Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

liikunnan osaamisala

Liikunnan osaamisalan koulutus on käytännönläheinen ja laadukas kokonaisuus josta valmistut liikuntaneuvojaksi liikunta-alan tehtäviin yksilö- tai ryhmänohjaukseen. Liikunnan osaamisalan koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa arvostettu urheiluopistojen personal trainer sertifikaatti.

valmennuksen osaamisala

Valmennuksen osaamisalan koulutus on vuoden mittainen oppimisprosessi, jossa kehität valmennuksen ammattitaitoa suunnittelussa, lajitaitojen sekä fyysisten taitojen valmentamisessa, testaamisessa sekä ennen kaikkea vuorovaikutuksessa. Valmennuksen osaamisala vie sinut kohti nykyaikaisen urheiluvalmennuksen huippua!

muut koulutukset

liikunnan vertaisohjaajakoulutus maahan muuttaneille

Suomeen muuttaneille suunnattu koulutus, jossa opit suomen kieltä käytännönläheisesti ja samalla kehität liikunnan vertaisohjaajataitojasi. Suomen kielen opettelu ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa!

kisakeskuksen liikuntayrittäjä
-verkkokurssi

Tämän parempaa yrittäjän verkkokurssia et löydä! Liikuntayrittäjän verkkokurssilla opit perustamaan yrityksen onnistuneesti ja myymään palveluasi kenelle tahansa, markkinoit itsesi niin että saranat soi ja tuotteistat palvelusi myyntiin niin että asiakkaasikin ymmärtävät sen. Panosta tulevaisuuteesi ja ota ilo irti yrittäjyydestä!

voimaa kasviksista -verkkokurssi

Kasvissyöjän ja vegaanin ruokavalioon keskittyvä verkkokurssi vie sinut kohti laadukkaampaa, monipuolisempaa ja ravitsevampaa kasvisruokavaliota. Verkkokurssi sopii niin vegaanille, kasvissyöjälle kuin sekasyöjällekin.