tervetuloa urheiluopisto kisakeskukseen!

Urheiluopisto Kisakeskus sijaitsee Pohjan pitäjässä Raaseporissa, noin puolentoista tunnin ajomatka päässä sekä Turusta että Helsingissä. Urheiluopisto Kiskeskuksen lähiympäristöstä sijaitsee myös mm. Raaseporin ja mustion linnat, Fiskarsin ja Billnäsin ruukit, Påminnen laskettelukeskus, Ruukkigolfin ja Nordcenterin golfkentät sekä Tammisaaren saariston kansallispuisto.

Osoite: Kullaanniemi 220, 10420 Raasepori

ajo-ohjeet helsingin suunnasta tuleville

Lähde ajamaan länsiväylää (tie 51) kohti Hankoa kunnes saavut tien 51 ja 25 risteykseen. Käänny oikealle suuntaan Hanko/Karjaa.

Jatka tietä 25 ja käänny oikealle suuntan Karjaa. Jatka tietä 1018 ja käänny oikealle suuntaan Pohja. Jatka suoraan tietä Karjaan tie ja aja kääntymättä kunnes saavut Pohjan pitäjään. Käänny oikealle suuntaan Kisakeskus. Jatka suoraan kunnes saavut Kisakeskukseen.

ajo-ohjeet turun suunnasta tuleville

Lähde ajamaan Turuntietä (tie 1) kohti Helsinkiä. Käänny rampille suuntaan Tammisaari (tie 52). Käänny vasemmalle suuntaan Helsinki (tie 110). Jatka suoraan ja käänny risteyksestä vasemmalle suuntaan Helsinki. Jatka tietä 186 ja käänny oikealle suuntaan Perniö. Jatka suoraan. Käänny vasemmalle suuntaan Aijala. Jatka suoraan ja käänny risteyksestä vasemmalle suuntaan Kisko. Jatka tietä Metsämontuntie ja käänny vasemmalle tielle Vähäjärventie. Vähäjärventieltä käänny jyrkästi oikealle. Aja suoraan ja käänny tielle Kuovilantie. Jatka tietä kuovilantie ja tien päässä käänny oikealle. Jatka suoraan kunnes saavut Kisakeskukseen.

junalla ja taksilla

Lähin juna-asema sijaitsee Karjaalle. Karjaalle pääset junalla sekä Turusta että Helsingistä ja matkaa kestää noin tunnin. VR:n sivuilta näet ajankohtaiset juna-aikataulut. Karjaalta voit tilata taksin. Taksin voit tilata esimerkiksi täältä tai soittamalla Kisakeskuksen vastaanottoon numeroon (019) 223 0300.