelyetäisyyden päässä. Tule kokeilemaa!

liikuntatilat

Urheiluopisto Kisakeskuksessa on loistavat puitteet esimerkiksi koripallon, lentopallon, käsipallon, frisbeegolfin sekä cheerleadingin harrastamiseen. Alueella on mm. 18 -väyläinen frisbeegolfrata, suuri palloiluhalli, juoksusuora, kuntosali, monitoimikenttä sekä luonnonnurmi. Syksyllä Kisakeskuksessa aukeaa uusittu terapia-allas.

haluaisitko tietää lisää?

soita ja kysy

(019) 223 0300
040 456 0915

lähetä sähköpostia

info@kisakeskus.fi

vieraile

Kullaanniemi 220, 10420 Raasepori