Pohjantähti 2019

Joka vuotinen Pohjantähti -perheleiri 1.-6.7.2019 tarjoaa liikunnallista ohjelmaa koko viikoksi! Lisää tietoa tulossa pian, jääthän kuulolle!

Tervetuloa viettämään laatuaikaa perheen parissa!

Leiriviikolla harrastusten parissa voi rientää koko perheen voimin ja leiriohjelmaa on myös tarjolla aikuisille ja lapsille erikseen. Pohjantähtileirillä voi kokeilla uusia lajeja turvallisesti ohjaajan opastuksella tai harrastaa tuttuja lajeja omatoimisesti. Kisiksessä luonto on lähellä ja laaja lajivalikoima takaa mukavaa tekemistä jokaiseen makuun. Tervetuloa viettämään laatuaikaa perheen parissa! Leiriviikon hintaan sisältyvät majoitus, täysihoito ja kaikki leirin aktiviteetit. Kysy tukea liitostasi!

Lajivalikoima Kisiksessä on huikea!

Ulkona

Kisakeskuksessa voi harrastaa yli 30 erilaista kesäliikuntalajia ulkona. Esimerkkejä ulkolajeista: beach volley, frisbeegolf, jalkapallo, jousiammunta, koripallo, lentopallo, melonta, petankki, mölkky, soutu, uinti ja kickbike.

..ja sisällä

Sisäliikuntamahdollisuuksia on yli 20 erilaista lajia. Voit keihittää oman lajisi osammista tai tutustu kokonaan uusiin lajeihin. Kisiksen valikoimassa löytyy runsaasti vaihtoehtoja! Esim. gladiaattorirata, jousiammunta, jättipallo, kahvakuula,  koripallo, kuntosali, pöytätennis, salibandy, seinäkiipeily, sisäcurling, sulkapallo, pickleball, tanssi, venyttelytunnit, voimistelu, yleisurheilu ja zumba.

Kisiksessä kaikki on lähellä

Tutustu Kisiksen alueeseen ja liikuntapaikkoihin. Lataa Kisiksen aluekartta

Ilmoittautumislomake