palvelut

aktiviteetit

Nauti liikunnasta kauniissa luontomaisemissa, kokeile uusia liikuntamuotoja tai anna meidän rakentaa juuri sinulle tai ryhmällesi sopiva liikunnallinen paketti.

majoitus

Juo aamukahvisi samalla kun katselet kaunista Kullaanjärveä hirsimökin terassilta, yövy päärakennuksessa monipuoliset liikuntamahdollisuudet ympärilläsi tai nostata tiimihenkeä ryhmämajoitushuoneissa.

ravintola makupaja

Ravintola Makupaja valmistaa maittavat, monipuoliset ja terveelliset ruuat sinulle ja ryhmällesi. Ravintolastamme saat niin aamupalan, lounaan, päivällisen kuin iltapalankin. Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Liikuntatilat

Kisakeskuksen kuntosali, palloiluhalli, liikuntasali, juoksusuora, 18 -väyläinen frisbeegolfrata sekä  luontoliikuntapuitteet mahdollistavat monipuolisen liikuntaharrastamisen niin urheiluseuroille, lomailijoille kuin perheillekin.

tilaussaunat

Rentoudu rantasaunassa, koe aito savusauna tai nauti löylyistä treenin jälkeen päärakennuksen saunassa. Rantasaunasta löytyy myös oleskelutila sekä terassi, jossa on grillausmahdollisuus.

yrityspaketit

Koe työntekijöidesi kanssa unohtumaton liikuntaloma ryhmähengen nostattamisen, liikuntaharrastamisen ja luonnosta nauttimisen lomassa. Luentosalimme tarjoaa puitteet seminaarin tai yritystapahtuman järjestämiselle jopa sadalle hengelle.