SISÄLIIKUNTA

Palloilusali

Kisiksen palloilusali (45m x 26m x 12m korkeus ) tarjoaa hyvät puitteet ryhmäliikunnalle ja monille sisäpalloilulajeille, kuten  koripallo, lentopallo, käsipallo, sähly, sulkapallo, tennis, pickleball, futsal ja kinball. Salissa harjoittelevat säännöllisesti myös useat cheerleading-ja tanssi- sekä voimistelujoukkueet. Sali on jaettavissa kolmeen lohkoon.
Lohko 1 – 16m x 26m x  korkeus 12m
Lohko 2 – 11,5m x 26m x korkeus 12m
Lohko 3 – 16m x 26m x korkeus 12m

Juoksusuora

Kisakeskuksen juoksusuoralla voit juosta pikamatkoja, aitoja tai harjoitella hyppylajeja. Juoksusuoran yhteydessä on heittonurkka heittolajeille. Juoksusuoralla voi harrastaa myös jousiammuntaa.

Kiipeilyseinä

Kisakeskuksen kiipeilyseinässä on useita yläköydellä varmistettuja reittejä, joista korkein yltää 7 metrin korkeuteen. Erimalliset ja -kokoiset otteet tarjoavat kiipeilyreittejä aloittelijoille sekä vaativaankin harjoitteluun. Ryhmille ja aloittelijoille ohjausta ennakkotilauksesta. Kiipeilykenkiä on sekä lapsille että aikuisille.

Kuntosali

Kisiksen kuntosalilla voi käydä harjoittelemassa joko ohjatusti tai omatoimisesti. Kuntosali on varustettu vapaaharjoittelualueella, monipuolisilla kuntosalilaitteilla, käsipainoilla sekä kahvakuulilla.

Palvelut kuntosali

Liikunta-Seikkailusali

Liikunta-seikkailusali (27 x 15 x korkeus 7 m) soveltuu mainiosti mm. tanssin, painin, nyrkkeilyn ja nuorille sisäpalloilulajien harrastajille.

ULKOLIIKUNTA

Kisakeskuksessa voi harrastaa yli 30 erilaista liikuntalajia ulkona. Ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset reitit kaikkina vuodenaikoina.
Vaihteleva maasto sopii erinomaisesti mm. lumikenkäilyyn, hiihtoon, leppoisaan retkeilyyn tai kuntoa nostattavaan reippailuun.

Opiston alueella on 18-väyläinen Kisis Frisbeegolf -frisbeegolfrata. Opistoaluetta kiertää myös 3 km mittainen kuntorata.

Tennis/koripallo ja jousiammunta
Kisiksessä tennistä ja koripalloa voi pelailla myös ulkokentillä. Samassa yhteydessä on myös rata jousiampujille.

Jalkapallokenttä
Jalkapalloilijoille Kisis tarjoaa huolella hoidetun luonnonnurmikentän (100 x 70m).

Monitoimikenttä
Monitoimikentällä (30 x 15 m) voi pelata mm. koripalloa, futsalia. Monitoimikenttä soveltuu erinomaisesti myös ryhmäkisailujen, kuten suosittujen leiriolympialaisten järjestämiseen. Monitoimikentän yhteydessä on petankkikenttä.

Alakenttä
Kisiksen alakenttä (n. 70 x 30 m) soveltuu mainiosti mm. juniorijalkapalloilijoille tai vaikkapa puistojumppaan. Nurmikentän yhteydessä on myös beach volley -kenttä, kuntopuisto ja lasten leikkipaikka.

Uimaranta ja Kullaanjärvi
Kullaanjärvi tarjoaa mainion mahdollisuuden melontaretkiin, kalastukseen ja virkistyksen saunojille. Rannassa on hyppyteline kesäisiä riemuja varten. Talvella voi harrastaa avontouintia.

VUOKRATTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET

Omatoimiliikkuja voi Kisiksen vastaanotosta vuokrata nimelliseen hintaan mm. kickbiken, lumikengät, kävelysauvat, pöytätennis-, sulkapallo-, pickleball- sekä salibandymailat ja pallot, frisbee-kiekkoja sekä pallot jalkapalloon, lentopalloon ja koripalloon. Tarkemmat tiedot vastaanotosta. 019 223 0300 tai info@kisakeskus.fi