Majoitustilat

Kisakeskuksen majoitusvaihtoehdot

Kisakeskus tarjoaa majoitustilat jopa 265 hengelle. Majoitusvaihtoehtojamme ovat mökit, opistotason huoneet ja huoneistot tai hostellitason ryhmämajoitus.

Kaikissa majoitustiloissamme on valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Huoneen avaimen saat pääsääntöiseti klo 14 tulopäivänä, huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.  Joihinkin majoitustiloihin voi ottaa mukaan myös lemmikkieläimen. Lemmikistä veloitamme 30 € siivouslisän. Alla olevat hinnat sisältävät majoituksen, ruokailut tilataan erikseen. 

Mökkien hinnat

 • Mökit: 115€/vrk/mökki
 • Kullaanhonka: 135€/vrk/mökki

Kullaanhonka

Pyöröhirsinen honkahuvila sijaitsee rauhallisella paikalla savusaunan ja rannan läheisyydessä. Mökissä on majoitustilat 4-6 hengelle, alakerrassa yksi makuuhuone ja parvella 4 sänkyä. Lisäksi hyvin varustettu tupakeittiö, olohuone, tv, wc ja sauna.

Mökkikylä

Kisakeskuksen mökkikylässä on 10 hirsimökkiä. Mökeissä on kaksi pientä kahden hengen makuuhuonetta, tv, tupakeittiö vuodesohvalla, sauna pesutiloineen ja vaatteiden kuivatuskaappi. Yhteen mökeistä mahdollisuus tuoda myös  lemmikkieläimiä.

Opistotason majoituksen hinnat

 • Päärakennus: 2 hengen huoneet 38 €/vrk/henkilö
 • Rivitalot: 6 tai 3 hengen huoneisto 38 €/vrk/henkilö
 • Paritalot: 6 hengen huoneistot 38€/vrk/henkilö
 • Ystäväntalo: 4-6 hengen huoneisto 38 €/vrk/henkilö

Päärakennus

Päärakennuksessa on 12 kahden hengen huonetta (lisäksi hostellitason majoitusta: yksi 4 hh, yksi 6 hh sekä kaksi ryhmämajoitushuonetta 8 hengelle). Kaikissa huoneissa on tv, wc ja suihku. Useimmat päärakennuksen huoneista soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

Rivitalot

Vuonna 2010 remontoiduissa asunnoissa on yhteensä 7 huoneistoa, joissa voi majoittua 3-6 henkilöä. Asunnoissa on kylpyhuone, TV ja jääkaappi.

Paritalot

Vuonna 2010 remontoiduissa asunnoissa on yhteensä kolme huoneistoa, joissa on tilaa 3-6 henkilöille. Asunnoissa on oma kylpyhuone, pieni keittiö jossa jääkaappi.

Ystäväntalo

Huoneistoja on yhteensä neljä. Taloon majoittuu yhteensä 16 henkilöä. Jokaisessa huoneistossa on oma pieni keittiö, jossa jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin.

Hostellitason majoituksen hinnat:

 • Päärakennus: 4-8 hengen huoneet 29 €/vrk/henkilö
 • Ylätalo: 3-4 hengen huoneet 29 €/vrk/henkilö
 • Alatalo: 3-4 hengen huoneet 29 €/vrk/henkilö
 • Punainen talo: 2-4 hengen huoneet 29 €/vrk/henkilö
  – koko talo: 290 €/vrk, viikonloppu (pe-su) 540 €

Päärakennus

Päärakennuksessa on yksi 6 hh, yksi 4 hh sekä kaksi ryhmämajoitushuonetta 8 hengelle. Kaikissa huoneissa on tv, wc ja suihku. Useimmat päärakennuksen huoneista soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

paarakennus

Ylätalo

3-4 hengen huoneita, joissa kerrossängyt ja oma wc. Soveltuu hyvin leirikouluille ja lasten ja nuorten leireille. Käytävällä yhteiset tilat: keittiö, jossa jääkaappi, mikrouuni ja kahvinkeitin, oleskelutilat ja pesutilat. Ylätaloon mahtuu yhteensä 22 henkilöä.

Alatalo

Alatalon yläkerrassa 3-4 hengen huoneita, joissa kerrossängyt ja oma wc. Soveltuu hyvin leirikouluille ja lasten ja nuorten leireille. Käytävällä yhteiset tilat: keittiö, jossa jääkaappi, mikrouuni ja kahvinkeitin, oleskelutilat ja pesutilat. Alatalon alakerrassa on 5 hengen opistotason huoneisto.

Punainen talo

Yläkerrassa on kolme 4 hengen huonetta, alakerrassa on ison tuvan lisäksi kaksi 2 hengen huonetta, joista toinen erillisellä sisäänkäynnillä. Tuvassa keittiö, sauna sekä myös esim. kokouksiin soveltuva oleskelutila. Oma rauhallinen piha, missä grillipaikka.