Valmennus- ja viimeistelyleirit

Kisakeskuksessa on oivat puitteet tavoitteellisten urheilu- ja valmennusleirien järjestämiseen sekä yksilö- että joukkuelajeissa. Kisis tarjoaa osaamistaan ja  monipuolisia harjoittelupuitteita joka vuosi sadoille monenikäisille urheilijoille, valmentajille, seuroille ja liitoille.

Kisiksessa järjestetään mm. Suomen huippua edustavien cheerleading-seurojen Golden Spiritin leirejä, koripallo-organisaatio Biddy Basketin ja mm. menestyksekkään Team Para-Archeryn valmennus- ja viimeistelyleirit.

Myös esim. seuraavien lajien urheilijat treenaavat Kisiksessä: Palloilu: jalkapallo, salibandy, käsipallo, lentopallo, pickleball, futsal,  ja sulkapallo. Voimistelu ja tanssi: Tanssi, rytminen voimistelu, joukkuevoimistelu ja cheerleading. Kamppailulajit: nyrkkeily, paini, judo, karate, ja kendo. Muita suosittuja  lajeja: frisbeegolf,  jousiammunta, suunnistus, yleisurheilu

Jos et löytänyt luettelosta omaa lajiasi, ota yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista räätälöidä myös teille harjoittelun ja valmennuksen huippuleiri!

Valmennusleirit

Kisakeskus on ihanteellinen paikka monien lajien valmennusleiritoiminnalle. Ulkoliikuntapaikat antavat mahdollisuuden valmennusleireihin mm. jalkapallon, suunnistuksen, jousiammunnan ja frisbeegolfin harrastajille. Sisäliikuntatilat luovat upeat mahdollisuudet mm. Cheerleadereille, voimistelu- ja tanssilajien harrastajille, eri palloilulajien, kamppailulajien ja yleisurheilun harrastajille.

”Kisis on loistava urheiluopisto järjestää valmennusleirejä! Joukkuevoimistelijat ovat varanneet jo yhden syyskuun viikonlopun. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä!”
– kommentti Kisiksen Facebook-julkaisun alla

Valmennusleirin ohjelmaan voi sisältyä joukkueen itsensä toteuttaman lajiharjoittelun lisäksi Kisakeskuksen ammattilaisten ohjaamaa oheisharjoittelua, testauspalveluja  tai vaikka teorialuento. Urheiluseuroille tarjoamme ohjaustunteja hintaan 76 €/45min /ohjaaja (norm 99€).

Valmennusleireillä majoitus tapahtuu ensisijaisesti Kisiksen ryhmämajoitushuoneissa. Hintoihimme sisältyy täysihoito ja harjoitusaikoja noin 3x 1,5 tuntia per päivä.

Saunan voi varata ryhmän käyttöön.                

Kisiksen täysihoito-palvelun ruokailuihin kuuluu vuorokaudessa kolme ateriaa:  aamiainen, lounas ja päivällinen. Päärakennuksen vastaanotossa toimii omantunnon kioski sekä kahvio josta voi ostaa välipalaherkkuja. Tarvittaessa pakettiin voi ostaa lisäruokailuja esim iltapalat, grillattavaa nuotiolle jne.