HUHTIKUUN TARJOUS: NOPEAN VARAAJAN ETU -15% YHDISTYKSILLE JA SEUROILLE!

Etsiikö seurasi sopivia tiloja viikonloppuleiriä varten? Onko tarkoitus järjestää nopealla aikataululla harjoitusleiri mutta ette tiedä minne mennä? Tule Kisakeskukseen!

Meiltä löytyy vapaata harjoitus- ja majoitustilaa huhtikuun toiselle viikonlopulle (8.-10.4.2022). Kyseiselle viikonlopulle tarjoamme seuroille ja yhdistyksille nopean varaajan edun -15% pakettihinnasta!

Kisakeskuksessa on oivat puitteet tavoitteellisten urheilu- ja valmennusleirien järjestämiseen sekä yksilö- että joukkuelajeissa. Kisis tarjoaa osaamistaan ja  monipuolisia harjoittelupuitteita joka vuosi sadoille monenikäisille urheilijoille, valmentajille, seuroille ja liitoille.

Kisiksessa järjestetään mm. Suomen huippua edustavien cheerleading-seurojen Golden Spiritin leirejä, koripallo-organisaatio Biddy Basketin ja mm. menestyksekkään Team Para-Archeryn valmennus- ja viimeistelyleirit.

Myös esim. seuraavien lajien urheilijat treenaavat Kisiksessä: Palloilu: jalkapallo, salibandy, käsipallo, lentopallo, pickleball, futsal,  ja sulkapallo. Voimistelu ja tanssi: Tanssi, rytminen voimistelu, joukkuevoimistelu ja cheerleading. Kamppailulajit: nyrkkeily, paini, judo, karate, ja kendo. Muita suosittuja  lajeja: frisbeegolf,  jousiammunta, suunnistus, yleisurheilu. Ja jos et löytänyt luettelosta omaa lajiasi, ei hätää! Ota yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista räätälöidä myös teille harjoittelun ja valmennuksen huippuleiri!

Tutustu liikuntatiloihimme täällä >

Varaa nyt ja saat -15% pakettialennuksen! Ota yhteyttä myyntiin sähköpostitse info@kisakeskus.fi tai soittamalla (019) 223 0300.