Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

vertaisohjaajakoulutus maahan muuttaneille

Urheiluopisto Kisakeskus järjestää ulko­maalaistaustaisille suunnatun liikunnan vertai­sohjaajakoulutuksen.

opiskelu

Liikunta-alan opiskelu onnistuu Urheiluopisto Kisakeskuksessa kolmen eri tutkinnon parissa. Tällä hetkellä tarjoamme koulutuksia liikunnanohjausesta, valmennuksesta ja liikunnan vertaisohjaamisesta kiinnostuneille. Sekä liikunnan osaamisalan, että maahan muuttaneille suunnatun vertaisohjaajakoulutuksen painopisteenä on luontoliikunta. Liikunnan ja valmennuksen osaamisalan koulutukset voidaan suorittaa sekä oppisopimus- että koulutussopimusmuotoisena. Tutustu liikunnan ja valmennuksen ammatitutkinnon tutkinnon perusteisiin.

majoittuminen kisakeskuksessa

Kisakeskus tarjoaa erilaisia majoitusvihtoehtoja päärakennuksen kahden hengen huoneista jopa kahdeksan hengen ryhmämajoitushuoneisiin. Majoitustiloja on päärakennuksessa, rivi- ja paritaloissa, alppitaloissa, ylä- ja alatalossa, mökkikylässä, Kullaanhongassa sekä punaisessa talossa. Myös lemmikin kanssa on mahdollista majoittua osassa majoitusvaihtoehtoja. Lue täältä lisää majoitusvaihtoehdoistamme.

majoittuminen kisakeskuksessa - hinnasto

Opistotason huoneet 39€ / vrk
Päärakennus, 2 hengen huoneet
Rivitalot, 3-6 hengen nuoneistot
Ystäväntalo, 4-6 hengen huoneistot
Paritalot, 6 hengen huoneistot
Alatalon alakerta, 5 hengen huoneistot
Mökit
Mökkikylän mökit 115€ / vrk

ravintolapalvelut kisakeskuksessa

Kisakeskuksen ravintola Makupaja tarjoaa monipuolista ja maittavaa ruokaa aina aamupalasta illalliseen. Ravintolapalvelut ovat käytössä varaustilanne huomioiden. Lue täältä lisää Kisakeskuksen ravintola Makupajasta.

ravintola makupajan hinnasto

Aamiainen 7,8€ / hlö
Lounas / päivällinen 7,5€ / hlö
Iltapala 7,8€ / hlö

Urheiluopisto Kisakeskuksen ravintola Makupaja tarjoilee maittavaa ruokaa monipuolisesti

opiskelu oppisopimuksella

Onko sinulla työpaikka ja haluaisit vahvistaa omaa liikunta-alan osaamistasi? Urheiluopisto Kisakeskuksessa sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutus mahdollistaa ammatin hankkimisen, oman ammatillisen osaamisen syventämisen sekä uuden ammatillisen osaamisen hankkimisen. Oppisopimuskoulutuksessa työnantajasi maksaa tutkintosi. Sinun vastuullesi jää ainoastaan matkoista, majoituksesta, ja ruokailuista koituvat kulut. Näihinkin voit hakea avustusta oppisopimustoimistoltasi.