Majoitustilat

Kisakeskuksen majoitusvaihtoehdot

Kisakeskus tarjoaa majoitustilat jopa 265 hengelle. Majoitusvaihtoehtojamme ovat mökit, opistotason huoneet ja huoneistot tai hostellitason ryhmämajoitus.

Kaikissa majoitustiloissamme on valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Huoneen avaimen saat pääsääntöiseti klo 14 tulopäivänä, huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.  Joihinkin majoitustiloihin voi ottaa mukaan myös lemmikkieläimen. Lemmikistä veloitamme 30 € siivouslisän. Alla olevat hinnat sisältävät majoituksen, ruokailut tilataan erikseen. Lataa mökkimajoitus -esite.

Mökkien hinnat

  • 95€/vrk/mökki su-to
  • 115€/vrk/mökki pe-la

Kullaanhonka

Pyöröhirsinen honkahuvila sijaitsee rauhallisella paikalla savusaunan ja rannan läheisyydessä. Mökissä on majoitustilat 4-6 hengelle, alakerrassa yksi makuuhuone ja parvella 4 sänkyä. Lisäksi hyvin varustettu tupakeittiö, olohuone, tv, wc ja sauna.

Mökkikylä

Kisakeskuksen mökkikylässä on 10 hirsimökkiä. Mökeissä on kaksi pientä kahden hengen makuuhuonetta, tv, tupakeittiö vuodesohvalla, sauna pesutiloineen ja vaatteiden kuivatuskaappi. Yhteen mökeistä mahdollisuus tuoda myös  lemmikkieläimiä.

mokkikyla

Opistotason huoneet ja huoneistot

Opistotason majoitustiloja Kisiksessä ovat päärakennuksen 2 hengen huoneet, rivitalot, paritalot, Ystäväväntalo sekä Alatalon alakerta, jossa 5 hengen huoneisto.

Päärakennus

Päärakennuksessa on 12 kahden hengen huonetta (lisäksi hostellitason majoitusta: yksi 4 hh, yksi 6 hh sekä kaksi ryhmämajoitushuonetta 8 hengelle). Kaikissa huoneissa on tv, wc ja suihku. Useimmat päärakennuksen huoneista soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.
2 hengen huoneet 38 €/vrk/henkilö

paarakennus

 

Rivitalot

Vuonna 2010 remontoiduissa asunnoissa on yhteensä 7 huoneistoa, joissa voi majoittua 3-6 henkilöä. Asunnoissa on kylpyhuone, TV ja jääkaappi.

6 hengen huoneisto 38 €/vrk/henkilö
3 hengen huoneistot 38 €/vrk/henkilö

rivitalot

Paritalot

Vuonna 2010 remontoiduissa asunnoissa on yhteensä kolme huoneistoa, joissa on tilaa 3-6 henkilöille. Asunnoissa on oma kylpyhuone, pieni keittiö jossa jääkaappi.

3-6 hengen huoneet 38 €/vrk/henkilö

paritalo

Ystäväntalo

Huoneistoja on yhteensä neljä. Taloon majoittuu yhteensä 16 henkilöä. Jokaisessa huoneistossa on oma pieni keittiö, jossa jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin.

4-6 hengen huoneisto 38 €/vrk/henkilö

ystavantalo

Hostellitason ryhmämajoitushuoneet

Päärakennus

Päärakennuksessa on yksi 6 hh, yksi 4 hh sekä kaksi ryhmämajoitushuonetta 8 hengelle. Kaikissa huoneissa on tv, wc ja suihku. Useimmat päärakennuksen huoneista soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

4-8 hengen huoneet 29 €/vrk/henkilö

 paarakennus

Ylätalo

3-4 hengen huoneita, joissa kerrossängyt ja oma wc. Soveltuu hyvin leirikouluille ja lasten ja nuorten leireille. Käytävällä yhteiset tilat: keittiö, jossa jääkaappi, mikrouuni ja kahvinkeitin, oleskelutilat ja pesutilat. Ylätaloon mahtuu yhteensä 22 henkilöä.

3-4 hengen huoneet 29 €/vrk/henkilö
Koko Ylätalo 385 €/vrk, viikonloppu (pe-su) 735 €

Ylatalo

Alatalo

Alatalon yläkerrassa 3-4 hengen huoneita, joissa kerrossängyt ja oma wc. Soveltuu hyvin leirikouluille ja lasten ja nuorten leireille. Käytävällä yhteiset tilat: keittiö, jossa jääkaappi, mikrouuni ja kahvinkeitin, oleskelutilat ja pesutilat. Alatalon alakerrassa on 5 hengen opistotason huoneisto.

3-4 hengen huoneet 29 €/vrk/henkilö
Koko Alatalo 385 €/vrk, viikonloppu (pe-su) 735 €

alatalo

Punainen talo

Yläkerrassa on kolme 4 hengen huonetta, alakerrassa on ison tuvan lisäksi kaksi 2 hengen huonetta, joista toinen erillisellä sisäänkäynnillä. Tuvassa keittiö, sauna sekä myös esim. kokouksiin soveltuva oleskelutila. Oma rauhallinen piha, missä grillipaikka.

 

2-4 hengen huoneet 29 €/vrk/henkilö
Koko talo 290 €/vrk, viikonloppu (pe-su) 540 €

Haluan lisätietoja

Aihe

Viesti

Sukunimi (pakollinen)

Etunimi (pakollinen)

Puhelin

Sähköposti

Haluan yhteydenoton
sähköpostitsepuhelimitse