Liikuntamahdollisuudet

kisakeskus-slider

Kisakeskuksessa on liikuntamahdollisuuksia sekä aktiivisille harrastajille että uusien lajien kokeilijoille. Tarjolla on liikunnan ammattilaisten ohjaamia harrastekursseja ja omaehtoista liikkumista. Lajivalikoimamme on runsas, tarjoamme monipuolisia liikuntamahdollisuuksia sisä- ja ulkoliikuntaan, ympäri vuoden. Tule hiomaan taitojasi tai tutustumaan aivan uuteen lajiin.

Tutustu aluekarttaan

Sisäliikunta

Palloilusali

Kisiksen palloilusali (45m x 26m x 12m korkeus ) tarjoaa hyvät puitteet ryhmäliikunnalle ja monille sisäpalloilulajeille, kuten  koripallo, lentopallo, käsipallo, sähly, sulkapallo, tennis, pickleball, futsal ja kinball. Salissa harjoittelevat säännöllisesti myös useat cheerleading-ja tanssi- sekä voimistelujoukkueet. Sali on jaettavissa kolmeen lohkoon.
Lohko 1 – 16m x 26m x  korkeus 12m
Lohko 2 – 11,5m x 26m x korkeus 12m
Lohko 3 – 16m x 26m x korkeus 12m

palloiluhalli

Juoksusuora

Kisakeskuksen juoksusuoralla voit juosta pikamatkoja, aitoja tai harjoitella hyppylajeja. Juoksusuoran yhteydessä on heittonurkka heittolajeille. Juoksusuoralla voi harrastaa myös jousiammuntaa.

juoksusuora

Kiipeilyseinä

Kisakeskuksen kiipeilyseinässä on useita yläköydellä varmistettuja reittejä, joista korkein yltää 7 metrin korkeuteen. Erimalliset ja -kokoiset otteet tarjoavat kiipeilyreittejä aloittelijoille sekä vaativaankin harjoitteluun. Ryhmille ja aloittelijoille ohjausta ennakkotilauksesta. Kiipeilykenkiä on sekä lapsille että aikuisille.

Kuntosali

Kisiksen kuntosalilla voi käydä harjoittelemassa joko ohjatusti tai omatoimisesti.

kuntosali001

Liikunta-Seikkailusali

Liiikunta-seikkailusali (27 x 15 x korkeus 7 m) soveltuu mainiosti mm. tanssin, painin, nyrkkeilyn ja sisäpalloilulajien harrastajille.

pienisali

Ulkoliikunta

Kisakeskuksessa voi harrastaa yli 30 erilaista liikuntalajia ulkona. Ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset reitit kaikkina vuodenaikoina. Vaihteleva maasto sopii erinomaisesti mm. lumikenkäilyyn, hiihtoon, leppoisaan retkeilyyn tai kuntoa nostattavaan reippailuun.

Opiston alueella on Suomen Frisbeegolfkeskuksesn 18-väyläinen frisbeegolfrata. Opistoaluetta kiertää myös 3 km mittainen kuntorata.

FGohjaaja1

Tennis/koripallo ja jousiammunta

Kisiksessä tennistä ja koripalloa voi pelailla myös ulkokentillä. Samassa yhteydessä on myös rata jousiampujille.

Jalkapallokenttä

Jalkapalloilijoille Kisis tarjoaa huolella hoidetun luonnonnurmikentän (100 x 70m).

Fotball_banner

Monitoimikenttä

Monitoimikentällä (30 x 15 m) voi pelata mm. koripalloa, futsalia. Monitoimikenttä soveltuu erinomaisesti myös ryhmäkisailujen, kuten suosittujen leiriolympialaisten järjestämiseen. Monitoimikentän yhteydessä on petankkikenttä.

Alakenttä

Kisiksen alakenttä (n. 70 x 30 m) soveltuu mainiosti mm. juniorijalkapalloilijoille tai vaikkapa puistojumppaan. Nurmikentän yhteydessä on myös beach volley -kenttä, kuntopuisto ja lasten leikkipaikka.

Uimaranta ja Kullaanjärvi

Kullaanjärvi tarjoaa mainion mahdollisuuden melontaretkiin, kalastukseen ja virkistyksen saunojille. Rannassa on hyppyteline kesäisiä riemuja varten. Talvella voi harrastaa avontouintia.

kesä-lastenleiri07

Vuokrattavat liikuntavälineet

Omatoimiliikkuja voi Kisiksen vastaanotosta vuokrata nimelliseen hintaan mm. kickbiken, lumikengät, kävelysauvat, pöytätennis-, sulkapallo-, pickleball- sekä salibandymailat ja pallot, frisbee-kiekkoja sekä pallot jalkapalloon, lentopalloon ja koripalloon. Tarkemmat tiedot vastaanotosta. 019 223 0300 tai info@kisakeskus.fi